JutroMalo sam rana, a i imam problem. Dva dana nisam imala potrebu za wc, navecer u par navrata umirala od bolova, a opet nista. Sad opet pocelo boluckati, pa se nadam da ce me malo kavice spasiti. Jednostavno mi se ponekad organizam uljeni, bez obzira koliko raznoliko jedem 😣 Kako ste vi, ste probale mozda bezkofeinsku kavicu? Razmisljam probat
Ja popijem obicnu Nessicu ujutro s mlijekom i to mi je to od kave za dan.
A kad mi je tako zatvor, pogotovo s grcevima, onda me Mg spasi😊
Bas jutros sam imala jednu spasnu situaciju😁😁😇
JutroMalo sam rana, a i imam problem. Dva dana nisam imala potrebu za wc, navecer u par navrata umirala od bolova, a opet nista. Sad opet pocelo boluckati, pa se nadam da ce me malo kavice spasiti. Jednostavno mi se ponekad organizam uljeni, bez obzira koliko raznoliko jedem 😣 Kako ste vi, ste probale mozda bezkofeinsku kavicu? Razmisljam probat
Draga, ja sam na normalnoj kofeinskoj jos tamo od 8.-9.tjedna jer sam imala uzasne glavobolje posto sam prestala i sa kavom i slatkim(nije me trazilo) i onda mi je cak bilo bljak, ali sam je pocela/nastavila pit..mozes salicu dnevno bez problema
Meni pomogne sok od sljive iz dm-a, 2 dcl ujutro nataste i obavim kroz dan nakon jela bez beda, a znalo me uzasno bolit kad sam imala zatvor(dolje lijevo)..
Jutro!
Evo i mene slozila si nesicu na poslu, i prije nego krenem citam zaostatke hehe. Od pocetka trudnoce pijem kavu ali ne pretjerujem 1x do max 2x dnevno. Ali to bude ness ili bijela kava.
Sretno svima danas na pregledima, drago mi je cuti da su jucerasnji super prosli.
Jutro!
Polly cestitam na super pregledu, sad ti je dusa na mjestu i mozes bezbrizno uzivati kad su se cistice povukle 😘
Kava presla sam s turske crne koju sam pila prvo tromjesecje zbog glavobolja a sad popijem jednu nesicu s malo mlijeka.
Polly, Nikita hvala🤗 narucit cu popodne kad decko dođe jer imam samo maestro, on to sve narucuje😂🤣😂
Bezzo hvala draga🤗 ni meni nisu mjerili cerviks, pitat cu iduci put, ponekad je bolje da ne prckaju previse i zspravo izbjegavaju
Snoopy sve je moguce, meni tako bilo s lijeve strane i proslo nakon wca-probava
Dobro jutro svima i hvala ti na odgovoru! Ipak sam jucer popodne isla do ginekologa, ona misli da je to bol od moje diskus hernije koja se reflektirala na prepone i taj dio, brzinski je bacila pogled na uzv sve joj se cini ok beba je spavala
Ali i dalje uzasno boli bas probadajuca ostra bol, mirovanje par dana, ako se nastavi moram se javiti na ginekoloski u bolnicu.
Nije do wc-a mada i ja muku mucim svaki dan ali znam vec prepoznati bol od crijeva.
Jutro cure, Polly super za uspješan pregled, baš mi je drago da nema cista više :-)
Ja sam popodne na pregledu, nikad dočekat..... nadam se da će sve bit uredu,mada me pere užasna panika.....
Do neki dan nisam imala nikakvih simptoma trudnoće, sad ima 2-3 dana osjetim neka stezanja, tu i tamo propadanja i sl... ništa strašno i zabrinjavajuće , ali isto stvori paniku.
Sretno ostalim curama na pregledu!!! Ena i mene uzrok zanima, ako znaš i smiješ napisati.
Ja uopce ne pijem kavu, mislim da sam jedna od rijetkih koja je ne voli🙈🙉🙊
Snoopy glavno da ste skuzili u cemu je problemcic i nadam se da ce bol popustiti
💙
Sto se kafe tice .ja sam inace uvjek pila samo crnu kafu i na pocetku a pocetak je kod mene bio do 15 nedelje 😊.inace sam po simptomima jedinstvena nisam imala sanse da pijem kafu ..sad pijem ponovo moju tursku crnu ujutro i nekad poslepodne jos jednu ..mislim da naravno ako vam se pije i nije vam lose ne steti da pijete recilo do 2 kafe dnevno...recimo mojoj jednoj drugarici koja je imala uzasne glavobolje a prekinula je sa kafom jel kao nije zdravo dok.je sama rekla ako mozes da pijes popij jednu nece ti biti nista ..tako da ja uzivam u mojoj kafi .😘😘.zelim vam svima uspjesne preglede i zelim vam takodje likep dan
Polly odlicno za pregled 😊 naravno i svima ostalima. Lijepo i da se broj curica povecava 😊 vec sam zabrinuta da nasi decki imat previse konkurencije jednog dana 😁
Kavu pijem uglavnom cikoriju u zadnje vrijeme, al ako vidim da me probava muci ili neka druga tegoba znam si i obicnu kofeinsku napravit. I onako ja pijem mlijeko s kavom umjesto kave s mlijekom 😁
Mmm, evo kise u Ri.. 😴 odmah mi je nivo energije nikakav 😴
Jutro, uh kako se raspisete. 🙂
Ena zao mi je zbog bebice 😭😭
Bas mi je drago za super preglede, za nestale cistice ,samo tako neka se i nastavi 🙂
Ja sam isto jedna od rijetkih koja nikad kavu ne pije 🙂
Kod nas kisa i bas sam neka bezvoljna. Preselila se na kauc. Hehe
Sortiraj odgovore
Najstariji