Kaktusica i ja se silim piti, a nisam bas zedna
Bezzo hahaha ja isto ludim oko vjesanja robe, pranja poda i svega, ali sad je cak sve bolji i bolji😂🤣
Daisy ako si cijeli mjesec ns komplikacijama, trebsla si dobiti max, pitaj malo, zeznuli ocito
💙
kaktusica a vidis njoj su odmah rekli da smanji unos tekucine i soli. i kad je to napravila kao bilo je ok. ma pojma vise nemam.
Mene je moj miki poceo tak lupati da se sve vidi preko odjece. Presmijesno je 😂🥰 Stariji je odusevljen.
Kakve ste vi s energijom? Ja dopodne mogu svasta, ali nakon rucka kao da mi je dementor popio svu zivotnu energiju. doslovno se jedva dignem popisati 🤦♀️ Ja pojma nemam kako cu ja do lipnja izdrzati. A stomak mi je ko kuca. vidjela sam vase stomacice i preslatki su ❤️ bas cu vam se sutra poslikati da vidite moj. past cete u nesvjest 😂😂 ne kuzim koliko jos moze narasti i kako, kakoooo?!? 😱
Ja imam energije,nisam umorna, ali me nakon nekog vremens pocnu boljeti donja leđa, pritisak u dnu prisutan...
Jucer sam kukala da ne osjetim bebicu, ali zato danas stslno🥰ali blagi su to jos udarci
💙
Morat ću pitati jer sam cijeli mjesec i nije mi prvi mjesec, već treći mjesec da sam na komplikacijama i plaća mi je veća i uvijek sam dobivala maksimum.
Isla sam nesto trazit u album i nasla jednu od 5 slika iz prosle trudnoce jer sam se mrzila slikati, uglavnom ovo je bilo 5 dana prije poroda, 37.tt. https://ibb.co/FK4zZM6
Ja energije imam samo do recimo oko podne. Iza sam jako umorna uglavnom. Ni približno energije kao prije trudnoće.
Kaktusica baš si zgodna trudnica. Nije mi nekako tako veliki trbuh, a ipak je ovo pred porod bilo.. 😊
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Čestitke svima na super pregledima, ja jedva čekam sutra svoj
Danas mi cijeli dan neko dosta jako zatezanje iznutra, al u području pupka baš. I onda naravno razmišljam o svakakvim glupostima. Znala sam i prije osjetiti malo zatezanje ali nikad tako visoko. Spašava me to što mi je sutra pregled...
Btw da li se osjeti odvajanje posteljice?
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Bezzo mislila sam da sam jedino ja bolesna na vjesanje odjece hahah😂 volim to sama jer lijepo poslozim robu pa kad se osusi skoro ne moras ni peglati. A ovaj moj samo nabaca na strik 🙈 ja poludim haha. Ali eto bar se trudi...
Trancie cestitam na pregledu 😊
Zuza evo i ja sam do 12- 13h ok onda nekako izdrzim do 16h na poslu, ali kad dodem doma samo zalegnem. Ne znam kako se natjeram skuhati nesto 🙈
Curke malo da vam se javim.. nadam se sutra u bolnici obaviti 3d uzv i da budem mirna da je sve ok, jos cu zamolit da i izmjeri cerviks.. na poslu jos nekak izdrzim, ali kad dodjem doma vise se ne dizem iz kreveta.. ne mogu nikud , trbuh zateze.. bas sam nekak bezvoljna.. probava i jei dalje u banani.. neznam dal napinjanje moze biti opasno jef imam osjecaj da ako se budem napinjala da cu se porodit😣😣
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Hvala ti vrapcic 😊 Ma ja sam.bila relativno mrsava s malim trbuhom koji je bio dosta nisko, kao da sam.loptu stavila ispod majice a on je bio i tezinom i visinom skroz prosjecna beba a svi govorili da ce biti malen. Tako da, ne treba se sekirati oko velicine trbuha, ja moj obozavam, tako sam si sad lijepa i obozavam svoj odraz u ogledalu kad ga vidim ❤ Tako i vase trbuscice, predivni su svi, iako sve sakrijemo lice na slikama osjeti se da zracimo i to mi je bas mocno 🥰
Nikita tako sam i ja neki dan bila sva van sebe jer sam se isla dignuti iz lezeceg polozaja i nekako me skosnuo lijevi bocni trbusni misic, kao da se uklijestio, ja se odmah prepala da sam bebi noge zgnjecila, cijelu vecer se drzala za trbuh ne bi li ju osjetila, jedva sam jutro docekala i uzv da ju vidim.
Isla sam nesto trazit u album i nasla jednu od 5 slika iz prosle trudnoce jer sam se mrzila slikati, uglavnom ovo je bilo 5 dana prije poroda, 37.tt.https://ibb.co/FK4zZM6
Fora slicica, lijepa trudnica
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji