LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Veljača 2020. 13:51

Kaktusica I oko mene privatno svakakvih dijagnoza. Losih ce stvari uvijek biti, i odavno sam shvatila da se ruzne stvari ne dogadjaju samo drugima i da na neke stvari jednostavno ne mozemo utjecati, ali ono na sta mozes utjecati je to da ovu trudnocu ispunis srecom i pozitivom jer ste ti i tvoja bebica zdrave i to je  trenutno najbitnije. Lijepo uzmi ovog svog medenog dlakavca i pravac u setnju!

ena0206
    19. Veljača 2020. 13:58

Snoopy2

KaktusicaI oko mene privatno svakakvih dijagnoza. Losih ce stvari uvijek biti, i odavno sam shvatila da se ruzne stvari ne dogadjaju samo drugima i da na neke stvari jednostavno ne mozemo utjecati, ali ono na sta mozes utjecati je to da ovu trudnocu ispunis srecom i pozitivom jer ste ti i tvoja bebica zdrave i to je trenutno najbitnije. Lijepo uzmi ovog svog medenog dlakavca i pravac u setnju!

Potpisujem svaku rijec. Dijelimo isto misljenje. 😊

Dora4
    19. Veljača 2020. 14:00

Panda i Nikita cestitam vam na urednim pregledima! 
    Nikita bas me rastopio tvoj opis bebice i drago mi je da imas i slikicu iiii reci nam sto si kupila 
    Curke hvala vam na podrsci i na lijepim rijecima!! 
    Kaktusica hvala ti draga!  razumijem te skroz, a meni je tako pola/pola, razmisljam da se bas izoliram i zivim u baloncicu u kojem ionako imam dovoljno strepnji, a onda opet tako me razvesele tudje dobre vijesti i puno mi znaci potpora meni i to sto imam kome sve rec i sto netko paralelno prolazi sve isto sto i sama prolazim..ja obozavam krimice, ne znam jel ti dolazi u obzir ako su na engleskom, ali michael connelly ima izvrsne o detektivu boschu (postoji i tv serija, al knjiga je knjiga, meni barem) i robert galbraith(j.k.rowling zapravo) o detektivu Strikeu(isto ima i serija), te su bas 

Dora4
    19. Veljača 2020. 14:07

Snoopy hahahah kako sam luda, nisam skuzila na prvu tko je kaktusicin mali dlakavac  svasta mi je palo na pamet 
    Zenskice moje drage, od 1 do 10 vi ste sve za 15!!! 
    Najela sam se ko prasica i sad lezim, Trancie rijeci ti se pozlatile, inace sam okej, imam bolove al istrpim, ali nisam ovoliko dugo i u komadu sjedila cijelu trudnocu, legla sam cim sam kuci dosla i vec popusta bol! Lijepo li je biti doma 

Rose1
    19. Veljača 2020. 14:10

Evo me doma pa sad sve detaljno procitala, prije samo brzinski. 
    Trancie ja imam dnevne od naturele, ali mi jos ne trebaju jer stvarno minimslni iscjedak, neka tako i ostane sto duze🙏🙏imam biobaza kremu za trudnice, nevenovu mast balea i bademovo ulje
    Jos jednom cestitam svima na uspjesnim pregledima. 
    Dora stvarno mi je drago da nisi morala ostati u bilnici, rekla sam ja😉saljes kolace?!😂🤣😁😉
    Kaktusica slazem se, previse znsm, sve me to previse opterecuje, ne znam ni sama dal da se od svegs malo odmaknem

💙

Dora4
    19. Veljača 2020. 14:11

Vidim sad ovaj medeni body Nikita 
    Tko ce meni stat na kraj kad se raspistoljim sa muskim, a tek zenskim stvarcicama 🤭 

Dora4
    19. Veljača 2020. 14:12

Rose daj adresu i saljem 😋 ili oces da se nadjemo negdje u Delnicama na pola puta 

Rose1
    19. Veljača 2020. 14:13

Nikita206

ena0206

Nikita206

Evo i nas s pregleda, sve je savršenonije nam htjela 100 posto potvrditi ali 90 posto je da je curicaimamo sličicu lica i izgleda ko majmunčić jer je taman otvorila usta i išla sam se nagraditi s kupnjom prve baby stvarčice

Raaaaaastopit cu seeeeee.. Kao majmuncic. Pa to je preslatkooooo.. 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
    Čestitam ti draga na divnom pregledu. 😍❤️
    Sto si toooo kupila? Ja samo pratim te baby stvarcice, pa ljudi moji sve bi pokupovala. Ne znam uopce kako da se vise suzdrzim. Dobro je sto jos ne znam spol…😄😄😄

Suzdržala sam se da samo jednu stvarčicu kupim https://ibb.co/f9S6QZv

Inače, meni još nitko nije pustio otkucaje srca da čujem

Preslatkooo❤mace🥰

💙

19. Veljača 2020. 14:15

Cure vam soc. ginrkolozi u nekom trenutku daju do znanja da i muž može prisustvovati uzv-u ili? Da idem stalno sama 🤷‍♀️

Rose1
    19. Veljača 2020. 14:16

Dora4

Rose daj adresu i saljem 😋 ili oces da se nadjemo negdje u Delnicama na pola puta

Hehehe🤣😂🤣na pol puta pa i druskanje🍰🍰🍰😉uzivaj i odmaraj mi sad, vjerujem da si odahnula

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.