LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana130
    19. Veljača 2020. 19:31

DanijelaBB

Dora4

Danijela pa ti si na pola puta zenska!!! Cestitam 🥰🥳

Daaaaa 😊…ne mogu virovat kako vrime brzo prolazi.
    Evo mog trbuha iz trenutnog ležećeg položajahttps://ibb.co/rMY4QLF

Divna vezica i divna pidzama 😍
    Cestitke na pola puta 😘

Baby girl 💜

Rose1
    19. Veljača 2020. 19:33

Dora, Danijela hvalaaa na odgovoru...ja ne znsm kako cu kad jos trbuh naraste, ja sam bas sitna, imam osjecaj ds ce mi se sve polomiti
    Danijela bas superrr slicica🥰fora piđama
    Dana a da, svima nam tako, pogotovo nakon jela kad se nspusem, ko da ce koza popucati

💙

Leonie90
    19. Veljača 2020. 19:35

Cure, super za preglede 👏👏
    Rose, mene vec duze vrijeme boli. Kada se dizem ujutro, kada se okrecem u krevetu, kada hodam.. bas sve. 
    Kaktusica, nemoj se iskljuciti. I ja sam svjesna da je bolje da neke stvari ne znamo, ali opet moram biti svjesna da se svasta moze dogoditi, i ja nekako razmisljam da sam tako mozda svjesnija svega, da se tako necu opustiti i da se i ne trebam opustati, a opet svaki dan nas docekaju lijepe vijesti s pregleda koje prevladavaju i tjeraju nas dalje.

Nikita206
    19. Veljača 2020. 19:41

dana130

DanijelaBB

Dora4

Danijela pa ti si na pola puta zenska!!! Cestitam 🥰🥳

Daaaaa 😊…ne mogu virovat kako vrime brzo prolazi.
    Evo mog trbuha iz trenutnog ležećeg položajahttps://ibb.co/rMY4QLF

Divna vezica i divna pidzama 😍
    Cestitke na pola puta 😘

Dana mi smo prilično blizu u danima, mene je u ovom 18.tjednu najviše zatezalo u trbuhu i to baš oko pupka! Danas bila na pregledu i sve ok, tako da nemoj brinuti 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

kaktusica
    19. Veljača 2020. 19:43

Evo mene, napravila sam.si zobenu kasu s jabukama i medom. Nakon sto sam.pojela Pringles 🙈
    Ma necu se ja iskljuciti nego moram malo smanjiti, non stop sam na tom glupom mobu.
    Danijela joj preslatko, trbuscic mali u prefora pidjami 😍
    Eovyn cestitke na uspjesnom pregledu 😘❤

Dora4
    19. Veljača 2020. 19:46

Eovyn draga cestitam na super pregledu!! 
    Hahah znaci nisam jedina koja se za pretrage secera posebno pripremi s par dana primirja  ali ja onda obavezno nakon vadjenja krvi roknem cokoladicu i za dusu i za tijelo koje se napatilo na smanjenim ili izbacenim dozama 🤭 mislim samo sebe zavaravam, znam sve, ali opet, ne zelim da mi vec prisiju dozu trudnickog dijabetesa jer iz dna duse ne podnosim zabrane, onda me samo vuce to nesto sto ne smijem 

Dora4
    19. Veljača 2020. 19:49

kaktusica

Evo mene, napravila sam.si zobenu kasu s jabukama i medom. Nakon sto sam.pojela Pringles 🙈
    Ma necu se ja iskljuciti nego moram malo smanjiti, non stop sam na tom glupom mobu.
    Danijela joj preslatko, trbuscic mali u prefora pidjami 😍
    Eovyn cestitke na uspjesnom pregledu 😘❤

Mmm pricaj prljavo..koji pringles si smazala? Jel zeleni? Taj mi je najdrazi, jedino sto ne znam stat (a ni kupit manje pakiranje ) pa me cesto zna zeludac kasnije frkat 
    Evo i ja zobenu, ali s bademima i ljesnjacima, kuham 🥣

Trudy
    19. Veljača 2020. 19:53

Evo i mene konacno, danas i sutra cijeli dan bez muza pa je sva akcija na meni 😄
    Super za preglede cure! Dora drago mi je da si ipak doma 🙂
    I super su sve slikice, i trbuscica i beba i robice i vezica 😊 
    Prikljucujem se i ja ljubiteljicama krimica, mene ceka zadnji strike za procitat, nikako otvorit tu knjigu. A znam da cu ce progutat u 2 dana kad krenem...
    I ja sam za druzenje u delnicama, al predlazem ipak fuzine jer u delnicama radim 😄
    Kod mene danas nis pametno, evo upravo je muz otvorio bobi flips pa moram ic jest 😂

Rose1
    19. Veljača 2020. 20:02

Eovyn jeeee, čestitam🎉🤗
    Leonie hvaaaala na odgovoru, bas se osjecam ko baba🤣😂nadam se da mi nece puknuti rebro kako se trbuh bude povecavao🤔
    Vidim ja da cemo mi na kraju organizirati druzenje😉

💙

Rose1
    19. Veljača 2020. 20:03

Ja grickam "stiropor"😂🤣😉 pretjerala sam danas s hranom

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.