Super žuža, bitno da je bebač dobro!
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Evo mene s pregleda. Malac je super. Odgovara sve tjednima. Okrenuo mi se prema ledjima i cijeli se nekako preklopio da su mu nogice bile preko lica pa ga opet nismo uspjeli vidjeti, odnosno njegovo lice. Al nek je sunce moje dobro i to je jedino bitno 🥰
Posteljica se nije podignula. Ak se ne podigne do iduceg pregleda dobivam dijagnozu i vjerojatno na carski. Al to mi je zbilja tak sporedna stvar. Samo nek je micek dobro. I ne smijemo imati odnose i ja moram malo vise mirovati.
Žuža je li placenta previa ili je marginalis?
Mrvičak ajde super, ne ponovilo se!!
Zuza super za pregled!! Neka je on dobro, a ovo kako bude bude, nije da bas mozes utjecat i stvarno probaj vise mirovat ako ti je tako preporucio! Znam da je tesko uz dijete, ali opet, olaksaj si tamo di mozes
Indy ma znam da je to njima nebitno, ali u moru pica, sigurno je ljepse vidjet kad su poneke lijepo sredjene
Herpes cini se da mi na usnici (gornjoj hahaha) izbija herpes, pliz koje imate ikakvo iskustvo, jel smijem necim konkretnim to mazat ili cu cekat da naraste, raspukne se, zakrasti i prodje samo od sebe za mjesec dana
inace sam prije T koristila Pencivir, to sam iz njemacke nabavljala i super je, ali upute su na njemackom i ne znam jel smijem u trudnoci il ne, ali neki herplex ili nesto sto ima kod nas ako smijem? Ne da mi se hodat sad do ljekarne bzvz ako ne smijem nista..Hvala unaprijed!!
Curke samo da vas pozdravim. Ja sam prikljčena u jesenske bebe iako sam ljetna. Samo jedno pitanje. U kojem ste tjjednu saznale šta nosite ☺️☺️☺️
Curke samo da vas pozdravim. Ja sam prikljčena u jesenske bebe iako sam ljetna. Samo jedno pitanje. U kojem ste tjjednu saznale šta nosite ☺️☺️☺️
Ja sam sa 21 tt. na 4D saznala.
Ante 💙 Maro 💙
Cure čestitam na urednim pregledima i da bude i dalje sve uredno🤞
Dora meni po treći put izbija herpes, doktorica mi dala Herplexim mast.
Ja sam danas sva nikakva, place mi se, kenjkava neka, zabrinuta. Ležim doma pa vjerojatno imam previše vremena za analize i sinteze🤦♀️
Ja sam mnogo pre saznala oko 14 nedelje al nije bila 100 %al ja sam znala daje pogodila ..to je razlicito nazalost moras dase strpis najkasnije do 20 i neke nedelje kad imas detaljan pregled
Cure čestitam na urednim pregledima i da bude i dalje sve uredno🤞
Dorameni po treći put izbija herpes, doktorica mi dala Herplexim mast.
Ja sam danas sva nikakva, place mi se, kenjkava neka, zabrinuta. Ležim doma pa vjerojatno imam previše vremena za analize i sinteze🤦♀️
Hvala ti..
Ajoj, zao mi je, razumijem jer me i samu pralo takvo (ne)raspolozenje zadnjih 10ak dana..probaj mozda malo ako mozes izac u setnju, samo da ti svjezi zrak udje u tijelo i malo kisika u mozak, pritom pokusaj ne mislit o nicem nego na neka svoja sretna mjesta i lijepe dogadjaje, jos 8 dana i na pregledu si! Sigurno je sve u redu, misli na to da ces vidjet svoju mrvicu koja ce ovaj put biti jos veca i konkretnija, tvoja bebica koja raste u tebi i osjeti sva tvoja raspolozenja, pusti neku glazbicu sretnu sebi i njoj 🌺🥰 neke lijepi misli nadji i citaj na glas ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji