Lux meni je moja odmah dala bez propitkivanja, ako ti ne da, reci da imas macku😂
Hvala vam curke😘
Ja cu samo reci blagoslovljen bio onaj tko je izmislio doppler jer bi ja vec u popovaci bila🙈 puno vise prednosti ima, bitno je biti strpljiv i ne uzrujavat se ako se ne nadu odmah otkucaji. Mene stvarno jako umiri izmedu pregleda!
Mrvicaknemoj se uznemiravat oko brojki, moj isto luduje nekad pa pokaze 210 i onda se dobije i pokazuje oko 130-140. Tko zna kakvu si zilu uhvatila.
Dorahvala na info, bas se veselim tom sajmu. Muz i ja planiramo tamo kolica izabrat i te neke vece stvari. I super sto je krajem 4. mjeseca, to mi nije prerano ni prekasno za kupnju.
Da, bas je taman vrijeme sajma...ja do tada ne planiram nista...budu li popusti?
💙
Dora, vjerujem da je dobro par dana tako kad je sve u redu oko tebe, al čim su neke loše vijesti ne izlaze iz glave. Meni tad jedino pomaže fizički rad, bilo šta, čišćenje, hodanje, kopanje. Bit će lijepe vijesti odsad nadalje, mora. 💪
Lux, ja sam svojoj rekla da imam mačke i da sam u kontaktu s njima često i da bi voljela to napravit i tad mi je dala. Za listeriju je nisam pitala, ali sam bila privatno pitat jučer i 1500 kn je, jezik mi ispao.
Daisy, čestitke na završenom DRUGOM faksu, kud si stigla ženo sve to. Svaka čast, bravoo! 💪♥️
Rose bude popusta, moje frendice su kolica kupovale po akcijskim cijenama. Ma meni je zapravo bitno da ja to sve uzivo vidim☺️
Bezzo hvala ti! A uz posao i nisam imala puno drugih obveza tak da se stigne😘
Tiki draga, nemam riječi, cure su ti sve rekle, u šoku sam... Kako je život surov i nemilosrdan, točno se bojiš poveseliti lijepim stvarima kad ne znaš koliko će i to trajati.. Držite se ti i tvoj muž, želim vam puno snage i strpljenja da prođe ovo ružno razdoblje, čeka vas nešto lijepo opet, doći će i to vrijeme ❣️ Puno pusa i zagrljaja ti šaljem ❤️❤️
.
Evo curke ja pročitala otprilike 40 stranica uz jutarnju kavicu i nisam ništa zapamtila, pogotovo nakon posta od Tiki. Sutra me čeka pregled zbog cistica, bojim se i ne želim ići uopće jer mislim da će mi reći da su i dalje tamo pa ću se opet zabrinuti iznova 🙄 Zanima me samo kako bebica napreduje i malo ju vidjeti...
Daisy hvalaaa, mislim da cu i ja onda skociti do Zg🤗
Polly drzim fige da su nestale cistice🙏🤞
Bezzo uh, sto je skupa ta listerija, zato nas ni ne salju na tu pretragu...
💙
Jutro curke 😀😀 imam jedno naobicno pitanje 😀 jel primjecujete ikakve promjene na svom pupku...meni se cini kao da je krenio se ispupcavati...jos je on u rupici, ali osjetno manje udubljen nego prije. Kakvo je kod vas stanje?
Ja sam iz Ri, ali ako se isplati doci na te dane mama i beba, mozda bi cak dosla. Budu popusti ili ?
Ej draga, bude popusta da, nisu sad to neki divlji popusti od 40 ili ne daj Boze 60%, ali bude 15-20- eventualno 30, a na velikim stvarima se to itekako osjeti..
Osobno planiram napravit popis ciljano sto nam stvarno treba, tocno brand i model i sve pa to odmah prvo kupit, a onda dalje kad vidim koliko love ostane uzet sto mi se svidi i zapne za oko
Jutro curke 😀😀 imam jedno naobicno pitanje 😀 jel primjecujete ikakve promjene na svom pupku…meni se cini kao da je krenio se ispupcavati…jos je on u rupici, ali osjetno manje udubljen nego prije. Kakvo je kod vas stanje?
Hehe pitanje ti je bas na mjestu 😁 ja imam ogroman trbuh za 22.tjedan i pupak samo sto nije iskocio, odnosno samo sto se nije razvukao.. u prvoj trudnoci mi je jednostavno nestal😁 sve se poravnalo, bila sam bez pupka, a na mjestu di je pupak mi je nila tamnija koza.. po tome sam znala gdje je prije bio 😅😅 kak mi se cini i sad me ceka isti scenarij samo dosta ranije 😁
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Sortiraj odgovore
Najstariji