Bole li koju od vas ledja, ona donja ploca u sredini i kuk?
Ja sam prosli put bila prvorotka, nisu me klistirali jer sam doma imala stolicu.Sta je bilo tokom poroda sa stolicom ne znam.Ja je nisam osjetila
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Ja sam prosli put bila prvorotka, nisu me klistirali jer sam doma imala stolicu.Sta je bilo tokom poroda sa stolicom ne znam.Ja je nisam osjetila
Mene upravo to sad boli + gornji dio leda kod desne lopatice. Taman sam se vratila iz setnje. Od hodanja me pocelo boliti a boli i kad dugo sjedim na poslu 🙈 biti ce mi veselo do poroda.
I bas si gledam trbuh i iskocio mi je puno u zadnjih 2 tj bas se ko neka lopta osjecam stvarno ne mogu zamisliti kako ce biti pred kraj 🙈🙈🙈
Meni se isto cini kad pretjeram u setnji da pocme boliti.Ono dok setam ok je, al kad legnem uf..
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Cure pogledajte ovaj video, baš sam se nasmijala 😂
PREGNANCY EXPECTATIONS VS. REALITY"
https://youtu.be/gugAXelLgII
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
I mene ful bole kukovi ili zdjelicni dio kicme, ne znam tocno... bol se siri u noge. Strah me kak bude ti posle kad jos naraste trbuh🙈
Dečkić💙
Mene to stalno boli. Toliko sa se maknut nekada ne mogu, a kamo li okrenuti.
Evo jos jedne s bolovima 😏 bas mi danas komentira muz mu sam u prvoj trudnoci nakon polovice bila nezaustavljiva... Dva mjeseca prije poroda sam se verala po kuhinji i prala ormarice. A sad idem skuhat rucak i pusem odmah 😕 ful sam spora i gegam se ko neki slon 🙄 Nocas sam se na spavanju htjela malo na desni bok prebacit jer mi je cijela lijeva strana utrnula. Ja ne znam kako je taj mali bio namjesten, al nema sanse lec na desni bok. Takvi bolovi da je to strasno 😳
Prijavljujem da smo danas konacno povjesali sve slike po stanu, napravili rupe za police, i sad mogu u avanturu bojanja zida 🤗 doduse, buduci da sam ekstra poletna bas me zanima koliko ce mi trebat 😁
Večer drage curke! Trebalo mi je oko tri sata da prođem vaše prepiske od zadnjih 4 dana što ne nije bilo 😀
Čestitam svima na uspješnim pregledima u ovih posljednjih par dana.. ❤️🚼
Zadnjih par dana se osjećam baš nekako čudno. Prilagođavam se na novi stan i suživot sa dečkom i psom, prijateljica mi je neki dan rodila pa lagano osjećam njezino odsustvo obzirom da smo ona i ja i još jedna prijateljica već godinama "trio"... Imam osjećaj da se sve to sad lagano raspada pa osjećam neku depricu iako mi je jasno da je to sve najnormalnije i da se mora koncentrirati na svoju bebu...
Nadalje, baš volim svoj posao i svjesna sam toga da ću uskoro morati na čuvanje trudnoće- sve više mi fizički postaje teže za raditi i bojim se da ću biti jako usamljena zbog činjenice da ću morati ostajati kod kuće.
I tak, baš sam nekako tužnjikava ovih dana, ali nadam se da će proći.. Vjerojatno u svemu tome ulogu igraju i trudnički hormoni...
Curka je ❤
Večer drage curke! Trebalo mi je oko tri sata da prođem vaše prepiske od zadnjih 4 dana što ne nije bilo 😀
Čestitam svima na uspješnim pregledima u ovih posljednjih par dana.. ❤️🚼
Zadnjih par dana se osjećam baš nekako čudno. Prilagođavam se na novi stan i suživot sa dečkom i psom, prijateljica mi je neki dan rodila pa lagano osjećam njezino odsustvo obzirom da smo ona i ja i još jedna prijateljica već godinama "trio"… Imam osjećaj da se sve to sad lagano raspada pa osjećam neku depricu iako mi je jasno da je to sve najnormalnije i da se mora koncentrirati na svoju bebu…
Nadalje, baš volim svoj posao i svjesna sam toga da ću uskoro morati na čuvanje trudnoće- sve više mi fizički postaje teže za raditi i bojim se da ću biti jako usamljena zbog činjenice da ću morati ostajati kod kuće.
I tak, baš sam nekako tužnjikava ovih dana, ali nadam se da će proći.. Vjerojatno u svemu tome ulogu igraju i trudnički hormoni…
Probaj provoditi vrijeme s njom i bebom? To je najslađe druženje.. 😊 jedino ako joj smeta drustvo, tj.ako zeli neki mir na pocetku...
Predlozis joj da joj pomognes i pravis drustvo😊
Dečkić💙
Vecer cure, evo proletila sam postove sve 🤣🤣 vidm da ste o svemu pisale! Mi imamo sve za babu tako da kupovat jedino neke sitnice ( kad saznamo spol ) a s prvom curicom sam kupovala niti dva mjeseca prije poroda, cekala sam bas te sigurne tjedne da je sve ok!!! Uvijek neki strah !!! Tek sam pred porod sredjivala robicu i ostalo!!! Ali evo sad imam sve spremno 🤣🤣🤣🤣
Klistrir mj je super stvar, mada mi se cini da je svakakvih grceva bilo dok su se crijeva ispraznila, ali sve je bolje nego sto je neko rekao bakterije i sve ostalo na atolu za radjanje 🤭
Alisa tesko je to kad svak nekako ode za svojim obavezama, alj vi ste i dalje tu jedna za drugi, uskoro ces i ti bit sa bebicom pa cete uzivat svo zajedno u setnjama i druzenju! Do tada budi uz nju ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji