LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    15. Veljača 2020. 10:05

Bezzo1991

Dora, vjerujem da je dobro par dana tako kad je sve u redu oko tebe, al čim su neke loše vijesti ne izlaze iz glave. Meni tad jedino pomaže fizički rad, bilo šta, čišćenje, hodanje, kopanje. Bit će lijepe vijesti odsad nadalje, mora. 💪
    Lux, ja sam svojoj rekla da imam mačke i da sam u kontaktu s njima često i da bi voljela to napravit i tad mi je dala. Za listeriju je nisam pitala, ali sam bila privatno pitat jučer i 1500 kn je, jezik mi ispao.

Spasila bi se da ne moram mirovat pa da mogu cistit, to me i inace skulira, ajoooj a sad samo lezim i di kod bacim pogled pomislim kako bi s gustom izribala  uf kako bi zavjese skinula i stavila prat pa prozore uglancala..

Dora4
    15. Veljača 2020. 10:09

Polly

Tiki draga, nemam riječi, cure su ti sve rekle, u šoku sam… Kako je život surov i nemilosrdan, točno se bojiš poveseliti lijepim stvarima kad ne znaš koliko će i to trajati.. Držite se ti i tvoj muž, želim vam puno snage i strpljenja da prođe ovo ružno razdoblje, čeka vas nešto lijepo opet, doći će i to vrijeme ❣️ Puno pusa i zagrljaja ti šaljem ❤️❤️
    .
    Evo curke ja pročitala otprilike 40 stranica uz jutarnju kavicu i nisam ništa zapamtila, pogotovo nakon posta od Tiki. Sutra me čeka pregled zbog cistica, bojim se i ne želim ići uopće jer mislim da će mi reći da su i dalje tamo pa ću se opet zabrinuti iznova 🙄 Zanima me samo kako bebica napreduje i malo ju vidjeti…

Polly, nemoj se bojat, znas kako smo rekle, nema panike do 28.tt, sigurna sam da toga ima puno vise nego se pise o tome i da je pogotovo prije ovih super kul uzva bilo nemoguce i vidjet te cistice! Ispada da je zbilja bolje vani di imaju 3 uzva pa ni ne znaju sto se u medjuvremenu dogadja, a mi ovako svako malo na gledanje i sekiracijuBit ce sve dobro, sigurno!! ♡

kaktusica
    15. Veljača 2020. 10:13

Jutro zene ☕
    Mene su u prvoj trudnoci slali na TORCH jer sam tad imala macku, ovaj put nisu, samo sifilis i hepatitis.
    Pupak i moj se pomalo izravnava s trbuhom, sad sam usla u 18.tt. a tako mi je cini se bilo i u prvoj trudnoci. 
    Mene od jucer boli malo s lijeve strane i kao malo probada prema vagini, mislim da mi se sad sve dolje rasteze i pomice, mogli bi biti oni obli ligamenti. U ponedjeljak idem na pregled pa cemo vidjeti. Uvijek neke brige. Da sam.bila pametna u prvoj trudnoci bi vodila dnevnik i to na nacin da ga svaki dan predano pisem koliko sam puta isla na wc, gdje me tocno zaboljelo i sto je doktor na to rekao. Sad bi to onda usporedjivala i bila mirna 🤪
    Ovdje predivan dan osvanuo a meni se ne da nigdje. 

Dora4
    15. Veljača 2020. 10:19

Rio cestitam na napunjenih 18 
    Jaooo divno, ja sam mislila da cemo fotkat, al na kraju nismo, sad mi glupo na polovici pocet jer volim stvari odradit ili kako spada ili nikako..imam svega par fotki od kad sam trudna i vec mi je zao sto ih nemam vise 

Rose1
    15. Veljača 2020. 10:27

Dora4

Rose1

Ja sam iz Ri, ali ako se isplati doci na te dane mama i beba, mozda bi cak dosla. Budu popusti ili ?

Ej draga, bude popusta da, nisu sad to neki divlji popusti od 40 ili ne daj Boze 60%, ali bude 15-20- eventualno 30, a na velikim stvarima se to itekako osjeti..
    Osobno planiram napravit popis ciljano sto nam stvarno treba, tocno brand i model i sve pa to odmah prvo kupit, a onda dalje kad vidim koliko love ostane uzet sto mi se svidi i zapne za oko

Hvalaaaa puno🤗 znaci isplati se😁

💙

Rose1
    15. Veljača 2020. 10:31

Moj pupak se nije ispupcio nego se ona rupa nekako siri kako se koza rasteze, ali mislim da ovisi i o tipu pupka🤣😂nemsmo sve isti😂🤣a i moj trbuh je jos mali, tek se navecer napuse 

💙

Polly
    15. Veljača 2020. 10:51

Dora hvala ti na pozitivnim mislima, ma znam da nema druge nego strpiti se, ali sad tik pred pregled me malo trta. Klasika 😄 Baš to, bolje možda što manje znati, više ni sam ne znaš...
    Moj pupak se isto mijenja, malo je krenuo prema van, dobila sam i lineu negru neki dan, baš me zanimalo hoću li ju dobiti ili ne 😁

• LUX
    15. Veljača 2020. 10:57

Okej, rec cu mu da imam mačke 🤣 jel bitan tjedan kad se to radi? Jer mi je pregled tek tamo za 3 tj 

[link=https://lilypie.com][/link]

Fluffy
    15. Veljača 2020. 10:58

Hahahaa meni se cini da mi je trbuh veci nego kod drugih trudnica, pa jos kad sam vidila taj pupak, malo sam se i zabrinula. Negdie sam bila citala da se krene poravnavat tek pred termin. Sad kad cujem vas, vidim da je skroz normalno. I prijavljujem prvo lupkanje jucer i danas. Jucer sam ignorirala, mislila sam da su to samo nekakvi trzaji misica. Ali evo i danas se isto ponovilo po par puta oko pupka, jucer s desne a danas s lijeve strane. Mislim da se ipak bebica javila 🤭

• Dann1
    15. Veljača 2020. 11:06

Pozdrav ekipa ,  imam jedno pitanje zadnja menstruaciju sam imala 01.01.2020,. Napravila sam 10.02.Test na trudnocu koji je bio pozitivan ,  jucer sam napravila ponovo test i negativan je 🤔 imam jake bolove o donjem djelu leda i bolne grudi ,  dali se koja trudnica susrela sa tim .
    Hvala vam puno 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.