Vrapcic preslatkooo🥰 ja se mazum 2x
Flufy, Nikita i jaaaa, pristici i masno sad suho i ljusti se... ma za poluditi
Lola bravooo za uspjesan pregled🎉🎉🎉
💙
Hvala curke, grbica se zahvaljuje 🥰🥰🥰
A da, što se mazanja tiče ja isto nekako vjerujem da je to od osobe do osobe i tipa kože. No škoditi svakako ne može ☺️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vrapcic ajmeeee ovo je toooliko preslatko!
Lola cestitam na dobrom pregledu!!
Ajme imala sam cca 8str procitat, zaboravila sam vise sto sam sve htjela odgovorit...a sve jer sam toooliko sretna i uzbudjena!!
Docekala sam dr., bebice su hvala dragome Bogu dobro!!
S obzirom na to da nema svjezeg krvarenja pustaju me kuci na strogo mirovanje, bit ce sad cesce kontrole, za 2 tjedna se moram javit, e mislila sam da cu past u nesvjest koliko mi je srce krenulo lupat kad sam cula da mogu doma vec danas!!!!!
Aaaaaa uglavnom, javljam se evo sa svog kauca, ajmeee miline!! Grlim sve, svima saljem puse i zelim divan ostatak dana!!!
Vazno!! Cesto sam se znala mazit po trbici ili poceskat kad koza zavrsbi od rastezanja, upozorile su me sestre da to mazenje i diranje trbuha tako(ono u krug, gore dolje i sta ja znam, bas pravo mazenje jelte) moze izazvati kontrakcije i da nije bas najpametnije..eh da mi je to itko drugi rekao rekla bih bapske price, ali ovako bome vodim racuna da vise ne gladim svako malo nego cu nastavit mazat uljem/kremom jer ne smatram da cu sa 1 il 2 mazanja kreme dnevno sad napravit neku veliku stetu, ali evo cisto neka nova informacija koju prvi put u zivotu cujem, a moze biti korisna mozda nekome...
Vazno!! Cesto sam se znala mazit po trbici ili poceskat kad koza zavrsbi od rastezanja, upozorile su me sestre da to mazenje i diranje trbuha tako(ono u krug, gore dolje i sta ja znam, bas pravo mazenje jelte) moze izazvati kontrakcije i da nije bas najpametnije..eh da mi je to itko drugi rekao rekla bih bapske price, ali ovako bome vodim racuna da vise ne gladim svako malo nego cu nastavit mazat uljem/kremom jer ne smatram da cu sa 1 il 2 mazanja kreme dnevno sad napravit neku veliku stetu, ali evo cisto neka nova informacija koju prvi put u zivotu cujem, a moze biti korisna mozda nekome…
Aaaaaa ne mogu vjerovati, dobro da si rekla, ja stalno diram trbuh kad sam doma, necu vise bome
Znaci danas radili uzv i mozes doma...jeeeeeej 🎉🎉🎉vjerujem da si odahnula...nek te doma maze i paze
💙
Dora jako mi je drago da si puštena doma, sada samo lijepo polako, miruj i odmaraj 💖 Pazi na sebe i na bebice 🥰
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ajme Dora odlicne vijesti! Sad se izgustaj doma u hrani, u tusiranju, ma u svemu...! ☺🤗
A ovo za mazanje prvi puta cujem, dobro je znati da bolje ne pretjerivati u mazanju i maznji trbuha.
Ante 💙 Maro 💙
Dora ajme koje prekrasne novosti! Uzivaj u miru svoga doma 😍
Vidis dobro za znat, tko bi rekao da nesto lose moze biti od mazenja trbuha🤯
Bebac da istina pomaze fizioloska…. ja curici stalno perem nos jer ne može sve ispuhat, mada njoj nikad nema neke sline, a nosić začepljen… ja sam njoj uzela na ebay špricu sa nastavkom što napravi vakum i doslovno štrcate u jdnu izlazi na drugu. Meni se pokazalo bolje od aspiratora, nastavka za usisavač i sl.
Missy ja ga pijem iza ručka isto, nikavih problema nemam, čini mi se da se i pije uz jelo, iza ili tako nekako
Bebac da istina pomaze fizioloska…. ja curici stalno perem nos jer ne može sve ispuhat, mada njoj nikad nema neke sline, a nosić začepljen… ja sam njoj uzela na ebay špricu sa nastavkom što napravi vakum i doslovno štrcate u jdnu izlazi na drugu. Meni se pokazalo bolje od aspiratora, nastavka za usisavač i sl.
Missy ja ga pijem iza ručka isto, nikavih problema nemam, čini mi se da se i pije uz jelo, iza ili tako nekako
Daj molim te napisi kak se to cudo zove pa da i ja narucim...stvarno mi ovako super zvuci i zelim isprobat...moj stariji je mozda mjesec dana mladi od tvoje curke ali isto mu mi cistimo nos, on vrlo cesto ni ne zeli puhat nos a nema sanse da ga ostavim takvog balavog, a jucer i manji krenuo u jaslice tako da pretpostavljam da ce biti smrklji na izvoz
Cure bravo za dobre preglede
Vrapcic bas mi je zao da ne mogu otvoriti sliku, bas sam znatizeljna, na poslu sam na kompu i blokira me, a mob mi je ostao doma
Dora uzivaj sad i ne mrdaj
Cure nemogu naci info a brzinsko pitanje. Sir skripavac ? Da ili ne ?
Sortiraj odgovore
Najstariji