Daisy to ti se beba javlja, jel uz rub gacica, ispod pupka i kao da te leptririci krilima skakljaju iznutra(to je romanticna verzija)? Ono kao kad misic u oku ili drugdje zatitra(malo manje romanticna verzija?!
To je bebac
Mirta sretno na pregledu i lijepo se uredi
Vrapcic kad ces na ogtt?
Daisyto ti se beba javlja, jel uz rub gacica, ispod pupka i kao da te leptririci krilima skakljaju iznutra(to je romanticna verzija)? Ono kao kad misic u oku ili drugdje zatitra(malo manje romanticna verzija?!
To je bebacMirta sretno na pregledu i lijepo se uredi
Vrapcic kad ces na ogtt?
Dora obožavam tvoja objašnjenja.... :-) divno si to napisala
Nokti jel' prolazi proziran lak onaj 8u1 il kako već se zove?
E da dosta ste se oko slatkog raspisale, ja jedem sve i ljuto čak, ali danas su u Kauflandu veeeelike šarene krafne, ono pakiranje od 6 komada. Već sam dvije smazala
Dora da!! A mislila sam da je bebač samo kad je malo jace😂 znaci i ta titranja su bebac😳
Black ne znam za porod, znam da je meni pisalo na papiru u uputama pred anesteziju da ne smijem ni proziran lak😂
Na porod ne smijete ni prozirni lak, bar u Petrovu. Ja ću si skinuti sve mjesec dana prije termina ili ako budem morala na carski, onda koji dan prije
Zmya pohvale za liniju, zgodna trudnica :)
Dora potpisujem za jabucni ocat, meni cuda radi za seboreju, vidim da se povlaci iza usiju jos samo da obrvu saniram i izgleda da cu napokon moci posjetiti frizera juhuuu
Kaktusica i ovdje bura meni druga tura u masini, samo pazi kako slazes robu na tiramolu molim te
Sta se tice lakova i pudera, trenutno ne korustim nista od toga, puder sam mozda stavila 3 puta od plusa i to jer je bila takva prigoda, a i koza mi nekako izgleda zdravije bez svakodnevnog trackanja, lak ne stavljam niti ne planiram, izdrzat cu bez tih nekih stvari par mjeseci mada nisam ni inace neka od pretjeranog sredjivanja..
A cice..jad i bijeda, sada mozda broj vece i to je to
Dorada!! A mislila sam da je bebač samo kad je malo jace😂 znaci i ta titranja su bebac😳
Ja sam isto pretpostavila da je bebac, ali nisam bila sigurna...precudan osjecaj🥰
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji