Hahahaa meni se cini da mi je trbuh veci nego kod drugih trudnica, pa jos kad sam vidila taj pupak, malo sam se i zabrinula. Negdie sam bila citala da se krene poravnavat tek pred termin. Sad kad cujem vas, vidim da je skroz normalno. I prijavljujem prvo lupkanje jucer i danas. Jucer sam ignorirala, mislila sam da su to samo nekakvi trzaji misica. Ali evo i danas se isto ponovilo po par puta oko pupka, jucer s desne a danas s lijeve strane. Mislim da se ipak bebica javila 🤭
Ja sam prije nekih tjedan dana spominjala pupak 🙈 bas se siri i navecer se skoro pa poravna. Sinoc sam u polulezecem polizaju mazala trbuh i muz je nesto izvalio i pocela sam se smijat i kako bi se smijala tako bi mi pupak izlazio van i vracao se nazad 😂😂 presmijesno izgleda 😂
Inace se mazem dok stojim 😂 kakocsam jucer napola lezala malo sam dirala trbuh, lijevo od trbuha bas mlohavo i propadnu prsti, desno kad stisnem bas se osjeti nesto pod prstima, cak je i muz probao. Evo jutros niti lijevo niti drsno vec tocno ispod pupka.
Jel moguce da se to osjeti beba ili pa kako se pomakne tako ja osjetim to zadebljanje?
Meni je u zadnjih tjedan dana bas iskocio jos vise trbuh, do sad sam ga mogla jos i nekako sakriti, sad vise nikako 😍 a i cice su mi narasle opet na opce odusevljenje muza.
Kod nas je predivan suncan dan, pa se nadam nekoj setnjici i upijanju sunca.
Zelim svima ugodan dan 😘
Baby girl 💜
Hahahaa meni se cini da mi je trbuh veci nego kod drugih trudnica, pa jos kad sam vidila taj pupak, malo sam se i zabrinula. Negdie sam bila citala da se krene poravnavat tek pred termin. Sad kad cujem vas, vidim da je skroz normalno. I prijavljujem prvo lupkanje jucer i danas. Jucer sam ignorirala, mislila sam da su to samo nekakvi trzaji misica. Ali evo i danas se isto ponovilo po par puta oko pupka, jucer s desne a danas s lijeve strane. Mislim da se ipak bebica javila 🤭
Predivan osjecaj🥰🥰🥰 samo neka bebica lupka❤
💙
Okej, rec cu mu da imam mačke 🤣 jel bitan tjedan kad se to radi? Jer mi je pregled tek tamo za 3 tj
Mozes bilo kada raditi, ja sam to radila i prije trudnoce
💙
Fluffy pa cestitam na prvom lupkanju 😍 ja sam zadnjih par dana pocela malca svaku vecer osjecat. Nisu to sad neki udarci, jako njezno to osjecam al su tu i odma mi je lakse i mirnija sam kad ga osjetim.
Cure svaka čast kad znate prepoznat podražaj od strane bebe. Ja san danas 19+4 i još nisan sigurna jel beba ili probava ili nešto vezano za širenje maternice...
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Fluffy pa cestitam na prvom lupkanju 😍 ja sam zadnjih par dana pocela malca svaku vecer osjecat. Nisu to sad neki udarci, jako njezno to osjecam al su tu i odma mi je lakse i mirnija sam kad ga osjetim.
Cure svaka čast kad znate prepoznat podražaj od strane bebe. Ja san danas 19+4 i još nisan sigurna jel beba ili probava ili nešto vezano za širenje maternice…
19+3...meni je iz nekog razloga danas već nedilja pa krivo brojin 🙈
Kod mene pupak isto tako zategnut skroz, cini mi se da mu fali jos mrvicu da se izokrene prema vani.
Lineu negru imam al skroz je svijetla.. Nista spacijalno za sada..
Ali zato žile po stomaku i prsima.. Izgledam ko geografska karta... Ili bolje receno, globus, posto sam uz to i okrugla.. 🤣🤣
Rio…da bas je predobar osjecaj cuti bebicu. Jel i tebi ono prva trudnoca? 😀
Dana, nisam sigurna jel beba, ali nakon sta sam vidjela kako Vrapcic ima doslovno vidljivu grbicu od bebe, lako moguce😀
Rose 🥰🥰
Danijela, nisam ni ja dosad bila sigurna jel probava ili beba. Ali ovo “titranje” oko pupka mi je skroz neobican osjecaj a posebno da se ponavlja dva dana za redom. Prvi put sam ignorirala mislec da je nesto drugo. Sad sam nekako sigurnija da se to curica pocela javljati. Kad je u pitanju sirenje maternice, tu nas osjetim povremeno ostro kao probadanje...nekad bude lijevo nekad desno, pa dole pa malo vise gore. Kratko traje i nije sad strasno al pomalo neugodno zna biti.
Rio i Fluffy, ne znam nadan se da ću uskoro osjetit nešto konkretno... u drugi Utorak nam je pregled, jedva čekan. Ova pauza između mi traje kao godina
Pozdrav ekipa , imam jedno pitanje zadnja menstruaciju sam imala 01.01.2020,. Napravila sam 10.02.Test na trudnocu koji je bio pozitivan , jucer sam napravila ponovo test i negativan je 🤔 imam jake bolove o donjem djelu leda i bolne grudi , dali se koja trudnica susrela sa tim .
Hvala vam puno
Slazem se s Rio,izvadi betu pa ces sigurno tocno znati🙂
Cure ja izgledam ko da sam loptu progutala😅😅😅 svi misle da sam pred kraj trudnoce.. a sto ce tek biti😅 inace sam konacno nakon 2 godine dobila veliko ogledalo i ormar da se mogu poslikati 😅
https://ibb.co/XDDdGs8
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Sortiraj odgovore
Najstariji