Curke super za dobre preglede ❤️
Divan je ta vezica, ja sam za svoju curicu imala te gumene predobre su mi ; jedino malo teske !
Danijela hvala..ajme ova vezica je toooliko prekrasna!!! Stalno govorim da necu past u zamku plavo i rozo, ali svako malo me nesto odusevi totalno jer su bas njezne baby nijanse 💓
Dakle, prvo sam ti krenula pisat za herpes da mi kazes jesi dugo drzala jer sam citala neke savjete po 1min pa 5 odmora i tako 5x za redom pa ne znam bi li tako ili samo stavit kolko izdrzim i to je to? Zasad je jos podkozno, nije izbilo, al vidim da ce bit lijep mjehur..onako pravi muski..i onda sam vidjela dudicu i automatski se upalio trudnicki mozak
Dora, haha ...a narezala sam tri ploškice, svaku držala po minutu, nisam radila pauzu. Ne znam, meni je pomoglo, odmah mi je izvuklo onu vodu-gnoj, brzo je puklo i počelo se sušit.
Trancie nisan još obraćala pažnju na to, sad kad je uzmem u ruku mislin da čak i nije baš teška...
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Vzmala ja jako rano, 11+5, ali rijetko je to, krv to i potvrdila
Dana lijepooo rastete🥰
Daisy takav dan dođe, sutra ce biti bolji dan...sad si skuhaj cajic i pogledaj neki filmic ili zovi neku prijateljicu
Dora vidim da su cure odgovorile zs herpes, nemam iskustva s tim
💙
Dana hvala draga, a ja tako svaku od vas dozivljavam toplom i da ste uvijek tu pa onda imam nagon i ja pomoci ako mogu jer me bas ispunjava ova nasa grupica
Bas sam bubnula iz sale za taj susret u Delnicama, ali sto vise o tome razmisljam to mi se sve vise svidja ideja da se lijepe i debele druzimo negdje u prirodi 🤭🌳☀️
Moguce da ti trbuh, tj. sva ta premjestanja unutra lagano krecu radit pritisak na zeludac pa da ti je od toga? Ili mozda jedes nesto sto ti bas ne pase..a ova zatezanja su normalna, pogotovo sad kako se blize 20i tjedni, ja sam jucer tijekom noci par puta scimala muza brutalno jer me tako par puta zategnulo da sam se probudila s poluvriskom, imam jos i priraslica od operacija pa sam i upozorena da ce bolit jace, ali bas zna bit uzasno neugodno i stvarno bolno, ali osjetim da je to od rastezanja, ne bole me bebe da tako kazem nego bas kao da se koza siri ne brini!!
Super su ti fotkice, pogotovo ovako naslagane jedna do druge, vidi se kako lijepo raste trbusko, bez obzira sto nije ista majica!
Mrvicak ona je meni objasnjavala da ovisi koliko je centimetara od usca pa se na temelju toga donosi odluka o carskom. I spomenula je i polozaj te posteljice jer nekada moze biti blizu usca ali zbog polozaja dijete kada izlazi napravi kao tampon i ne dodje do krvarenja. Iskreno, ja bi radije da onda dogovorimo carski nego da idemo pokusati prirodno pa onda krene neko ludo krvarenje, ne daj Boze. Ti si prvog klinca isto vaginalno?
Curke pitanje, jel vas negdje zateze/bolucka kad se okrecete u krevetu, ustajete s kauca itd? Mene kod lijevog rebra. Inace ne, nego kod okretanja zna, podizanja ako se ne pomicem/okrecem polako, tako da pazim..skuzila prije koji dan, i traje...
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji