LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac24
    18. Veljača 2020. 17:46

Skakavac

Bebac24 ufff i kada ti je prestalo

Nakon 16 tt

• Bebac24
    18. Veljača 2020. 17:55

Trbuh kad pocne rasti je najtvrdi i zategnutiji dok stojimo. Kad sjednemo ili lezimo normalno je da je "meksi" 🙂
    Za komplikacije, ponekad znaju zeznut pa doplate kroz par dana. 
    Ali ako niste od 1.1 onda vam je to ok. 

• Bebac24
    18. Veljača 2020. 17:56

Ako ikad dobijete vise novca i ponadate se, zaboravite. Bolje za vas da ih nazovete i prijavite jer znaju nakon godinu dana zvati i odjednom traze povrat viska.

Trancie
    18. Veljača 2020. 18:04

Ekipa evo nas s pregleda, sve ok, beba sjedila pa se spol nije vidio! Bas je dugo radila ultrazvuk, brojala prste ruke, organe je pogledala, brojla je rebra , gledala kraljeznicu ... bas je detaljno gledala... pa je valjda sve ok, dobila sam vaginalete za gljivice ( naravno) i da izvadim opet urinokulturu! Posteljica je straga,kaze da je ok i da je plodna ok! Otkucaji i sve! 

• lola777
    18. Veljača 2020. 18:14

Hvala cure na odgovorima i cestitke na dobrim pregledima.Inace duzina cerviksa kad se mjeri vaginalno tj
    rucno izrazava se u clanku prsta npr. 1 clanak je ok.Iako im je tad vaznije da pogledaju otvorenost, ulozivost cerviksa i sl.Tad se vidi dali je vanjsko usce zatvoreno.Unutarnje usce i njegova zatvorenost se vidi jedino uzv i kad se cerviks mjeri uzv to je najpreciznije.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

kaktusica
    18. Veljača 2020. 18:14

Jeeeiii Trancie 😍🥳🥰 Cestitam i tebi u bebacu na uspjesnom pregledu! Nadam se da cete iduci put saznati spol, dotad nek vas malo zafrkava 😊
    Kaze mi muz da visak  plodne vode ne izaziva previse tekucine koju pijemo,  da to uglavnom ima veze s nekim anomalijama.

Amelie 1
    18. Veljača 2020. 18:15

Trancie čestitam na urednom pregledu!!! Super da ti je radila tako detaljan uzv. Meni moja pogleda par sekundi jel srce kuća i to je to😒
    Zaboravila sam tko mi je odgovorio.... inače dobijem maksimalni iznos komplikacija, ne kužim zašto sad nešto malo manje. Pa me zanima da li ste vi dobile maksimalni ili nešto manje ovaj mjesec?

Rose1
    18. Veljača 2020. 18:37

Trancie

Ekipa evo nas s pregleda, sve ok, beba sjedila pa se spol nije vidio! Bas je dugo radila ultrazvuk, brojala prste ruke, organe je pogledala, brojla je rebra , gledala kraljeznicu … bas je detaljno gledala… pa je valjda sve ok, dobila sam vaginalete za gljivice ( naravno) i da izvadim opet urinokulturu! Posteljica je straga,kaze da je ok i da je plodna ok! Otkucaji i sve!

Čestitam  draga🎉🥰a osjetila si da imas gljivice ili,iscjrdak, svrab?  Nadam se da cete drugi put saznati i spol

💙

Žuža
    18. Veljača 2020. 18:38

kaktusica a vidis njoj su odmah rekli da smanji unos tekucine i soli. i kad je to napravila kao bilo je ok. ma pojma vise nemam. 
    Mene je moj miki poceo tak lupati da se sve vidi preko odjece. Presmijesno je 😂🥰 Stariji je odusevljen. 
    Kakve ste vi s energijom? Ja dopodne mogu svasta, ali nakon rucka kao da mi je dementor popio svu zivotnu energiju. doslovno se jedva dignem popisati 🤦‍♀️ Ja pojma nemam kako cu ja do lipnja izdrzati. A stomak mi je ko kuca. vidjela sam vase stomacice i preslatki su ❤️ bas cu vam se sutra poslikati da vidite moj. past cete u nesvjest 😂😂 ne kuzim koliko jos moze narasti i kako, kakoooo?!? 😱

kaktusica
    18. Veljača 2020. 18:41

Žuža evo kaze da su joj to rekli vjerojatno zbog tlaka ili gestacijskog dijabetesa jer sol zadrzava tekucinu i moze doci do preeklampsije. 
    Energije imam, malo se zapusem kad idem uzbrdo po stepenicama ali ne umaram se nesto puno, konacno mi se vratila energija.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.