LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    08. Veljača 2020. 09:57

Dobro nam dosle nove curke :)
    Panda na ovoj temi, stranici 22. imas detaljne upute za stavit trakicu! 
    Polly da znas da sam se pitala di si ti, btw, jucer kad je bio uzv sam naravno pitala za one cistice pa me dr.prekorio zasto se brinem oko toga da ce to nestat u kasnijim tjednima, sad se mozak formira i to je normalno, da mi je i prije vec naglasio da ne brinem, a da mi je rekao da uopce postoje jer smatra svojom lijecnickom duznoscu da kaze tocno stanje stvari i da ne moram ic kod 3 razlicita doktora da dobijem ispravan nalaz..tako da moram priznat da sam ja malo odahnula po pitanju toga!
    Sto se pritiska tice, slazem se s mrvičak, bebice luduju, meni zna bit i po par dana pritisak pa popusti, svi brisevi i urinokultura i sve je sterilno tako da to stvarno povezujem s pomicanjem bebica! 
    Za tsh, ja idem cca svakih 5 tjedana, taman 3 dana prije zadnjeg vadjenja sam presla na novo pakiranje sa izmijenjenim sastojcima pa me zapravo zanima sto ce bit na iducoj kontroli jer cu onda vec preko mjesec dana biti na novima pa da vidim stanje..od nuspojava ili nemam nista ili ne prepisujem promjeni eutyroxa 

DanijelaBB
    08. Veljača 2020. 09:59

Bok Panda3, idi na stranicu Lilypie, odaberi Pregnancy - Development stages - npr mini sticker - odaberes Scene - Slide - Details - to popuniš save-as i na kraju, ako se dobro sijećam, u grupi forum odabereš Pseudo HTML... - kopuraš link niže i zalijepiš ga u potpis profila. Aki ti ne bude slika u profilu već link probaj iskopirat link iz neke druge grupe. Nadan se da sam ti pomogla koliko toliko 🤷‍♀️

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Polly
    08. Veljača 2020. 10:22

U redu, bezveze paničarim, hvala što se me smirile 😊😊 Dora da znaš da ne razmišljam više o tome, rekla sam si baš tako da je normalno i da će se povući kroz neko vrijeme. Kako me naručio na kontrolu za 3 tjedna zbog prećenja cisti, ne ide mi se uopće zbog toga jer ako vidim da su i dalje tamo, samo ću se uznemiriti opet bezveze, a do 28.tjedna se trebaju povući... Veselim se samo bebicu vidjeti opet 😊

Dora4
    08. Veljača 2020. 10:58

Polly

U redu, bezveze paničarim, hvala što se me smirile 😊😊 Dora da znaš da ne razmišljam više o tome, rekla sam si baš tako da je normalno i da će se povući kroz neko vrijeme. Kako me naručio na kontrolu za 3 tjedna zbog prećenja cisti, ne ide mi se uopće zbog toga jer ako vidim da su i dalje tamo, samo ću se uznemiriti opet bezveze, a do 28.tjedna se trebaju povući… Veselim se samo bebicu vidjeti opet 😊

Evo tocno tako mi je i samoj, sve drugo se uredno i normalno razvija i ne zelim stresirat ni sebe, a pogotovo bebe s nekim nepotrebnim brigama..imam potpuno povjerenje u doktora i vjerujem da ce sve biti dobro 🙏🏼🥰
    Kako je divan dan, u stanu je tako suncano i prozracno, uzivammm samo gledajuci van!! Vi koje smijete setat, obavezno iskoristite lijepo vrijeme..ja bi tako rado do Maksimira, Bundeka, Jaruna, Sljemena, bilo di u prirodu..jedva cekam rodit i nadam se odahnut, neka ojacaju bebaci pa da mozemo zvrndat svaki vikend negdje konkretno  preko tjedna ce vjerovatno to ipak biti obliznji parkovi i kvart..

Rose1
    08. Veljača 2020. 11:12

tea1401

Rose1

I ja se probudila u 3ipol pa ustala oko5, jela i gledala tv pa u 6 legla na sat vremena😴ludilo😂🤣
    Rose, tako i sama..vec zadnjih 4 noci..probudim se u 3, do 6 nista i onda oko pol 7 zaspem, i probudim se tipa sad oko pol 10..i onda sam zombiii😂😂ludilo tesko🙈

Hahaha da, zombi, sad se izlezavam uz tv😂🤣idemo kod mojih na rucak pa ne morsm nista, osim lezati🤣😂🤣

💙

Mila7
    08. Veljača 2020. 11:39

Ivcy1306

Mila7

Ma ja sam prvi carski super prosla, vec sam 5.dan u laganoj setnji bila. Za drugi mi je trebao malo duzi oporavak a sad me vec strah kako ce 3.proci.
    Slazem se da bebi pelenu ne treba mijenjati ako se ne kaka ali moje su kakale par puta tijekom noci dok su bili ful mali. Kupit cu kolijevku koju nogu spojiti sa krevetom al kad se ukaka moram se ustati, osim ako mi netko ne da neku ideju

A da to je drugo, ako se ukaka moras. A nista uposli muza nek presvuce bebicu bar tih prvih par dana dok se malo oporavis. Gdje ces ti rodit?

Ma muz ce svakako biti od pomoci ali razmisljam kupiti kolijevku za prvih par mjeseci koja se prišteka za bracni krevrt kako se ne bi morala ustajati. Al onda ne znam koliko to ima smisla ako cu se morati ustajati ta mijenjanje pelena, pravljenje bocica i sl. Zapravo preispituje samu sebe ima li mi smisla kupivati kolijevku :). Za porod idem u Podobnik. 
    Mamino, tvoj savjet je apsolutno na mjestu, ti bebama i omogucava razlikovati dan od noci. Ja sam koristila laganu nocnu lampu koja nece razbuditi previse ni mene ni bebu

Mila7
    08. Veljača 2020. 11:41

Isprike na pravopisnim greskama, brzo tipkam da ne izgubim misao a ne znam kako ispraviti pogreske kad vec posaljem poruku

ναℓєитιиα
    08. Veljača 2020. 14:01

Pozdrav cure, kako ste? 🥰
    Dora super da si napokon doma, jako mi je drago, uzivaj sad ❤
    Vrapčić, trbuščić je predivan 👶🏻 
    Čestitam svim curama na lijepim pregledima, uopce ne stizem sve citat 😏
    Ja sam dobro zakoracila u 4 mjesec, na +/- 0 kg sam, samo mi je trbuh stvarno narasao, i to se itekako primjeti hehe 😁💙

Vrapčić123
    08. Veljača 2020. 15:29

Bokić curke!
    Nadam se da ste lijepo i dobro spavale, ja jesam no svejedno sam danas sva nekako umornaaa... 😴😴
    Vani je divan dan, barem ovdje u Zg, milina 💖
    Ja se jako veselim našim terminima poroda jer će nam biti lijepo vrijeme i moći ćemo puno šetati sa bebicama 😍 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    08. Veljača 2020. 15:44

Curke evo nas dvije, u zadnja tri tjedna mi je trbuh intezivno i vidljivo počeo rasti. Netko od vas me podsjetio jučer na slikanje pa sam se odlučila na svaki puni  tjedan slikati za uspomenu, dakle svaki petak. Nadam se da ću se uvijek sjetiti. 
    https://ibb.co/7VhMtWm

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.