LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mila7
    07. Veljača 2020. 22:49

Ma ja sam prvi carski super prosla, vec sam 5.dan u laganoj setnji bila. Za drugi mi je trebao malo duzi oporavak a sad me vec strah kako ce 3.proci. 
    Slazem se da bebi pelenu ne treba mijenjati ako se ne kaka ali moje su kakale par puta tijekom noci dok su bili ful mali. Kupit cu kolijevku koju nogu spojiti sa krevetom al kad se ukaka moram se ustati, osim ako mi netko ne da neku ideju

Fluffy
    07. Veljača 2020. 23:13

Vidila sam da je netko pitao za cistit nosic kako se zove ako sam dobro shvatila...znaci obicna fizioloska voda u staklu ili plastici. Pola litre je oko 12 kn. I uz to se uzme sprica i igla. Objasnit ce vam to u ljekarni kako koristiti. Novi euthyrox moze dovesti do tog da se vise ili manje apsorbira djelatna tvar, zbog tog mozda nebi bilo lose cesce napraviti kontrolu tsh...ne znam koliko vi cure koje imate problema sa stitnjacom morate u trudnoci cesto to pratiti.

Fluffy
    07. Veljača 2020. 23:18

Btw, mozda cu zvucati bezobrazno...vidim da neke cure postavljaju pitanja na vise tema na forumima, uvijek iste stvari i svagdi dobiju isti odgovor. Meni stvarno nije jasno jeli to trolanje ili sta...i ne znam kako nekom Ko sumnja na trudnocu prije padne na pamet registrirati se na forum i postaviti 10 istih pitanja na razlicitim temama, umjesto da ode si po test i rijesi tu dilemu. 🤷🏻‍♀️ Eto..

Alisanazemlji
    07. Veljača 2020. 23:53

Trudy

Super Alisa da nemate puno stvari. I mi smo mislili da nemamo, al kad sam pakirala mi se to cinio uzas. I raspakirat isto… Mi jos morali slozit sav namjestaj, ocistit sve jer je bilo prljavo od radova. Uzas, kad se sjetim 😣 a i samo trazenje stana mi je bilo nocna mora.
    Vrapcic nadam se da ce se za drugi put beba ljepse namjestit i otkrit vam se konacno. A za tezinu mislim da ne trebas puno brinut, svakakve se bebe rode pa izrastu u "normalne" ljude 🙂
    Ja oprala kisobran kolica napokon, sad dok sam ih sastavila ko da sam kopala njivu 😏 idem malo odmorit, pa vidjet sta jos imam za sredit… Bas mi sporo to ide..

Trudy, ne pričaj mi o traženju stana. Pred kraj sam već bila očajna. Baš je bilo teško obzirom da smo dobili dosta odbijanaca jer imamo psa.. Nakon toga, mislim da će sama selidba biti pis of kejk 😊

Curka je ❤

Alisanazemlji
    07. Veljača 2020. 23:56

tea1401

Alisa,bit ce da smo zacoprale za mucnine :)
    Kad imas iduci pregled?ides na onaj anomaly uzv?
    Sto se tice mirovanja, ja sam na istom od prije 2 tj., doktorica mi naredila doslovno😂 Ugl.ja sam do prije 2-3tj.povracala redovno nije bilo uopce za izdrzat, a i trudnoca je iz inseminacije pa je rekla dr.da moram ostat doma cisto da se odmaram i ne umaram previse, jos su mi i kile bas rapidno padale bila sam na -6kg do prije cca tj.dana kad sam pocela normalno jesti.

Tea, drago mi je da su ti mučnine stale... Opet se pratimo po simptomima te dalje po terminu 😘
    Sad u srijedu imam pregled, i mislim da bi trebao biti anomaly scan jer ću tad biti 20 tjedna trudna... 
    A ti, kad ga ti imaš? 

Curka je ❤

Alisanazemlji
    08. Veljača 2020. 00:15

Mrvičak i Lola, čestitam vam na uspješnim pregledima 🎊 ❤️❤️
    Draga Dora, jako mi je drago što si stigla kući. Ne mogu si ni zamisliti koje je to olakšanje. Skidam kapu tebi i ostalim curama koje morate toliko mirovati. Ja mislim da bih ja bila luda da moram. Po prirodi sam aktivan tip i teško podnosim mirovanje. I vrlo vjerojatno ću raditi do 45 dana prije termina. Razmišljala sam i do 28 prije termina, ali ipak bih se htjela psihički pripremiti za sve ono što stiže i za to si dati vremena :)
    Vrapčić, grbica ti je preslatka.. ❤️

Curka je ❤

Nadalica
    08. Veljača 2020. 04:31

Vidim Tema su imena, MI jos ne znamo spol od blizanceki Ali ako budu muski Onda Noah I Din, a ako su zenske Nadija I Hana 😁

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

Rose1
    08. Veljača 2020. 06:19

Vrapcic123

Curke pitanjce… Malo mi bed, no jel vama iscuri nesvjesno malo urina kada recimo kihnete ili napravite nešto što vam predstavlja napor? Je li moguće da oslabi mjehur, tj.da ga već u 5.mjesecu tako ne mogu kontrolirati?

Meni jos ne, ali kao sto su rekle cure, definitivno normalno, prijateljice mi to spominjale

💙

tea1401
    08. Veljača 2020. 07:14

Alisanazemlji

tea1401

Alisa,bit ce da smo zacoprale za mucnine :)
    Kad imas iduci pregled?ides na onaj anomaly uzv?
    Sto se tice mirovanja, ja sam na istom od prije 2 tj., doktorica mi naredila doslovno😂 Ugl.ja sam do prije 2-3tj.povracala redovno nije bilo uopce za izdrzat, a i trudnoca je iz inseminacije pa je rekla dr.da moram ostat doma cisto da se odmaram i ne umaram previse, jos su mi i kile bas rapidno padale bila sam na -6kg do prije cca tj.dana kad sam pocela normalno jesti.
    Tea, drago mi je da su ti mučnine stale… Opet se pratimo po simptomima te dalje po terminu 😘
    Sad u srijedu imam pregled, i mislim da bi trebao biti anomaly scan jer ću tad biti 20 tjedna trudna…
    A ti, kad ga ti imaš?

Alisa, ja bi trebala isto imati anomaly srijedu ili cetvrtak..jedva cekam jer sam nekako sva napeta jel sve oke..
    Ja sad muku mucim sa nesanicom 🤦🏻‍♀️ neka ludilo faza😂

Anja🌸🌸

Rose1
    08. Veljača 2020. 07:22

I ja se probudila u 3ipol pa ustala oko5, jela i gledala tv pa u 6 legla na sat vremena😴ludilo😂🤣

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.