Curke mislim da je 2l tekucine dnevno sasvim u redu i nije panika, skrenut ce vam dr.paznju na nesto ako vide da je neceg previse ili premalo, nemojte brinuti unaprijed
Martina gleda se od kojeg si datuma na komplikacijama, a ako si od 7. onda je ova racunica skroz u redu. Nema veze sto je do 7.bilo samo ovoliko ili onoliko radnih dana, neki dani su vikend, neki blagdan itd., ali ti (osim ako si studentica, ali onda ne pricamo o mogucnosti da uopce primas ove komplikacije) placu dobicas za sve dane u mjesecu, znaci sub i ne premda mozda ne radis, u ugovoru su ti dani definirani kao dani tjednog odmora, to isto normalno dobijes novce.
Znaci kad odes na godisnji isto najnormalnije primis placu, ne znam mozda dovoljno razumljivo objasnit, ali ako si otvorila komplikacije 7., dobit ces razmjerni dio place za 1.mj odnosno od 1. i zavrsno sa 6., bez obzira koliko si od tih dana stvarno radila, a koliko je palo na vikend/blagdan.
Rose isto sam iz ri :) a bas bzvz sto se ne moze pislat privatna poruka :/
Cure, je ivama trbuh inako na dodir tvrdi i zategnut kad stojite il sjedite? Kad legnem je na difur mekan, ali dok sjedim se bas zategne i kad pupnem bas osjetim da je tvrdi.
Baby girl 💜
Meni sad sjelo 4154.
Vama je sjelo vise ili?
Zavisi kolika ti je bila placa tj.satnica? Max. za komplikacije je 4257 kn
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Cure, recite mi vec par dana me boli ona donja ploca na ledjima, po sredini.Malo me sjevne i lijeva strana ledja i doli kroz vaginu me lagano probode kao grcic? Sta vi mislite? Nadam se da nisu trudovi? Preplasena sam, tek sam 26 tj.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Vrapcic i Rose bas se vidi na obje da vam je narastao trbuscic. Bas se sada lijepo primjeti da je trudnicki. Predivne ste obje. 😍😍
Dora moj ginekolog meni svaki pregled radi analizu urina gdje mi izmjeri PH... Nakoj toga mi uzme iscjedak i promatra ga na mikroskop. Briseve sam radila 2 puta mislim na pocetku trudnoce bili su uredni.
Pčelice na ctg se ide tamo oko 35 tjedna ili ako se ranije primjeti da se beba nije javljala neko duze vrijeme.
Mene je ginekolog spojio jucer i danas zbog bh kontrakcija. Jucer su se pokazale malo jace kontrakcije, pojacao mi magnezij i sve je danas bilo u redu.
Svea daa oni ti moraju to napisati zbog bolovanja, jer se i oni pravdaju nekome za sve. 😄 Bravo za dobar pregled. Da je nesto opasno, sigurno bi ti bila sada na strogom mirovanju.
Lola mene isto tako boli. Ako malo setam ili duze stojim na nogama.. Treba mi par dana da mi bol prodje, s tim da tih par dana stvarno moram mirovat.
Rose isto sam iz ri :) a bas bzvz sto se ne moze pislat privatna poruka :/
Cure, je ivama trbuh inako na dodir tvrdi i zategnut kad stojite il sjedite? Kad legnem je na difur mekan, ali dok sjedim se bas zategne i kad pupnem bas osjetim da je tvrdi.
A i ti iz Ri, hm to bi mozda i uspjele iskombinirati onda, ali da ne kompliciramo...
Meni u zadnje vrijeme tvrđi, otkad iskocio...pa mozda i je meksi kad lezim
💙
Mrvicak donji dio leđa mene boli kad se preforsiram, kad previse hodam, dugo stojim ns nogama, ako dugo kuham npr.jucer radila musaku i bils koma. Kukovi me bole od lezanja na boku.
Ena hvala draga🥰🤗 i ja sam happy da je napokon vidljiviji
💙
Hahahaah umirem na ovo vješanje robe. Mislila sam da samo ja čupam kosu na to i kad on završi ja odem popravljat sve. mrzim to što ne protrese mokru robu prije nego okači, pa ostane sva pogužvana i smežurana 🤦 ali dobro, trude nam se ljubice male ♥️
Vidim da i vas muče bolovi, mene baš jako boli simfiza, čučanj, okretanje u krevetu, ulazak/izlazak u krevet, odijevanje...noćna mora. Isto kad nosim malo teže nešto mi se dolje stvori takvo opterećenje kao da ću se raspuknut. Čini mi se prerano za to.
Voda ja imam nekakvu Flašku, to je nekakva staklena boca sto oponasa izvorsku vodu, istina ili ne ali draze mi je iz nje piti nego stalno ici na špinu. Uglavnom, boca je 0.7dcl i ja popijem 3 takve dnevno. Silim se al moram radi urinoinfekcije. Nije mi rekao nista za visak jucer na uzv.
Ja sam.skuzila da mi se beba najvise osjeti kad vozim i kad kihnem, bas se osjeti ritanje.
Sortiraj odgovore
Najstariji