LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mila7
    07. Veljača 2020. 21:21

Vrapcic123, ooo da, zbrise, pogotovo ako mi je pun mjehur, a svakom trudnocom se povecava vjerojatnost da zbrise. Za to su Kegelive vjezbe super.
    Nego imam pitanje za one koje vec imaju bebace... Kako rjesavate mijenjanje pelena po noci? Idem na carski i predstavljat ce mi problem na pocetku ustajanje iz kreveta, pa ako netko moze podijeliti kako ste vi to hendlale

07. Veljača 2020. 21:21

Vrapcic123

Mrvičak draga kada budeš radila popis pregleda za ožujak i ako se sjetiš, ja sam naručena 3.3.na pregled 😘

Zabilježila 😉 kada budem opet pisala, nadodam 

mimoza
    07. Veljača 2020. 21:27

Mrvicak, lola super za dobar pregled 🤗
    Vrapcic i ti si na pola puta, bravo 🥰 trbuh je presladak, kod mene cesto tako izgleda kada su kontrakcije i bude jako tvrd. Bebin polozaj jos uvijek ne mogu vidjeti, samo udarce primijetim i vani. Mislim da je jos uvijek mala za to da mogu znati je li se izbocila negdje.
    Dora naruci palacinke odmah, proslavi dolazak na svoj kauc i svoju tus kabinu 😂🤗

Vrapčić123
    07. Veljača 2020. 21:28

Zabrinuta ja bih kupila test i probala ga odmah sutra na tvome mjestu 😊 Sretno!
    Mrvičak, Mila joj ajde nisam jedina. Morat ću početi s tim vježbicama 😁
    Mrvičak hvala ti, srce si ❤️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

MissyR
    07. Veljača 2020. 21:33

Mrvicak meni je pregled sljedeci 28.02. pa me ubaci kad stignes 😊

url=https://lilypie.com]

Vrapčić123
    07. Veljača 2020. 21:36

Mimoza meni nekako od tih kontrakcija bude onako cijelom dužinom mišića, joj ne znam opisati. Ukruti se trbuh i brzo primiri. No ovo bude samo na jednom mjestu, lijevo ili desno i to samo kada uvučem trbuh. Danas mi je bilo s lijeve strane, pa se pomaknulo desno i onda više nije bilo vidljivo.. Joj da, pol puta prijeđenoo, jeeee 😍 Ooo, pa ti si ceć 23.tjedan. Čekaj pa ti si išla u 6.mjesec trudnoće 💖 Pa čestitam ti 😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

zabrinutakata
    07. Veljača 2020. 21:47

Vrapcic123

Zabrinuta ja bih kupila test i probala ga odmah sutra na tvome mjestu 😊 Sretno!
    Mrvičak, Mila joj ajde nisam jedina. Morat ću početi s tim vježbicama 😁
    Mrvičak hvala ti, srce si ❤️

Budem draga hvala ti nadam se + ❤🙏

mimoza
    07. Veljača 2020. 21:48

Vrapcic jesam 🥰 bas vrijeme leti sada 😱 zaboravim se i slikati ono jednom tjedno, vec dodje novi tjedan 😂
    Ti si mrsavija, pa se sve lijepo ocrta po trbuhu 😊

07. Veljača 2020. 21:59

Gledam malo na internetu kako izgleda razlika u spolu na 2d uzv-u oko 17. i oko 20. tjedna. Ajme meni, baš je zaribano haha. Jedva čekam ta dva pregleda, baš zabavno 😂 Bilo bi super da sa 17 tjedana uspijemo dokučit. Beba se do sada nije ništa skrivala, dosta aktivna mrvica 🍼

Ivcy1306
    07. Veljača 2020. 22:28

Mila ja sam rodila sina na carski i bilo mi je uzas se dizati, zato mi je muz pomogao jako puno i divna patronazna koja mi je rekla ako beba nije ukakana da ju tokom noci ne presvlacim, jer ju time samo dodatno razbudjujem.. preko dana je isto bilo tesko ali svakim danom mi je to kretanje bilo lakse. Lakse sam se podigla npr.nego podnijela bol prilikom smijanja ili kihanja, kasljanja i sl.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.