LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Luna999
    22. Veljača 2020. 11:07

Aha, Rose, ti si iz Rijeke 😄

Dečkić💙

Dora4
    22. Veljača 2020. 11:16

BlackLioness razumijem te, sve cekaj da se poslozi ovo i ono, prodje pola zivota! 
    Maaree bas si zgodna!  
    Joooj kako mi je lijepo vidjet malo i trudnice u haljinicama, sad kad krene proljece i baj baj hlace 
    Vrapcic draga u westgateu je ovaj vikend onaj late night shopping pa imas isto neke popuste u onim silnim baby ducanima..ako se dobro sjecam, ti ciljas maci cosi sjedalicu? U magic babyu ces uzimay ili?
    Luna samo ti pripremi frendicu, znaju i vaginalno malo povirit sto ima 
    Nagrade, bozicnice, uskrsnice i darovi se izgleda dobivaju, ali regres ne jer je on kao "naknada za godisnji" pa onda zbog toga to ne isplacuju..setat, nije velik, ali svaka kunica se lijepo vidi i dobro dodje!

Dora4
    22. Veljača 2020. 11:16

Steta*

Amelie 1
    22. Veljača 2020. 11:18

Ja sam dobila Božićnicu, a u gradskom sam vrticu. 
    Luna mislim da rade i vaginalni da provjere cerviks. Ja bi se pripremila😂

Dora4
    22. Veljača 2020. 11:18

Aaaa sad vidim jos 3 greske, eto kad grickam kinder bueno, udarila mi cokolada ravno u mozak 

tea1401
    22. Veljača 2020. 11:23

Luna999

Rose1

Trancie

Rose1

Trancie

Čim vidim da smanjuje rizik od prijevremenog pobačaja i sl mi se odmah pije .

Da, i meni…to me i privuklo…pitat cu malo i ginek

Ako ideš prije mene ( a vjerojatno jesi ) jer sam opet skoro na kraju liste… javi što kaže :-)

U pon idem u bolnicu na anomaly, a u uto do svoje pa javim sto kazu

U koju bolnicu ides?
    Ja isto u ponedjeljak imam anomaly scan u Vinogradskoj 😊
    Jel koja zna jel se radi i vaginalni pregled? Da znam da se pripremim😂

Luna, ja sam ti radila anomaly prije 10 ak dana u Vinograd., rade i vaginalni pregled 😉

Anja🌸🌸

22. Veljača 2020. 11:28

Bebac24

Snoopy2

eovyn

Snoopy2

Pozdrav zenske!
    Bit ce da ja pucam od kalcija, po cijele dane bi mogla jesti sir, skutu, piti mlijeko i jogurte, grickam bademe..i fritule ;)
    Lelibeli jako si slatka trudnicaKaktusicaznas kako ja rjesavam problem sa mojim psima kada idemo u dalmaciju? Stalno mi izlaze vanka dok kuham jer u kuci bude 40 stupnjeva, stavim na vrata preklopljenu zicu za robu i to je ograda. Jednom su probali preko nje pa je zica pala skoro na njih us***i se ko grlice i sad lijepo sjede i leze metar od nje. Stavila bi ti sliku ali neznam hocu li uspjeti
    Netko je spomenuo solgarov magnezij, pa ako nije problem da mi kazete koji je najbolji jer ih ima par a samo njihove suplemente koristim.

Ja pijem solgarov kalcij, magnezij i cink. Svo troje zajedno.

Jutro cure!
    Eovyn sta sve to popijes odjednom? Meni je solgar super..nikad muka od njega, i kal mi je bio odlican ali znao mi tesko pasti na zeludac..
    Danijelaslazem se s tobom za dispet :)
    Bebacti si isto iz istre ako sam dobro pohvatala? Sta ides na obicne masaze ili za trudnice?
    Definitivno moram naruciti trudnicki jastuk jer s ovim mojim kojeg trenutno jasem je nemoguce spavati. Dvoumim se izmedju mamin malcek i ethereala, imate li prijedlog koji je boji ili je to sve ista pasta?

Da ja sam iz Poreca. Ma to su ti sve iste masaze samo za trudnice ne koriste aromaticna nego bademovo ili maslinovo ulje,barem tu di ja idem. Ja idem bas kod fizijatra.
    I razlika ti je jer si na boku a ne na trbuhu ili sjedis.
    Neko u sredisnjoj istri ima onaj stol bas za trudnice di ima rupa za cice i trbuh 🙂 ali meni se neda putovati za to.

Sta i takav stol postoji  
    I ja sam inace kod fizijatra samo nisam bila od kako sam trudna a izgleda da cu je uskoro morat posjetiti. Meni zbog mog problema masira sami vrh straznjice tako da sjedenje ne dolazi u obzir jedino na boku kao sto kazes.

22. Veljača 2020. 11:32

eovyn

Snoopy2

eovyn

Snoopy2

Pozdrav zenske!
    Bit ce da ja pucam od kalcija, po cijele dane bi mogla jesti sir, skutu, piti mlijeko i jogurte, grickam bademe..i fritule ;)
    Lelibeli jako si slatka trudnicaKaktusicaznas kako ja rjesavam problem sa mojim psima kada idemo u dalmaciju? Stalno mi izlaze vanka dok kuham jer u kuci bude 40 stupnjeva, stavim na vrata preklopljenu zicu za robu i to je ograda. Jednom su probali preko nje pa je zica pala skoro na njih us***i se ko grlice i sad lijepo sjede i leze metar od nje. Stavila bi ti sliku ali neznam hocu li uspjeti
    Netko je spomenuo solgarov magnezij, pa ako nije problem da mi kazete koji je najbolji jer ih ima par a samo njihove suplemente koristim.

Ja pijem solgarov kalcij, magnezij i cink. Svo troje zajedno.

Jutro cure!
    Eovyn sta sve to popijes odjednom? Meni je solgar super..nikad muka od njega, i kal mi je bio odlican ali znao mi tesko pasti na zeludac..
    Danijelaslazem se s tobom za dispet :)
    Bebacti si isto iz istre ako sam dobro pohvatala? Sta ides na obicne masaze ili za trudnice?
    Definitivno moram naruciti trudnicki jastuk jer s ovim mojim kojeg trenutno jasem je nemoguce spavati. Dvoumim se izmedju mamin malcek i ethereala, imate li prijedlog koji je boji ili je to sve ista pasta?

Ne ne. To je jedna tableta a svo troje u njoj.
    http://www.solgar.hr/index.php/Proizvodi/24/488/Kalcij-magnezij-plus-cink

Aaa bas sam bedasta 🤦‍♀️
    Hvala cure na preporukama za jastuk 

Nikita206
    22. Veljača 2020. 11:33

https://ibb.co/MGcXx20
    Napokon se i ja počastila malo 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Dora4
    22. Veljača 2020. 11:41

Nikita206

https://ibb.co/MGcXx20
    Napokon se i ja počastila malo

Auf sto dobro izgleda 🤤 taman kad su prestala mastanja i kad sam ih krknula dovoljno za tjedan dana ti posaljes ovo 🤭 uzivaj, dobar tek! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.