Jutro cure!
Vidim pisale ste o grudima ja inace imam male al sad su za broj vece da bar tako ostane
Stavljam gel na rukama i trajni na noge. Gel cu na rukama skinuti tamo u 5 mj prije poroda.
Svima zelim dobre preglede i lijep i ugodan dan!
Jutrooo, da koji dobar datum danas!!!Rio tako i ja, grozan mi ten i zimi blijed i ne mogu okolo ko neki duh😂🤣ne sminkam se puno, ali mslo pudera stavim
Zmya predivna🥰u kojem si ono ti tjednu?
Sretnooo svima danas!!!
Danas 24+3! 🧘🏼♀️
U Kini samo masku furam vani pa nema smisla stavljat sminku bezveze 😷😅 samo okice malo hehehe
Vrapcic ja sam pitala doktoricu u Njemackoj i doktora ovdje za bh kontrakcije i na oba pregleda su im doktori svjedocili i dobila sam isti odgovor. Nista nije opasno, ne otvaraju i sasvim normalna pojava u trudnoci. Mene vec skoro 8 tjedana hvataju i navikla sam na njih. Savjeti su: smanjiti tempo, ne sjediti dugo, ne hodati dugo i magnezij pojacati.
Pozdrav cure, nije me bilo neko vrijeme. Kako sam doma, glava me zna boljet od citanja postova na mobitelu.
Ali zadnjih par dana se osjecam bolje pa sam procitala zadnjih 60-tak stranica 😁
Stvarno mi je jako drago da svima sve napreduje relativno dobro. Strasno mi je bilo tesko citati za ovih par slucajeva koji su se dogodili (nedaj Boze vise nikome!)
Meni je prvih 3 tjedna sto sam bila kod kuce bilo sasvim ok i do sada apsolutno nikakvog krvarenja. ❤ Presretna sam zbog toga. Od prosle srijede me pocelo probadati, ko bh kontrakcije koje opisujete. Majke mi, refleksno sam znala poskociti i nogom lupiti ko da mi netko provjerava refleks koljena 😁. Najcesca probadanja sam imala s lijeve i desne strane trbuha i ispod pupka. Jucer mi se to "probadanje" preselilo skroz gore u trbuhu, recimo izmedju rebara. I bas mi je bilo muka.
Od svih problema najvise me muci kada sjedim. Stvarno sam primjetila da dobivam ostra probadanja ako pola sata ili duze sjedim.
Htjela bih natrag na posao, ali ne znam kako cu izdrzati obzirom da sam 9h na dan upravo u tom sjedecem polozaju. 🤔
Jesi li prijavila doktorima ta probadanja? Bh ko kontrakcije ne bole tako, znam jer sam ih cijelu prvi trudnoću imala.
Vrapcic ja sam pitala doktoricu u Njemackoj i doktora ovdje za bh kontrakcije i na oba pregleda su im doktori svjedocili i dobila sam isti odgovor. Nista nije opasno, ne otvaraju i sasvim normalna pojava u trudnoci. Mene vec skoro 8 tjedana hvataju i navikla sam na njih. Savjeti su: smanjiti tempo, ne sjediti dugo, ne hodati dugo i magnezij pojacati.
Pozdrav cure, nije me bilo neko vrijeme. Kako sam doma, glava me zna boljet od citanja postova na mobitelu.
Ali zadnjih par dana se osjecam bolje pa sam procitala zadnjih 60-tak stranica 😁
Stvarno mi je jako drago da svima sve napreduje relativno dobro. Strasno mi je bilo tesko citati za ovih par slucajeva koji su se dogodili (nedaj Boze vise nikome!)
Meni je prvih 3 tjedna sto sam bila kod kuce bilo sasvim ok i do sada apsolutno nikakvog krvarenja. ❤ Presretna sam zbog toga. Od prosle srijede me pocelo probadati, ko bh kontrakcije koje opisujete. Majke mi, refleksno sam znala poskociti i nogom lupiti ko da mi netko provjerava refleks koljena 😁. Najcesca probadanja sam imala s lijeve i desne strane trbuha i ispod pupka. Jucer mi se to "probadanje" preselilo skroz gore u trbuhu, recimo izmedju rebara. I bas mi je bilo muka.
Od svih problema najvise me muci kada sjedim. Stvarno sam primjetila da dobivam ostra probadanja ako pola sata ili duze sjedim.
Htjela bih natrag na posao, ali ne znam kako cu izdrzati obzirom da sam 9h na dan upravo u tom sjedecem polozaju. 🤔
Jesi li prijavila doktorima ta probadanja? Bh ko kontrakcije ne bole tako, znam jer sam ih cijelu prvi trudnoću imala.
Nisam. Rekla mi je da se javim jedino ako dode do krvarenja. Ne zelim si raditi paniku...prepisujem to nekim "normalnim" situacijama u trudnoci. Da bi bilo dva-tri dana za redom, vec bi ju zvala ili otisla do nje. Ali obzirom da se radi o jednom danu pa tri-cetri dana mir, onda opet dode takav jedan dan...izdrzat cu i nadat se da je sve ok. Imam predgled iduci cetvrtak i onda cu sve reci doktorici. Trenutno mi je stvarno najvaznije da nema krvarenja.
Yvette +9 😰 ali ih dobro nosim haha mislim uopste ih ne osjetim i ne smetaju mi. Mnogo sqm aktivna i nema tog posla koji ja ne radim, od nosanja tudje djece, trcanja i igranja s njima do svih kucanskih poslova.
Kolacic mislim da je rano za bh kontrakcije i kao sto mrvicak kaze, one ne bole, samo su neugodne, to zatezanje maternice.
Jutrooo, da koji dobar datum danas!!!Rio tako i ja, grozan mi ten i zimi blijed i ne mogu okolo ko neki duh😂🤣ne sminkam se puno, ali mslo pudera stavim
Zmya predivna🥰u kojem si ono ti tjednu?
Sretnooo svima danas!!!
Danas 24+3! 🧘🏼♀️
U Kini samo masku furam vani pa nema smisla stavljat sminku bezveze 😷😅 samo okice malo hehehe
Bome si fit, slazem se s Mimozom
💙
Dobro jutro svima!
Tocka cekamo jos tvoj izvjestaj od jucer!
Curke koje danas imaju preglede SRETNO i javite nam se s lijepim vijestima!
Zmya bas si top
Mimoza necu te zamarat s uputama i prevodjenjem zasad jer sam jucer mocila stapic za usi u jabucnom octu i stiskala s tim, nije se razbuktalo pa planiram i jutros ponovit, a popodne i taj cesnjak narezat pa vidjet oce mozda proc od tih prirodnih stvari..hvala ti draga! 😘
Imajte lijep dan mamice! ☀️💓
Jutro svima 😊
Zmya bome bas si zgodna trudnica, fiju fuć 😍
Kod nas danas dere bura, idem odmah stavit svu posteljinu na pranje.
Zmya, i ti si trudnica u formi 😍
Ja sam odspavala cijelu noc bez ustajanja na wc, veceras ce ocito biti veselo jer jednu noc se budim oko 3 i budem budna do 5-6, dok drugu onda prespavam cijelu..
Sortiraj odgovore
Najstariji