LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    19. Veljača 2020. 09:56

Ivcy1306

Jutro!!!
    Evo i nas:https://ibb.co/h7fWr0j
    Takoder smo ogromnog trbuha, ukupno dobiveno +3 kile.
    Dora i ostale cure koje idu na preglede, sretno! Javljajte sve!

Lijepi trbuscic, i ja sam bila na +3kg kad sam bila u 21tt. Imam osjecaj da sam u ovih zadnjih 4 tj dobila jos 3 haha. Vidjet cemo sljed tj kad stanem na vagu kod doktorice 

niki93
    19. Veljača 2020. 09:58

Jutro cure 😊 jel se pije kava još uvijek?  😁 Imam pitanje, ovako, sad sam u 20 + 3, i dobila sam uputnicu od gin za prenetalnu dijagnostiku bebe, odnosno pregled organa. Mnogi to miješaju za velikim ultrazvukom na sredini trudnoće. Znači ovo je nešto drugo. Uglavnom pregleda će se bebina glava detaljno da se vidi da nema aneurizmu jer mi je sestra 2013 od iste umrla mjesec dana nakon poroda, sa njenom bebom je bilo sve uredu ali ona je nažalost preminula jer je imala težak porod. Također i druga sestra ima aneurizmu ali je ona rodila dvoje djece carskim rezom upravo iz tih razloga, dok za preminulu sestru nismo ni znali da je imala dok se nažalost nije dogodilo šta je 😔 ja je nemam, ali gin želi biti sigurna da je sa bebom sve uredu, te ukoliko nešto bude da me šalju na carski rez. Moje pitanje je kako izgleda taj pregled dali je koja mama to radila? Mogu i mame iz Njemačke jer sam i sama ovdje ali mislim da je praksa svuda ista. Hvala i sory na dugom postu 🙄🙏🏻

Dora4
    19. Veljača 2020. 09:59

Ivcy sssuper siii!!!
    Ja jutros na +3, a isto trbuh buja kao da ima bar +10u njemu  ma samo neka nam rastu bebaci 

Amelie 1
    19. Veljača 2020. 10:11

Cure prekrasni trbuščići!!! 😍
    Cure koje danas imate preglede, sretno! Javljajte nam lijepe vijesti🤞
    Ja sam jučer po prvi put osjetila prava mala nježna lupkanja, rasplakala sam se od srece😅

Trancie
    19. Veljača 2020. 10:16

Dora kod tebe je dvoje i neka bujajte :-)
    Niki93 baš mi je žao zbog sestre....tako tužno, ja stvarno nemam pojma za taj pregled, ali nadam se da će sve bit u savršenom redu! 
    Daisy100 tako sam i ja u 1 trudnoći osjetila lupkanja cca 17+2, biće ću opet tako isto i sada... divan osjećaj.
    Curke trbušići su predivni :-)

Trancie
    19. Veljača 2020. 10:17

E da još pitam, planirala sam sada do dm pa me zanimaju ti bio dnevni, uzela bi dok stavljam vaginalete to su od jessi , ako sam dobro pohvatala? I koje je ulje ok za mazanje? Ja u 1 trudnoći nisam popucala, ne sjećam se koje sam koristila uopće.

Vrapčić123
    19. Veljača 2020. 10:54

Jutro curke! 😍
    Žuža i Ivcy baš lijepe bušice ❤️❤️
    Niki jako mi je žao zbog sestre 😔 Ništa vezano za taj pregled ne znam 🤷‍♀️Al sretno ti bilo, neka sve bude kako treba 🥰

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Ely
    19. Veljača 2020. 11:05

Cure hvala na vašim odgovorima što se tiče pokreta bebe. Neću se stresirati bespotrebno, vidim na internetu da se to krene pratiti tek od 29. tjedna.
    Niki93 pretužno mi je to za sestru... moja prijateljica isto ima aneurizmu, poroila se na carski prije 2 tjedna. Ne znam stvarno ništa o tome pregledu, ali mi je super da će ti ga odraditi da možeš biti sigurna.
    Trancie ja koristim weledino ulje od badema, baš protiv strija i toliko sam zadovoljna, da vam ne mogu opisati! Netko je ovdje spominjao kreme, ali mislim da su ulja puno bolji izbor, bez obzira je li imamo suhu kožu ili ne. Osjećam se kao da sam neki PR Weledin hahaha, ali zaista mi imaju savršene proizvode, planiram da ih koristiti i za dječaka :)

Vrapčić123
    19. Veljača 2020. 11:07

Trancie ja kupila u Mulleru neke bio Cosmea uloške i ok su. Nikakvih reakcija nemam. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

MissyR
    19. Veljača 2020. 11:33

Pozdrav curke, sretno na pregledima danas Dora i Nikita  ako se ne varam  i ostalima ako nisam napomenula 😄
    Javite nam lijepe vijesti bas se veselim citati 
    Nikita drzim fige da se bebica lijepo okrene i saznate spol 😁
    Evo jedna slikica nije veliki trbusicic ali se nadam da je barem malo poceo liciti na trudnicki a ne napuhani od hrane 🙈🙈
    https://ibb.co/4ghTzYP

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.