Leonie bravo za uspjesan spavanac, koliko nam to puno sad znaci, i ja slavim svaki put kad odsoavam bar 6 sati u komadu 😊
Sto se tice noktiju znam da se na porodu ne smije imati lak ili gel u boji, bilo bi dobro da se vidi plocica zbog kisika jer kad vam stave onu kvacicu za saturaciju bolje je da je nokat cist i da se vidi boja
Jutro ženske! Jutros čitam opet vaše poruke podrške, ma bas ste mrak!!!
Sretno na pregledima danas!!!
Sunčeko kod mene, isplanirala sam si laganu šetnjicu danas.
Ja sam nokte morala skinuti prije punkcije zbog anestezije jer oni striktno ne dozvoljavaju nikakav lak, gel i sl. Ali mi jaaaako fale😅
Bila sam jednom na pramenovima, kad sam doma ne šminkam se, ali kad idem iz kuće moram bar malo jer sam svjetloputa i izgledam ko duh🙈
Jel imao netko osjećaj da mu od trbuha pa dolje sve nekak titra? Imam osjećaj da mi cijelo to područje nekak titra, ne znan kako drukčije objasniti. Kao da se sto čuda dolje desava😂
Dobro jutro svima 😉,. Kad smo kod grudi moje u početku buknule a sad stoje i ne bole više, jedino bradavice uvijek strše i dosta su potamljele. Farbanje ne mogu preskakati jer sam poprilično u zadnjih godinu posijedila. Ja baš mislila na ljeto staviti gel na noge a sad kad vas čitam vidim da bi bio problem 😭. Čestitke svima na uspješnim pregledima a sada odoh dolje se malo sredit jer popodne je pregled.
Hvala zeneee 💗 u mene otislo u dupe i u sise, trbuh valjda tek tolko da se zove trudnicki 😆
Kakav mi je apetit zadnjih dana mogla bih vola pojest, stalno mi se nesto zvace! Zadnji mj sam dobila 1,5-2, tj nakon bozica sam dobila dvi, pa ih u prvom mjesecu vratila pa sad dobila tako da sam sad skoro na istoj kilazi ko nakon praznika. Smijeh!
Jutro!! Sretno svima koje ovaj tj. imaju preglede!
BH kontrakcije nisam (hvala Bogu) imala ili samo nisam shvatila da je to to.
Za vikende sam slabije aktivna jer smo tolko natrpani da jedva sve stignemo, pogotovo ako uleti rodendan kao ovaj put ili neki drugi događaj.
Što se tice poroda ja stalno citam iskustva žena koje su prirodno rodile, na carski ni ne pomisljam niti se psihički pripremam za njega, ali kako vrijeme odmiče shvaćam da je sve moguće i da bi trebala razmisliti i o toj opciji. Na epiduralnu nisam pomišljala jer imam relativno visok prag boli (barem za sad) i ne bih zeljela nekakve posebne lijekove nego cim prirodniji porod, ali nek bude kako mora biti i s pozitivnim ishodom i najgore muke cu pretrpjeti.
Kad idete na tečajeve?
Ej, ja sam danas 21+1, i planiram pocetkom travnja😊😊
Tu u Dom zdravlja u Sigetu,Zg.
Dva dana po 3 sata.Ana, imaš link ili kontakt za Siget?
Ja živim u Sigetu pa će mi biti usput :)..
Išla bih i ja u travnju :)
https://www.zagreb.hr/trudnicki-tecajevi/453
Evo ga🙂
Ana, hvala ti :) ❤️
Curka je ❤
Jutro curke!
Svim koji danas imaju pregled želim punoo sreće.. ❤️
Zmya izgledaš odlično, fit si i vjerujem da ti nećeš imati pretjeranih problema nakon trudnoće sa vraćanjem u formu, a trbuščić je predivan, maleni 😍
Ja
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Jutro cure, sretno na pregledima danas :-)
Zmya baš si fit trudnica.... nema te nigdje osim malo stomačića :-)
Što se grudi tiče narasle su broj, malo se i vide napokon hahahaha (nisam nikad patila za velikim , ali ovako bi valjalo da su stalno)
Ovo "ja" nemam pojma što je, slučajno otišlo.... 🤷♀️
Jutro ženske! Jutros čitam opet vaše poruke podrške, ma bas ste mrak!!!
Sretno na pregledima danas!!!
Sunčeko kod mene, isplanirala sam si laganu šetnjicu danas.
Ja sam nokte morala skinuti prije punkcije zbog anestezije jer oni striktno ne dozvoljavaju nikakav lak, gel i sl. Ali mi jaaaako fale😅
Bila sam jednom na pramenovima, kad sam doma ne šminkam se, ali kad idem iz kuće moram bar malo jer sam svjetloputa i izgledam ko duh🙈
Jel imao netko osjećaj da mu od trbuha pa dolje sve nekak titra? Imam osjećaj da mi cijelo to područje nekak titra, ne znan kako drukčije objasniti. Kao da se sto čuda dolje desava😂
I meni tako zna titrati, bas cudno nesto🤔
💙
Leonie bravo za uspjesan spavanac, koliko nam to puno sad znaci, i ja slavim svaki put kad odsoavam bar 6 sati u komadu 😊
Sto se tice noktiju znam da se na porodu ne smije imati lak ili gel u boji, bilo bi dobro da se vidi plocica zbog kisika jer kad vam stave onu kvacicu za saturaciju bolje je da je nokat cist i da se vidi boja
Hvala za pojašnjenje za nokte 😁 nikad nisam znala zašto se ne smije imati lak na zahvatima općenito. Pretpostavljala sam da je neki logičan razlog. 👍
Sortiraj odgovore
Najstariji