Jutro curke.
Polly, cestitke na pregledu odlicne vijesti🥰
Sretno ostalim curama na pregledima.
Ja kavu nisam mogla pit prva 3 mj uopce dizai mi se zeludac, al sad laganini popijem nes odgovara mi :)
Curke na komplikacijama, jesu vam sjeli mozda novci?
Anja🌸🌸
Jutro curke.
Polly,cestitke na pregledu odlicne vijesti🥰
Sretno ostalim curama na pregledima.
Ja kavu nisam mogla pit prva 3 mj uopce dizai mi se zeludac, al sad laganini popijem nes odgovara mi :)
Curke na komplikacijama, jesu vam sjeli mozda novci?
Ej draga, nisu jos, a jos jucer ujutro mi je stigla poruka na e gradjane da ce bit nadam se da ce tijekom dana
Jutro cure, sretno na pregledima tko ima danas🤞
Ja se divim vama koje još radite🙈
Ja ujutro popijem jednu tursku sa dosta mlijeka i to je to. Poslije nemam potrebu.
Rio i ja lose spavala, prebacivala se s boka na bok...
Trudy mislim da ce vec sutra biti bolje vrijeme, ali meni cak nekako pase danas kisa...dan za lezanje
💙
Jutro curke i bravo za sve uspjesne preglede jucer 👏👏👏👏
Ena zaista mi je zao zbog prijateljicine bebice, nadam se da ce ona i cijela obitelj smoci snage i s vremenom se nekako pomiriti s tim 😔
Bebac ja se tebi pridruzujem, ja ne pijem kavu ni inace nikako, jednostavno mi ne odgavara...zadnji put sam probala s njom kad sam diplomski dovrsavala ali doslo mi lose, ruke se pocele trest i na kraju sam morala otic spavat, nakon toga sam odustala.. 🤦🤣
Ja sam tek popodne na pregledu, hvala na dobrim željama... nadam se da ću nastaviti vaš niz....
Meni stvarno nije problem raditi, uredski posao, odmorim... jedino me dizanje rano satra, ali bi bar još 2-3 mjeseca radila max, ipak mi je velika razlika između komplikacija i plaće, a do sad mi je sve ok bilo pa mi glupo i stati doma....
Ja imam sutra pregled, a sinoć sam sanjala da sam bila i da je sve savršeno s bebicom i da smo na kraju zaboravili pitati za spol a tome se baš veselimo da ćemo sutra saznati, ako se ne bude opet sakrivala.
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Sretno cure s pregledima danas. 😍
Ja sam prešla na instant Bianku i mogu reć da mi je odliičnaa. Nisam nikad bila neka kavopija, ali volim s dragim popodne sjest na terasu i pijuckat dok sunce prži, a Bianka je sva od žitarica, dakle bezkofeinska.
Joj cure kako zavidim vama koje ste već kući i ne radite više. Meni je relativno nov posao i mislim da ću, ako sve bude ok raditi do kraja. A tako zamišljam da se budim kad hoću, ispijam jutarnju kavicu, čituckam nešto i razmišljam što ću danas kuhati... a cijeli dan ispred mene. Uživajte maximalno :))
Meni treba dupla koncentracija na posao, jer me ovaj trudnički mozak baš iscrpljuje haha :)
Hello svima zajedno. 🤭
Sretno danas na pregledima. 😍 I sretno meni da mi ctg bude dobar 😄
E da, to sam htjela i pitat jel moze provjerit koliko smo otvorene prstima. Ma ja iskrena da vam budem posto mi je ovo sve prvi put u zivotu da se susrecem s trudnocom i svime, ja sve te pojmove pomalo brkam... 🤭
Sto se tice frendice, potvrdili su joj da je bila puna gljivica. Ali, uzork svega je sepsa koju je beba dobila u trbuhu. Cijela plodna voda je bila zarazena sepsom i beba se nagutala vode.. I da je beba jos koji dan duze ostala u njoj umrla bi i ona. Doktor joj je rekao da je beba spasila njen zivot. 😭 Zato jer je beba bas htjela vani..
Sortiraj odgovore
Najstariji