Vrapcic ajmeeee ovo je toooliko preslatko!Lola cestitam na dobrom pregledu!!
Ajme imala sam cca 8str procitat, zaboravila sam vise sto sam sve htjela odgovorit…a sve jer sam toooliko sretna i uzbudjena!!
Docekala sam dr., bebice su hvala dragome Bogu dobro!!
S obzirom na to da nema svjezeg krvarenja pustaju me kuci na strogo mirovanje, bit ce sad cesce kontrole, za 2 tjedna se moram javit, e mislila sam da cu past u nesvjest koliko mi je srce krenulo lupat kad sam cula da mogu doma vec danas!!!!!
Aaaaaa uglavnom, javljam se evo sa svog kauca, ajmeee miline!! Grlim sve, svima saljem puse i zelim divan ostatak dana!!!
Dora, bas mi je drago sto si domeka..❤
Sad je ipak lakse u kucnoj atmosferi...cuvajte see🥰
Anja🌸🌸
Dora e to ja zovem auper vijestima! Sad gustaj u udobnosti kauca svoga 🥳🥰😍
Ovo za mazanje se sjecam iz prve trudnoce da sam negdje citala. Ja se ionako ne mazem bas redovito nego na mokru kozu natrackam najobicnije bademovo ulje Galenski Laboratorij i to onako samo vodoravno razmazem do ledja. Namazem i guzu jer sam u prosloj trudnoci jedino na njoj dobila po par strija.
Mene muz masirao 2 sata po tjemenu i glavi, popila sam kavu i malo mi je lakse, kao da prolazi migrena. Pa strasno je koliko me obuzela, da hormoni mogu tako intenzivirati bol, uzas 😔 Sve mi smeta, i zvuk i svjetlo i mirisi kad je takvo stanje. Jadan sin, nije vjezbao sviranje 2 tjedna zbog mojih skoro svakodnevnih glavobolja, jos imamo i susjeda iznad koji svira klarinet a zena klavir, onda moj mali udri po saksofonu a pas krene lajati, kukulele ode glava 🥳🥳🥳
Vrapcic ajmeeee ovo je toooliko preslatko!Lola cestitam na dobrom pregledu!!
Ajme imala sam cca 8str procitat, zaboravila sam vise sto sam sve htjela odgovorit…a sve jer sam toooliko sretna i uzbudjena!!
Docekala sam dr., bebice su hvala dragome Bogu dobro!!
S obzirom na to da nema svjezeg krvarenja pustaju me kuci na strogo mirovanje, bit ce sad cesce kontrole, za 2 tjedna se moram javit, e mislila sam da cu past u nesvjest koliko mi je srce krenulo lupat kad sam cula da mogu doma vec danas!!!!!
Aaaaaa uglavnom, javljam se evo sa svog kauca, ajmeee miline!! Grlim sve, svima saljem puse i zelim divan ostatak dana!!!
Draga Dora, masu mi je drago zbog tebe što te puštaju doma i hvala Bogu zbog bebica 💓
Sad se čuvaj, miruj i ništa doma ne radi.
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Dora super vijesti da si kuci, u svom ambijentu.Nije lako to mirovanje izdrzat, al mozda to bude samo koji tjedan dok se sve ne smiri.Uglavnom, cim su te pustili znaci da ide na bolje.❤
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Dora bas mi je drago da ste svi skupa dobro i da ste sad kuci .I da nema tog vise dosadnog krvarenja jel koliko god se trudili nekad da ignorisemo takve stvari ne mozemo a da ne utice na nas i dase ne sikiramo ..
Dora, baš mi je drago zbog tebe ❣️❣️❣️sada lijepo kući uživaj i pazi se!!!!
Awwww koliko ste me dirnule sve s javljanjem! Hvala vam drage moje btw, sad kad sam naucila na vecere u 18h jadan muz, morat ce se bacit kuhat cim dodje s posla
Ajme dora bas si me razveselila 😍
Ovo su zbilja divne vijesti ❤️
Baby girl 💜
Doraaa bas mi je dragoo da si napokon doma i da su bebice super ❤️❤️❤️ osmaraj ,uzivaj, i naspavaj se u svom krevetu napokon 🙂
Ja trbuh mazem navecer i samo ponekad ujutro ako me svrbi.
Mazim rjetko kad samo ako me boli pa vise kao da me prestane bolit ali na par sekundi mazim.
Nisam ni u prvoj puno.
Jedino ako dugo stojim onda mi pase da ga mazim ahahaha
Sortiraj odgovore
Najstariji