LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikita206
    19. Veljača 2020. 13:23

ena0206

Nikita206

Evo i nas s pregleda, sve je savršenonije nam htjela 100 posto potvrditi ali 90 posto je da je curicaimamo sličicu lica i izgleda ko majmunčić jer je taman otvorila usta i išla sam se nagraditi s kupnjom prve baby stvarčice

Raaaaaastopit cu seeeeee.. Kao majmuncic. Pa to je preslatkooooo.. 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
    Čestitam ti draga na divnom pregledu. 😍❤️
    Sto si toooo kupila? Ja samo pratim te baby stvarcice, pa ljudi moji sve bi pokupovala. Ne znam uopce kako da se vise suzdrzim. Dobro je sto jos ne znam spol…😄😄😄

Suzdržala sam se da samo jednu stvarčicu kupim  https://ibb.co/f9S6QZv

Inače, meni još nitko nije pustio otkucaje srca da čujem  

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Trancie
    19. Veljača 2020. 13:27

Neko je pito za pregled , mene je doktorica prvo vaginalno pregledala jesam zatvorena i opipala maternicu, a ultrazvuk je vanjski bio.
    Pikabu ne znam kako si uspjela toliko velike smile-ove staviti :-) zauzela cijelu stranicu. Ja nemam pojma kako to ide, znam da ima opcija kao radiš pola radnog vremena dobivaš pola plaće i cijeli porodiljni. Sad kada to možeš počet koristiti ne znam, pretpostavljam nakon onih prvih 6 tjedana. ( lupam ) 

PikaBu
    19. Veljača 2020. 13:29

Trancie a ne znam ni sama kako se stavilo hahha :D preko mobitela sam stavila komentar i sada gledam da su preko cijele stranice haha  :D

Nikita206

Snoopy2

Doradrago mi je da je pregled prosao dobro, ovo su ti vjerovatno vodili kao kontrolu pa je zato bilo brzinski odradjeno.
    Nikitacestitke na super pregledu! Ako mozes daj malo vise informacija posto i mene ceka anomaly u puli, koji dr.je bio, koliko je pregled trajao, abdominalni ili vaginalni uzv?

Bila mi je dr. Gattoni, pregled je trajao oko 20 minuta, radi se preko trbuha. Malo je bezveze jer se ekran uopće ne vidi, ali na kraju pokaže malo i tebi, dečko je sve gledao, baš sam bila ljubomorna  ali sam dobila par sličica i tu jednu sličicu lica u 3d

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• anav05

Dora4

Niki bas mi je zao za sekunazalost ne znam nista o tom pregledu, nadam se da ce se nac netko tko ima odgovore!
    Missy super ti je trbuskojel ovo rozo dio hlaca? Jako lajkam hlace opcenito, volim ove usivke oko dzepova 🤭
    Mi smo evo konacno doma, bebice su dobropregled je bio relativno kratak, nije nista mjerkao njih, cerviks uredan..ja pomalo nezadovoljna jer sam cekala satima i uzasno me ledja bole, doslovno imam osjecaj da mi se kraljeznica rastavlja na komadice, a sve je bilo tak nabrzaka, odradio je on sve i bio ljubazan i sve, ali ne znam…toliko me iscrpilo cekanje, znate ono kad cekate i cekate i cekate i onda vam vise postane sve svejedno i samo zelite doma..za tjedan dana opet pregled i kao tad ce ih mjerit i gledat opet detaljnije, iskreno ne razumijem cemu onda uopce danasnji pregled, okej, valjda jer sam otpustena iz bolnice na strogo mirovanje pa bi me taman danas negdje pogledao i da sam u bolnici, ali izmucila sam se s tim glupim cekanjem i ocekivala bar slikicu il nes, al dobro, ponavljam si da sam cula ono najvaznije-njihova mala srceka snazno kuckaju i dobro su ♡♡
    Idem konacno nesto pojest i spavat pa kasnije raspakirat sve sto sam sinoc spakirala za eventualni ostanak u bolnici
    Curke sad iscekujem vase prijave s pregleda i iskreno se nadam da cete biti zadovoljnije

Bitno da je sve ok...ipak vjerujem da je ljepše doma ležati nego u bolnici😊

• anav05
    19. Veljača 2020. 13:32

PikaBu

Pozdrav drage ženskice

Imam jedno pitanje, pa se nadam da mi možete pomoći

Trenutno sam zaposlena na stručnom osposobljavanju, kad odem na porodiljni dobivat ću naknadu od nekih cca 2 000 kn. Šefica mi je ponudila da sklopimo neki interni ugovor između mene i nje tako da i dok sam na porodiljnom da mogu raditi od doma na pola radnog vremena, a ona bi mi plaćala sa svog računa. Zanima me da li je netko imao sličnih iskustava, da li se to nekako provjerava? Strah me da me ona ne bi prijavila na kraju godine kao neku poreznu olakšicu pa da izgubim porodiljnu naknadu. Ne znam kako bi ona pravdala taj svoj trošak što bi meni isplaćivala kao plaću. Molim pomoć

Inače ušli smo u 16ti tjedan, super smo, rastemo, mučnine su nam prestale, idemo na ultrazvuk u petak. Jedva čekam da vidim nešto malo više od malih točkicaa

E to ti ne znam...
    Mozda bu bilo najbolje da je lijepo otvoreno pitaš, da nebi bilo iznenađenja na kraju godine...

ena0206
    19. Veljača 2020. 13:33

Nikita206

ena0206

Nikita206

Evo i nas s pregleda, sve je savršenonije nam htjela 100 posto potvrditi ali 90 posto je da je curicaimamo sličicu lica i izgleda ko majmunčić jer je taman otvorila usta i išla sam se nagraditi s kupnjom prve baby stvarčice

Raaaaaastopit cu seeeeee.. Kao majmuncic. Pa to je preslatkooooo.. 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
    Čestitam ti draga na divnom pregledu. 😍❤️
    Sto si toooo kupila? Ja samo pratim te baby stvarcice, pa ljudi moji sve bi pokupovala. Ne znam uopce kako da se vise suzdrzim. Dobro je sto jos ne znam spol…😄😄😄

Suzdržala sam se da samo jednu stvarčicu kupim https://ibb.co/f9S6QZv

Inače, meni još nitko nije pustio otkucaje srca da čujem

Divno, bas mi se svidja.  😍😍
    Draga meni su ti pustili otkucaje tek ima dva dana. I ja sam se pitala zasto mi vec jednom netko ne pustii otkucaje.. Al eto.. Ocito od ginekologa do ginekologa. 

19. Veljača 2020. 13:38

Nikita206

Snoopy2

Doradrago mi je da je pregled prosao dobro, ovo su ti vjerovatno vodili kao kontrolu pa je zato bilo brzinski odradjeno.
    Nikitacestitke na super pregledu! Ako mozes daj malo vise informacija posto i mene ceka anomaly u puli, koji dr.je bio, koliko je pregled trajao, abdominalni ili vaginalni uzv?

Bila mi je dr. Gattoni, pregled je trajao oko 20 minuta, radi se preko trbuha. Malo je bezveze jer se ekran uopće ne vidi, ali na kraju pokaže malo i tebi, dečko je sve gledao, baš sam bila ljubomornaali sam dobila par sličica i tu jednu sličicu lica u 3d

Ajde bitno da je sve ok! Hvala ti..
    Za otkucaje pitaj svog ginekologa ako moze da ti pusti, meni je moja pretprosli put na kratko pustila 
    A bodi je meden bas bas

Lelibeli
    19. Veljača 2020. 13:48

Čestitam svima na odličnim pregledima 🤗
    Prekrasni trbuščići, baš prave trudnice 🤰🤰😍
    Dora4 hvala bogu da je sve u redu i da si doma 🤗♥️
    Ja sam neki dan isto kupila za svoje dječake sitnicu nisam mogla odolit kad sam saznala spol, pokušati ću stavit sliku ☺️

• lola777
    19. Veljača 2020. 13:50

Cure cestitke na dobrim pregledima.
    Dora, super da si doma.I da su dva mala ❤❤  dobro. 
    Kaktusica, dobro si rekla, procitam svasta pa se userem i uzlupa se srce i drzi nervoza.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.