Pozdrav, cure,
Evo da prijavim uredan pregled i beba i cerviks dobro. Kaze dr opustite se🤣.Doslo mi se smijati.
Iduci pregled za 4 tj. Pa onda ce ici malo cesci, svako 2-3 tj.
Meni je urin i krv vadila oko 10 tj, pa sam radila i RH faktor i OGTT test. Prije trudnoce mi je radila briseve i danas sam je pitala ocemo li ih ponoviti.Kaze tek u 34 tj, ako niste minjali partnera😁
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Vrapcic 😍 a bas je divna grbica, vidim da svi jedva cekamo pokrete i vidljive grbice 😁
Mrvičak super na dobrom pregledu, bitno da se posteljica dize.
Cinammon ja imam uredski posao, nije mi stresno, nemam neke prevelike trudnicke tegobe. Planiram radot kolilo bude islo 😁
Cure ja sam peimjetila da mi mucnine izaziva cedevita. Svaki, dan bi popila poslje rucka i uvijek bi mi bilo muka, nisam povezala da je od toga. Jednom Sam i na poslu i isto mi bilo muka.
Evo zadnja dva dana ne pijem i nemam mucnine.
Sad da li ne zbilja od toga ili su jednostavno prosle, pricekat cu jos koji dan, pa ako budem bez mucnina, cu opet probat cedevitu, samo da potvrdim teoriju.
Baby girl 💜
Daisy i ja sam briseve, papu i sve ostalo prije ivf. A eto, očito se brisevi rade u 34.tjednu kako kaže Lola.
Lola čestitam na urednom pregledu 💖
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ja evo maloprije htjela slikat trbuh i grbu, ali pobjeze haha, tak mi je to preslatko, dođe mi da ga stipnem 🥰
Nego, meni pocela ici krv na nos, znam da je to normalno, al ja odmah povezala s tlakom. Do sad mi je bio normalan ugl oko 110/70. Nadam se da ne skace i da je to curenje iz nosa samo posljedica povecane cirkulacije. 🙄
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Tonkaizgleda da je Maro u zadnjih nekoliko godina dosta popularan, koliko god se mi trudili izabrati neobično i ne prečesto ime 😀 mi živimo u sjeverozapadnoj Hr pa mislim da ipak neće biti više dečka s imenom Maro u vrtiću ili razredu pošto se većinom veže za Dalmaciju i priobalje. I kaktusica i rose su spominjale da je Maro u užem izboru pa ih možda bude još u grupi.
Što se tiče odabira mi smo stalno navijali za dečka i oboje imali spremno par imena, ali je bio dogovor da nećemo imati previše razgovora o tome dok ne saznamo spol pa smo se drugi dan nakon uzv u roku od 5min dogovorili za ime
Ja se isto budim zbog wc-a u noći, nekad nijednom, nekad par puta, ali mi je najgore kad se probudim oko 2-3 i ne mogu zaspati. Od kad osjećam bebu počeo se i on javljati kad sam budna pa me to još više dekoncentrira da ponovno zaspim
E tocno to, tako smo i mi racunali jer smo rodeni u Zg i tu zivimo i do sad nigdje nismo culi da se netko odavde tako zove, a bas je lijepo i kratko ime, inace ja imam korjene iz Dubrovnika i tamo ljetujemo pa smo tako i dosli na ideju za musko ime, a za zensko se nikako nismo mogli dogovoriti i eto ispadne decko 💙👶🏻
Ante 💙 Maro 💙
Mrvicak i Lola bravo za uspjesne preglede. ❣️
Vrapcic joooj kako slatka mala grbica. Tako i meni bude i bas bude tvrda. Pa je mazimmm.. 😍😍😍
Meni ide redovito krv iz nosa. Nekad je osjecam i u grlu, valjda se slijeva u grlo. 😥🤷♀️
Vrapcic predivna fotka, bas je fora vidjeti kako se misica smjestila ❤
Sto se tice briseva i urinokulture, meni je radjeno jer i inace patim od betahemolitickog streptokoka. Ali svakako ce ti dati da izvadis sve briseve mjesec dana prije poroda upravo radi toga da stignes popiti antibiotik u slucaju da se pokaze neka bakterija. Ja sam nekada bila bas zdrava, zdravo se hranila, bavila i jos se bavim sportom, ne pusim... jednostavno mi je imunitet trajno narusio posao, svake godine pad imuniteta pa navru bakterije, gnojne angine, viroze, od stresa migrene i lagano povisen tlak...
Danas sam se probudila s groznom migrenom, nekako sam se ustala i napravila si smoothie od borovnica i obukla se da prosetam psa i taman na izlazu osjetim kako cu se ispovracati....dusu sam ispustila 😔
Vrapcic grbica ti je preeslatka 😍, sto se tice strija ja se navecer mazem Biobazom a ujutro sa bademovim uljem iz ljekarne i inace imam jako suhu kozu pa ne moze skoditi ali nekako sumnjam da te kreme i ulja toliko pomazu oko strija, eventualno da ih mozda ublazi ali nekako mislim da tko im je sklon ce popucati..
Cure cestitam na dobrim pregledima ☺
Ante 💙 Maro 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji