Dobro vecer curke moje drage!
Nemojte brinut, dobro smo, hvala sto mislite na mene/nas ali toliko neispavana od krikova s poroda nocas, dizanja ne znam koliko puta na pisanje tijekom noci, nocas me i tako nekako bolilo, poznata bol od prije i cini mi se danas kao da mi je trbuh jos veci tako da sad sluzbeno pocinjem povezivati specificno tu bol sa sirenjem i rastom.. ali nikako se namjestit da bar odmaram ako vec ne mogu zaspat, na kraju sam jedva docekala da bude 5 ujutro i da dadu toplomjere i da vise krene dan
ali sam cijeli dan s glavom na Vi, nisam bila no mobacu do maloprije pa dok sam sve procitala..
Nadam se boljoj noci nocas!
Nista mi ne rade osim sto jedem i mirujem hahaha zvuci idealno, al nije..tjesim se da je tako stvarno najbolje za bebice i to mi je prioritet pa se drzim dobro za sad a tjesim se i cokoladicama
Nisam primjetila da se itko danas javio s pregleda?
Puse svima
Dora drago mi je čuti da ste svi troje ok, iako ste umorni. Uf mogu si misliti čega si se sve naslušala u ovih tjedan dana... Držite se ❤️❤️❤️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dora drz se ti nama, mislimo na tebe 😘😘
Ovdje su i vrtic i jaslice 550kn, cjelodnevni 10satni program.
Dora drži se, sve će proć, najbitnije da ti i bebice ovo izgurate i budete dobro. Pozzz
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Ja sam lezala s malim par dana prije poroda u bolnici, bas se deru zene grozno jadne uf 😪
Ja sam se sad tako najela onih baguetta s cesnjakom iz Lidla, jos sam vrelo pojela, vec vidim proljev na vidiku 🙄
Ja sam lezala s malim par dana prije poroda u bolnici, bas se deru zene grozno jadne uf 😪
Ja sam se sad tako najela onih baguetta s cesnjakom iz Lidla, jos sam vrelo pojela, vec vidim proljev na vidiku 🙄
Mmmmljac!! Ja bi ga sad smazala pa i pod cijenu proljeva
Evo mene s pregleda, s bebom sve ok, ali ono sijevanje nije bas bezazleno i sad to pratimo jer je do bubrega i jako me strah...moram puno piti
💙
Rose sto to znaci da nije bezazleno? Jesu te slali na jos neke pretrage? Znaci nije vezano za bebiku?
Sortiraj odgovore
Najstariji