LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ena0206
    10. Veljača 2020. 13:14

Mimozaaaaa joj predivnoooo.. Kada tako opisivas svoju bebicu ja odmah zamisljam sto li sada moja radi. Bas mi je predrago za tako dobar i lijep pregled. To je za mene nesto tako emotivno, gledat malog miša što radi unutra. ❤️❤️
    Na kojoj si stranici narucivala??
    Super ideja, mogla bih tako neke stvari na maminu adresu i nek ona posalje busom. Jer necu dolazit sigurno kuci.. Zbog selidbe. 😪

mimoza
    10. Veljača 2020. 13:27

Dora ovo je u BiH bio pregled i bas je jeftino 😁 u Njemackoj smo radili anomaly scan na nekom boljem aparatu privatno, al nemam pojma jel to bio 3D. Ja sam mislila da jeste, al nakon ovog pregleda mislim da nije 😂 Vjerujes da na slikama mozemo vidjeti oblik usiju bebe. Kod muza je usna resica spojena s licem, a kod mene nije i beba ima moje usi haha
    Ena poslije ovakvog pregleda ti sve nekako izgleda realnije, stvarno je preemotivno 🥰
    Imas na instagramu profil di_Dak_Tik pa pogledaj njihove radove, takodje ima i srpska stranica bebacilino se zove i oni salju, zatim lili_baby_zone. Uporedi cijene, kvalitet je skoro kod svih identican.

yvette
    10. Veljača 2020. 13:31

Mila7

yvette

Mila vidim da si pisala da ces u Podobnika, ja tkd razmisljam. Jesi li prvorotkinja ili si vec radala, jesi vec bila kod njega?
    Meni ce biti prvi porod, jedva sam dosla do trudnoce. Nedavno su me na hitnom divljacki pregledali da nisam mogla hodati i da sam dva dana krvarila. Tako da se sada bojim otici u bolnicu na ginekologiju i razmisljam o drugim opcijama. Ako bih u drzavnoj bolnici, to bi morao biti carski. Ne zelim traume ni sebi ni djetetu do kojeg smo jedva dosli. Nisam odusevljena carskim zbog oporavka pa razmisljam o vaginalnom porodu u Podobnika pod epiduralnom ako se sto ne iskomplicira pa opet dodemo do carskog. Bojim se radati vaginalno u drzavnim bolnicama, mozda bih cak u Zg i mogla, ali u St nikako. Citam nocu na forumima iskustva zena i placem. Muz je rekao da ce pristati na sve samo da prestanem 😂

Ovo ce mi biti treci porod kod Podobnika i oba prosla puta sam zaista imala pozitivno iskustvo. Kad sam prvi put ostala trudna isla sam kod njih jer mi je zelja bila roditi u vodi a oni su tu opciju jedini u ZG nudili. Pukao mi je vodenjak al kako se nisam otvarala ni nakon 10 sati na dripu pristala sam na carski i vec sam 5.dan šetala. Bol je bila podnosljiva, trag od reza savrsen, tretman isto na nivou. Ako te boli trazis protiv bolova i daju ti. Bebicu ti dovode i odvode po tvojim zeljama. Zaista se tebi prilagodjavaju. Drugi put isto pukao vodenjak, nisam se opet otvarala i zavrsila na carskom. Bilo je bolnije i trebao mi je duzi oporavak nego prvi put. Sada imam dogovoreni carski. Eto pitaj ako te jos koji detalj zanima

Ja bih probala vaginalno, ali da znam ako se sto iskomplicira da idemo odmah na carski,a ne da cekamo preko 15 sati da bi se dogodilo opet neizbjezno kao po nasim rodilistima sto bude. Zanima me zasto si kod njega na carski jer racunam ako moras svakako na carski da te nebi mucili ni u drzavnoj. U cemu je razlika?
    Pcelice primi moje saucesce 😘

Rose1
    10. Veljača 2020. 13:33

Mimoza odlicnooo, vjerujem da je predivnooo🥰

💙

Dora4
    10. Veljača 2020. 13:49

mimoza

Dora ovo je u BiH bio pregled i bas je jeftino 😁 u Njemackoj smo radili anomaly scan na nekom boljem aparatu privatno, al nemam pojma jel to bio 3D. Ja sam mislila da jeste, al nakon ovog pregleda mislim da nije 😂 Vjerujes da na slikama mozemo vidjeti oblik usiju bebe. Kod muza je usna resica spojena s licem, a kod mene nije i beba ima moje usi haha
    Ena poslije ovakvog pregleda ti sve nekako izgleda realnije, stvarno je preemotivno 🥰
    Imas na instagramu profil di_Dak_Tik pa pogledaj njihove radove, takodje ima i srpska stranica bebacilino se zove i oni salju, zatim lili_baby_zone. Uporedi cijene, kvalitet je skoro kod svih identican.

Ajmeeee predobro!!!! Koji detalji!!  fenomenalno!! 

Vrapčić123
    10. Veljača 2020. 13:57

Rose mene nekada kuk lijevi muči. I to nakon što ponekad prespavam cijelu noć na njemu, pa me zna zaboliti. No bol prestane brzo.
    Eovyn to sa utrnulim rukama mi je doista prvi glas. Što sve mi trudnice nećemo doživjeti. Zaista je trudnoća drugo stanje. Sretno s ispitima 👍👍
    Fluffy baš lijepo izgledaš i trbuh ti je baš lijep 🥰

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    10. Veljača 2020. 13:59

Da znas da upravo googlam i trazim po Zg, ja relativno cesto vidim bebice jer me drze pod stalnim nadzorom, ali kako je to cca. svakih dva tjedna, imali smo velikih uzv svih organa i sve, ostalo budu mali uzv da vide jel srceka kucaju, stanje plodne vode i protoka i to je to..i to bude u bolnici tako u neko vrijeme da sam sama, a voljela bi i da muz vidi jer ga naravno sve zanima, raspametio se na pocetku kad smo imali neki ranije ujutro termin pa smo bili skupa...sve si mislim ako me ne zadrze opet u bolnici iduci tjedan da bi nakon toga dogovorila jedan privatni pregled u miru da odemo skupa i da nam netko lijepo pokazuje prstic po prstic haha ipak ih je 40 pa moze i malo brze od toga, ali ono da vidim ta ličeka slatka detaljnije 

Vrapčić123
    10. Veljača 2020. 14:02

Kaktusica prekrasni ste svi troje. Ti, trbuh i pesonja medeni ❤️❤️❤️
    Mimoza joj divno, čestitam na urednom pregledu i dugačkoj bebi 😍😍😍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Zvonkica
    10. Veljača 2020. 14:13

Cure, bravo za dobre preglede, a i trbuscici su jako lijepi
    Pcelice, zao mi je za dedu ..odmah se sjetim svoga, umro prije 5 godi, zivjeli smo zajedno dok se nisam odselila decku, svom sadasnjem muzu, bio mi je ko tata..evo vec suze krecu...
    Ja isto smatram da gnijezdo nije bas neophodno, ali nemojte se curke ljutiti, moram reklamirati malo prijateljicu koja izraduje bas fora stvari za bebice a moze se i za druge stvari iskoristiti, izmedu ostalog i gnijezda radi....na fejsu ima stranicu: sweet stitches....luknite ak vam se da

• anav05
    10. Veljača 2020. 14:20

Pčelica06

Jutro cure! Ja vas pratim i čitam redovito iako se nisam javljala, a razlog tome je smrt meni preedragog djeda. Najteži period je iza nas, puno mi je pomogla bebica jer znam da moram misliti najprije na njega i redovito se javljao da me podsjeti koliko me voli i da imam i njegovu podršku i taman počeo lupati nožicama pred sam sprovod. To mi je bilo najveće ohrabrenje unatoč riječima utjehe najbližih. Ovo mi je nažalost drugi sprovod u trudnoći bliske osobe tako da se nadam da ih sada stvarno više neće biti jer je u ovom stanju zaista teško. No mi smo u redu, u srijedu nam je pregled pa ćemo i od gin. čuti što misli. Inače sam počela i sanjati preglede tako da je zbilja vrijeme za jedan.
    Sretno svima koje idete danas i ovaj tjedan!
    Bebac ja sam neka polu noćna postala. Odjednom navečer ne mogu zaspati (u bilo koje doba), a ujutro se relativno rano probudim. Grozno mi je što sam sama doma pa moram većinu dana izmišljati što ću raditi, ali opet ne smijem biti puno na nogama jer me užasno počnu boljeti. Izgleda da je to ipak dio slatkih briga. Za koga ćemo se žrtvovati, ako ne za malce.💙❤

Jako mi je zao...😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.