Kaktusica Niti moj ne ide samnom, ali na anomaly sam imala zelju da bude prisutan i biti ce. Mozda vise zbog toga jer cemo najvjerovatnije otkriti spol i voljela bi da budemo zajedno u tom trenutku. Moja ginekologica glasi kao jedna od tih nepricljivih i hladnih, meni je dobra i ja sam s njom zadovoljna, kao sto kazes na kraju je najbitnije da ti potvrdi da je sve u redu. Sama mi kaze za sve sta smatra da bi trebala znati, ne pitam previse jer sam u dosta stvari i neupucena s obzirom da mi je ovo prva trudnoca..mozda i bolje
Dora, Nikita…cestitke na uspjesnim pregledima. Neka ste odahnule malo, nadam se da cu i ja sutra.
Slazem se da internet zna biti grozan u nekim trenutcima i uznemirit nas, međutim s druge strane sto je netko napisao, ovdje među curama koje prolaze isto se ne osjecas usamljeno. Posebno sta je puno medu nama cura koje su u predhodnim trudnocama imale i spontane ili cure koje su dugo pokusavale itd. U stvarnom zivotu jako malo ljudi prica o takvim stvarima i o svojim strahovima, pa se nekad osjecam “usamljeno” u svim tim svojim problemima. Posebno sto su cure oko mene sve imale uredne skolske trudnoce.
Vezano za preglede i ulaske muževa na pregled: kod mog doktora je uvijek isto. Muž i ja skupa ulazimo, prvo malo svi troje popričamo, muž ostaje u toj prostoriji, mene doktor pregleda vaginalno, zatim kada je preko abdomena muža uvijek pozovu da uđe i on. Tako da smo zapravo skoro cijelo vrijeme zajedno. Što mi je super, a i muž uvijek voli vidjeti malenu 😍
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Nikita baš je slatka 🥰 A moja je na prošlom uzv izgledala na jednoj sličici ko mali svemirac neki 😂
Nikita preslatka je !!!
Vrapcic hvala ti!
Ogtt- 3 dana prije se normalno jede kako inace jedes, onako raznovrsno kako i inace, znaci uobicajena rutina, probaj da se bas ne natrpas sa slatkim u ta tri dana..
24h prije smiri sa fizickim aktivnostima, znaci ne trcanje, ne teretana, ne voznja bicikla i slicno tome..
Moras biti nataste, ali zapravo preporucuju 8-12h prije NE jesti, ja sam obicno zadnji obrok prije sutrasnjeg vadjenja pojela oko 18h navecer!
Svakako si uzmi sa sobom vodu i nesto sto ces pojest cim odradis zadnje vadjenje (ono nakon punih 2h od prvog) jer ces bit gladna, ja obicno pojedem odmah nakon vadjenja dok sam jos u cekaonici..
Dok si u testiranju najpametnije ti je bit u cekaonici ili u neposrednoj blizini negdje, dakle bez fizicke aktivnosti i presetavanja okolo! ponesi knjigu il nesto da skratis vrijeme..
Mobitel - razumijem brigu, ali bez njega bi doslovno ispalila na zivce i mislim da je ipak manje zlo nego da pijem, pusim i drogiram se sto nazalost neke druge mame rade..ili se ja tjesim da je manje zlo
Vrapcic moj tata ima onu prvu Nokiu, koju btw nikad nema sa sobom tako da mu nema smisla ni taj mob ne ide nikad na internet, ima svoje pcelice i uziva u tome. I najpametnije. Ja cu se definitivno maknuti malo od neta, i meni muz stalno prigovara da mi je mob. stalno blizu trbuha...
Dora ali si ti iz Delnica? Pa onda smo blizu (kad sam ja kod mojih) 😊
Nikita zadnjih desetak dana bi tamanila slatko non stop da mogu.... Neopisiva želja... I teško se obuzdam jako, tj.ne mogu se obuzdati. Eto sad sam malo prije pojela čokoladnog Svetog Nikolu 😂😂😂 I stvarno ne znam kako da stanem sa slatkim. Morat ću naći neki znanstveni članak koji tvrdi da je slatko jako štetno za bebu, možda onda stanem kad se uplašim... 😂😂😂
Kaktusica slobodno se ti MALO makni, al nemoj sad pretjerat pa da brinemo di si?!
Ne ne, iz Zga sam, ali Rose je iz Rijeke pa bi nam Delnice bile na pola puta, a i malo svjezeg zraka da udahnem, to bi bilo divno
Mrvičak di si nam ti danas, jesi bolje nego jucer ili?
Hm a sa pregleda jos cekamo eovyn i tocku, jel da?
Nikita ma jooooj, preslatko❤🥰
Dora i ja volim krimice, trilere i citati i gledati na tvu, ali kolaca nikad dosts, samo ti donesi, sve cemo pojesti🤣😂🤣😂🤣
💙
Nikita
Meni je mozak usredotocen samo na slatko kao sto vrapcic kaze, nikada mi se vise kolaca nije peklo kao sada. Ali kontroliram se koliko mogu. Ali fritule.. s lino ladom 😋
Sortiraj odgovore
Najstariji