LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    20. Veljača 2020. 09:17

Daisy to ti se beba javlja, jel uz rub gacica, ispod pupka i kao da te leptririci krilima skakljaju iznutra(to je romanticna verzija)? Ono kao kad misic u oku ili drugdje zatitra(malo manje romanticna verzija?!
    To je bebac 
    Mirta sretno na pregledu i lijepo se uredi 
    Vrapcic kad ces na ogtt? 

Trancie
    20. Veljača 2020. 09:20

Dora4

Daisyto ti se beba javlja, jel uz rub gacica, ispod pupka i kao da te leptririci krilima skakljaju iznutra(to je romanticna verzija)? Ono kao kad misic u oku ili drugdje zatitra(malo manje romanticna verzija?!
    To je bebacMirta sretno na pregledu i lijepo se urediVrapcic kad ces na ogtt?

Dora obožavam tvoja objašnjenja.... :-) divno si to napisala

20. Veljača 2020. 09:20

Nokti jel' prolazi proziran lak onaj 8u1 il kako već se zove?
    E da dosta ste se oko slatkog raspisale, ja jedem sve i ljuto čak, ali danas su u Kauflandu veeeelike šarene krafne, ono pakiranje od 6 komada. Već sam dvije smazala

Amelie 1
    20. Veljača 2020. 09:26

Dora da!! A mislila sam da je bebač samo kad je malo jace😂 znaci i ta titranja su bebac😳

Amelie 1
    20. Veljača 2020. 09:41

Black ne znam za porod, znam da je meni pisalo na papiru u uputama pred anesteziju da ne smijem ni proziran lak😂

20. Veljača 2020. 09:44

Na porod ne smijete ni prozirni lak, bar u Petrovu. Ja ću si skinuti sve mjesec dana prije termina ili ako budem morala na carski, onda koji dan prije 

kaktusica
    20. Veljača 2020. 09:45

Gdje nam je Bebac?

20. Veljača 2020. 09:54

Zmya pohvale za liniju, zgodna trudnica :)
    Dora potpisujem za jabucni ocat, meni cuda radi za seboreju, vidim da se povlaci iza usiju jos samo da obrvu saniram i izgleda da cu napokon moci posjetiti frizera juhuuu
    Kaktusica i ovdje bura meni druga tura u masini, samo pazi kako slazes robu na tiramolu molim te 
    Sta se tice lakova i pudera, trenutno ne korustim nista od toga, puder sam mozda stavila 3 puta od plusa i to jer je bila takva prigoda, a i koza mi nekako izgleda zdravije bez svakodnevnog trackanja, lak ne stavljam niti ne planiram, izdrzat cu bez tih nekih stvari par mjeseci mada nisam ni inace neka od pretjeranog sredjivanja..
    A cice..jad i bijeda, sada mozda broj vece i to je to

Rose1
    20. Veljača 2020. 10:07

Daisy100

Dorada!! A mislila sam da je bebač samo kad je malo jace😂 znaci i ta titranja su bebac😳

Ja sam isto pretpostavila da je bebac, ali nisam bila sigurna...precudan osjecaj🥰

💙

zmya
    20. Veljača 2020. 10:17

Netko spominje krafne.... 
    Dajte meniii

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.