Evo prosao i nama pregled. Curkica je bas nestasna i nemirna, jedva ju je uspila uhvatiti za pristojnu sliku. Duga je 24 cm, i izgleda da sam u 20.tjednu. Bas me zbunjuje s tim tjednima, jer nije mi mijenjala ni termin poroda nit ista, a uvijek govori tjedan vise nego sta stvarno jesam🤷🏻♀️
Cureee, ova moja majmunčica je očito čekala jučerašnji pregled da mi se počne javljati. Sinoć kad sam legla spavati joj očito nije pasalo što sam malo zgnječila trbuh pa me malo izlupala a danas prije marende me lupila da mi da do znanja da je vrijeme za papanje
oduševljena sam
Fluffy, bravo za super pregled! Stvarno je velika curica, meni je jučer na 18+6 bila 13 cm. Moguće da će ti na sljedećoj kontroli promijeniti termin. Mojoj prijateljici je bebač veći za 2 tjedna otpočetka bio i sad oko 20 tt. su joj promijenili termin.
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Vrapcic sigurna sam da ce biti super, ne brini!!
Jaoooo nije dobro kad ste tuzne, al ne znam ni sto da mislim o ovome kad ovakvu zarazu i pomamu za krafnama napravite..pa da odgovorim na pitanje jel odmaram...da, ali sad kujem plan da cu do ducana po krafnu 🐽 ili dvije jer se bas i nema smisla obuc i sve da bi kupila samo jednu, jednu smazem po putu, a jednu poslije rucka uz kavicu
mmm svidja mi se plan!!!
Zasto se nikad ne nabrijemo na brokule ili poriluk?
Rio, Nikita, meni je ona na pocetku trudnoce pomaknula tjedan kasnije termin jer su mi duzi ciklusi...oko 33 dana. I Lh trakice su bile pozitivne na 19.dan ciklusa. A sad uzv cak vise odgovara zadnjoj menstruaciji nego ovulaciji 😅. Bas sam je pitala jel malo velika beba, da gledam po tim kalendarima da su u ovom tjednu sve oko 15 cm...ona mi kaze da niie..da je dobra velicina. A i da oje dosta neproporcionalno rastu, da je bitna bedrena kost promjer glave i tako. 300 gr ima curica ☺️
Ahahahaha, ne znam, evo ja sam nekidan bas od brokule i poriluka juhicu napravila..u cajniku. Kupila sam cajnik od 3 litre pa super posluzi za juhu spremit xD
Nemojte se brinuti ako je beba veca po ultrazvuku. Moja je isto tako od pocetka veca za 7 do 10 dana i dr mi nikad nije pomjerala termin zbog toga, kaze da se moze desiti da poslije bude u skladu s terminom, a ako ga pomjeri onda ce ispasti da je beba sitnija. Navodno im je draze kad su naprednije bebe.
Pcelice svaka ti je zlatna 😁 bas cemo se mi vise udebljati zbog ovih miliona trudnickih zelja na jednom mjestu 😁 Nisu mi pale na pamet krafne, dok niste pocele da ih spominjete 😂 vi ste krive za moju kilazu 😱
Meni je cura bila manja za tjedan, dva pa isto niko nije dirao termin... a samo se sitnija rodila.... ja sam sad iz lidla.. uzela sam 5 pak gaćica ; krofne nisan neki veliki fan.... a slatko sam vrebala, pa sam ipak odustala...
Moj djecak je stalno bio na uzv veci za tjedan ili dva, ovisi koje smo mjere i parametre gledali. Sad na zadnjem pregledu u 23 tt mi je pokazivalo da sam trudna samo 4 dana vise nego jesam no ovulacija je bila 2 dana prije nego oni racunaju, tako da smo sada dosli na svoje po uzv. Tu smo u 2 dana razlike.
Uf, uf, evo i mene 🙂
Zmya ja sam manje od tebe trudna, trbuh tri put veci 😂 moram se sjetit danas/sutra slikat... Malo smo se ulijenili s tim slikanjem.
Moje cicke su narasle, al cure, kad krenete dojit, boze, pa tih sisa je bilo posvuda 😂 ja imam taman neku dvojcicu inace i to mi je super 🙂 a s tim dojenjem, samo cekam opet da me pamela posjeti 😂
Ja vise ne znam koliko sam u plusu s kg, cekam iduci pregled. Al cini mi se da sam ovaj mjesec (tj. zadnja dva tjedna)vise dobila 😩 nadam se s max 70 na porod...
Bila i ja jutros u lidlu al umjesto krafni sam kupila boje za popravak laminata i plocica 😂😂 danas sam sam svoj majstor. Kupila boju za sobu, neke mehanizme za kuhinju, tako da sad idem to malo rasturit sve 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji