LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MissyR
    10. Veljača 2020. 14:25

Pozdrav cure, cestitke svima na uspjesnim pregledima 🥰
    Moram vam se pohvaliti da mislim da mi se moja bebica pocela javljati...u subotu sam osjetila lagano kuckanje prije spavanja i sinoc isto prije spavanja sam osjetila nesto sitno 🤩🤩  

url=https://lilypie.com]

🌼TiKi🌼
    10. Veljača 2020. 14:35

Bok cure, evo nas sa pregleda. Nismo nista mjerili ovaj put jer se malac nije dao, pokazao srednji prst, skupio se i sakrio rucicama pa ga nije htjela gnjaviti. Zato iduci pregled imam malo ranije 04.03.
    Inace je sve u redu, posteljica se podignula, ne moram vise mirovati i mogu po malo u akciju s aktivnostima. Jedino sto mi je dala rojazol zbog jaceg iscjetka i blagog crvenila pa da ne bih dobila gljivice.
    Sve ste prekrasne sa trbuscicima🥰
    Cestitam na super pregledima ❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Dora4
    10. Veljača 2020. 14:45

TiKi92

Bok cure, evo nas sa pregleda. Nismo nista mjerili ovaj put jer se malac nije dao, pokazao srednji prst, skupio se i sakrio rucicama pa ga nije htjela gnjaviti. Zato iduci pregled imam malo ranije 04.03.
    Inace je sve u redu, posteljica se podignula, ne moram vise mirovati i mogu po malo u akciju s aktivnostima. Jedino sto mi je dala rojazol zbog jaceg iscjetka i blagog crvenila pa da ne bih dobila gljivice.
    Sve ste prekrasne sa trbuscicima🥰
    Cestitam na super pregledima ❤️

Draga Tiki jako mi je drago da se posteljica digla i da sad mozes u akciju pomalo  i novi pregled je doslovno iza ugla pa vjerujem da ce se tad i moc izmjerit, ali cim on tako lijepo zeza znaci da je sve super!! 

Vrapčić123
    10. Veljača 2020. 14:51

Missy drago mi je da se bebica počela javljati, simpatičan osjećaj 🥰 Evo moja bebica uživa u mahunama domaćim pa se uzvrtila sva 😂
    Tiki čestitam na urednom pregledu! 😁 Joj super da se posteljica digla, sad možeš puno opuštenije 😊

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

mimoza
    10. Veljača 2020. 14:56

Dora idite kod privatnika i oboje uzivajte u detaljnijem pregledu, da i muz uziva u bebicama. 
    Rose, Vrapcic hvala vam 🥰
    Tiki haha koji je to muskarcina, cuj srednji prst 😂 a moj se stidio, pa stavljao rukice na usta. 
    Cure, doktor zabranio lezanje na ledjima 🤨 ako se desi u snu nije problem, al eto tokom dana treba izbjegavati.
    Moj sljedeci pregled je 10.03. A prije toga radim OGTT 

Vrapčić123
    10. Veljača 2020. 15:14

Curke imam dva pitanja: ima li određeni period kada se mora raditi OGTT? Ja ću biti 22+4 kada ću ga vaditi. Je li to ok? I drugo važnije pitanje: uživate li u nekoj hrani onako posebno, da vam je neopisivo fino. Ja sam mislila da je to pretjerivanje, da nije to baš tako u trudnoći, da možda malo žene pretjeruju. E a sad kad sam krenula mahune jesti, takav užitak da je to strašno, neopisivo.. Već pola priloga pojela, ne mogu muža dočekati da s posla dođe... 😂😂😂 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• anav05
    10. Veljača 2020. 15:25

Cure,pitanje.
    Imam D1 uputnicu za vađenje krvi i pregled štitnjače na Vinogradskoj.
    Vec sam ju prosli put nosila.
    To ostaje u sustavu sve, ne moram po novu uputnicu kod doktorice?
    Jer me oprala zena na telefonu da to nista ne znaci i kako mislim krv izvaditi bez uputnice...

ena0206
    10. Veljača 2020. 15:34

Vrapcic ja imam taj pregled u cetvrtak sada. Za tri dana. Znaci biti cu 22+5..  :) to je ok.
    A za hranu... Uzivam uzivam. Itekako. 🤭🤭 Pogotovo u zdanje vrime. Pa ja ne znam kolika cu biti. Nisam se do sada puno udebljala. Al cini mi se da hocu.. 

Dora4
    10. Veljača 2020. 15:34

anav05

Cure,pitanje.
    Imam D1 uputnicu za vađenje krvi i pregled štitnjače na Vinogradskoj.
    Vec sam ju prosli put nosila.
    To ostaje u sustavu sve, ne moram po novu uputnicu kod doktorice?
    Jer me oprala zena na telefonu da to nista ne znaci i kako mislim krv izvaditi bez uputnice…

D1 znaci da te bolnica preuzima i oni ti izdaju interne uputnice za vadjenje krvi! Dakle ne razumijem sta te imala prat kad su ti oni duzni dat uputnicu za vadjenje krvi i uputnicu za novi pregled..jel ta tvoja uputnica ostala kod njih zadnji put? 
    Procedura bi/je trebala biti da nakon sto das D1 i odradis pregled, vratis se na salter s nalazom i oni ti izdaju interne uputnice za iduci put i tako godinu dana od datuma kad ti aktivirana D1.

ena0206
    10. Veljača 2020. 15:36

Da i meni je receno da ne spavam na leđima. Jer beba lako moze ostati bez kisika. 😪
    Ja forsiram spavanje na lijevom boku, kao tako se najmanje pritisce vena i taj polozaj organa je pogodan za bebu. 
    Ali sto je s desnim bokom? Nekad me stvarno boli cijela lijeva strana...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.