LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    19. Veljača 2020. 22:56

Vecer svima, nisam bila nekoliko dana...nakon sto se kod Tiki dogodio prijevremeni porod...saljem vam pozdrave svima, nadam se da ste sve ok 🙏

Fluffy
    19. Veljača 2020. 23:19

Ja sam stavljala noktice prije, no sad u trudnoci sam ih zamijenila s obicnim lakom. Cula sam da u bolnici bas ne vole da se dode iti nalakiranih noktiju a kamoli trajni lakovi i gelovi. Ni na rukama ni na nogama. Pa sam odlucila ne stavljat sad nista da mi se moji malo oporave do poroda. Inace sto se stetnosti tice, problem vidim najvise u UV lampi koja je inace stetna ta kozu i nokat, nevezano za trudnocu. Samoj bebi nece se dogoditi nista od stavljanja noktiju. Curke, cestitam svima na dobrim pregledima...ja odoh spavati..sutra i mene ceka pregled 🙏🥰

Leonie90
    19. Veljača 2020. 23:24

Cure, moje sise su ogroooomne. Bas su vidno narasle, i dosta ljudi mi je komentiralo da se kuzi.
    Kada kazem koliko sam se udebljala- stalno mi govore da se ne vidi (evo i danas prijateljica tvrdi da nema sanse da bi ikad rekla, da sam ista) pa zakljuce da su jedno 3 kg otisle gore 😂
    Ja trajni lak stavljam godinama, i ne namjeravam ga skinuti, a trepavice sam imala 3 godine u komadu, i skinula ih ovo ljeto, prije nego sam ostala trudna. Ofarbat cu se jos jedno dva puta, a na feniranje idem dva puta tjedno (nisam pusac- pa sam sama sebi to dodijelila kao luksuz umjesto cigareta- prije par godina sam pusila, pa znam koliko sam trosila na to).

mimoza
    20. Veljača 2020. 00:10

Ja stvarno ne uspjevam sve zapamtiti i biti u toku 🤨 Sry, sad sam jos dementnij nego sto sam bila. 
    Dora slikaj to uputstvo na njemackom, da ti prevedem. Drago mi je zbog dobrog pregleda i nasih blizanceka ❤️❤️Uzivaj kuci 😊 i ja cekam kolace!!!
    Rio slazem se s tobom sto se tice noktica i uljepsavanja. Ja takodje vec godinama imam gel na prirodnim noktima i nisam ga se odrekla ni u trudnoci, jedino cu u 9tom mjesecu pauzirati zbog poroda i bolnice. Mislim da se nisam nilad u zivotu sredjivala kao sad u trudnoci, bas imam vremena za to i uzivam 🤗
    Danijela cestitam na pola predjenog puta i divan trbuscic 🥰
    Yvette kako si? Debljas li se? Moram se pratiti s nekim 😁 Bebac me jos nije izdala sa kilama haha mi uzivamo u blazenom stanju i hrani 😁

yvette
    20. Veljača 2020. 01:15

Mimoza kako stojite ti i Bebac, ja sam na +7. Znaci uzas. 😥 Uh tko ce ih skinuti...

zmya
    20. Veljača 2020. 05:14

20.02.2020. 
    Koji datum!
    Evo nas sa pregleda, sve je super, i dalje smo +tjedan dana. Koja UZV tehnologija u ovoj Kini... Toliko detalja na snimkama da je to nevjerojatno!
    I stitnjaca je u redu, mama se dobro osjeca, salje slikice trbuha i giba radit!
    Pozdrav svima 
    https://ibb.co/7yr3sCj

• anav05
    20. Veljača 2020. 06:36

Žuža

Evo mene s pregleda. Malac je super. Odgovara sve tjednima. Okrenuo mi se prema ledjima i cijeli se nekako preklopio da su mu nogice bile preko lica pa ga opet nismo uspjeli vidjeti, odnosno njegovo lice. Al nek je sunce moje dobro i to je jedino bitno 🥰
    Posteljica se nije podignula. Ak se ne podigne do iduceg pregleda dobivam dijagnozu i vjerojatno na carski. Al to mi je zbilja tak sporedna stvar. Samo nek je micek dobro. I ne smijemo imati odnose i ja moram malo vise mirovati.

Pa lijepe vijesti🙂
    Carski ili ne, najvaznije da ste vas dvoje ok!

Rose1
    20. Veljača 2020. 06:59

Jutrooo, da koji dobar datum danas!!!
    Rio tako i ja, grozan mi ten i zimi blijed i ne mogu okolo ko neki duh😂🤣ne sminkam se puno, ali mslo pudera stavim
    Zmya predivna🥰u kojem si ono ti tjednu?
    Sretnooo svima danas!!!

💙

20. Veljača 2020. 07:34

Jutro žene od jedne nespavalice. Poludit cu s nesanicom 😣😣😣😪
    Ja stavljam gel i bojam kosu i puder i sve ostalo. Ne možemo živjeti pod staklenim zvonom. Ali naravno da svatko ima svoj izbor. 
    Sretno danas na pregledima 😃🙏

Kolacic
    20. Veljača 2020. 07:42

mimoza

Vrapcic ja sam pitala doktoricu u Njemackoj i doktora ovdje za bh kontrakcije i na oba pregleda su im doktori svjedocili i dobila sam isti odgovor. Nista nije opasno, ne otvaraju i sasvim normalna pojava u trudnoci. Mene vec skoro 8 tjedana hvataju i navikla sam na njih. Savjeti su: smanjiti tempo, ne sjediti dugo, ne hodati dugo i magnezij pojacati.

Pozdrav cure, nije me bilo neko vrijeme. Kako sam doma, glava me zna boljet od citanja postova na mobitelu.
    Ali zadnjih par dana se osjecam bolje pa sam procitala zadnjih 60-tak stranica 😁
    Stvarno mi je jako drago da svima sve napreduje relativno dobro. Strasno mi je bilo tesko citati za ovih par slucajeva koji su se dogodili (nedaj Boze vise nikome!)
    Meni je prvih 3 tjedna sto sam bila kod kuce bilo sasvim ok i do sada apsolutno nikakvog krvarenja. ❤ Presretna sam zbog toga. Od prosle srijede me pocelo probadati, ko bh kontrakcije koje opisujete. Majke mi, refleksno sam znala poskociti i nogom lupiti ko da mi netko provjerava refleks koljena 😁. Najcesca probadanja sam imala s lijeve i desne strane trbuha i ispod pupka. Jucer mi se to "probadanje" preselilo skroz gore u trbuhu, recimo izmedju rebara. I bas mi je bilo muka.
    Od svih problema najvise me muci kada sjedim. Stvarno sam primjetila da dobivam ostra probadanja ako pola sata ili duze sjedim. 
    Htjela bih natrag na posao, ali ne znam kako cu izdrzati obzirom da sam 9h na dan upravo u tom sjedecem polozaju. 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.