Dobro vecer curke moje drage!
Nemojte brinut, dobro smo, hvala sto mislite na mene/nas ali toliko neispavana od krikova s poroda nocas, dizanja ne znam koliko puta na pisanje tijekom noci, nocas me i tako nekako bolilo, poznata bol od prije i cini mi se danas kao da mi je trbuh jos veci tako da sad sluzbeno pocinjem povezivati specificno tu bol sa sirenjem i rastom.. ali nikako se namjestit da bar odmaram ako vec ne mogu zaspat, na kraju sam jedva docekala da bude 5 ujutro i da dadu toplomjere i da vise krene dan
ali sam cijeli dan s glavom na Vi, nisam bila no mobacu do maloprije pa dok sam sve procitala..
Nadam se boljoj noci nocas!
Nista mi ne rade osim sto jedem i mirujem hahaha zvuci idealno, al nije..tjesim se da je tako stvarno najbolje za bebice i to mi je prioritet pa se drzim dobro za sad a tjesim se i cokoladicama
Nisam primjetila da se itko danas javio s pregleda?
Puse svima
Dora drago mi je čuti da ste svi troje ok, iako ste umorni. Uf mogu si misliti čega si se sve naslušala u ovih tjedan dana... Držite se ❤️❤️❤️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dora drz se ti nama, mislimo na tebe 😘😘
Ovdje su i vrtic i jaslice 550kn, cjelodnevni 10satni program.
Dora drži se, sve će proć, najbitnije da ti i bebice ovo izgurate i budete dobro. Pozzz
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Ja sam lezala s malim par dana prije poroda u bolnici, bas se deru zene grozno jadne uf 😪
Ja sam se sad tako najela onih baguetta s cesnjakom iz Lidla, jos sam vrelo pojela, vec vidim proljev na vidiku 🙄
Ja sam lezala s malim par dana prije poroda u bolnici, bas se deru zene grozno jadne uf 😪
Ja sam se sad tako najela onih baguetta s cesnjakom iz Lidla, jos sam vrelo pojela, vec vidim proljev na vidiku 🙄
Mmmmljac!! Ja bi ga sad smazala pa i pod cijenu proljeva
Evo mene s pregleda, s bebom sve ok, ali ono sijevanje nije bas bezazleno i sad to pratimo jer je do bubrega i jako me strah...moram puno piti
💙
Rose sto to znaci da nije bezazleno? Jesu te slali na jos neke pretrage? Znaci nije vezano za bebiku?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji