LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌼TiKi🌼
    03. Veljača 2020. 21:09

Ja sam na +4,5kg...s tim da ne jedem previse ugljikohidrata i slatkog, ali kad mi dođe priustim si. Meni je dr. rekla da je do 2kg mjesecno optimalno od drugog tromjesjecja... 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Dora4
    03. Veljača 2020. 21:10

Vrapcic123

Curke ja počela paziti što i koliko jedem na večer, mislim na +4 kg sam od početka trudnoće, a +3 u mjesec dana. I to sve jer sam par dana tamanila čokolade i palačinke… Pa do poroda ću dobiti 20 kg ak ovak nastavim. A tek 5.mjesec trudnoće. Kako vi stojite s kilama? Meni se ovo jakoo puno čini…Tak da ću pokušati jesti voće na večer, eto narezala veliki kivi i bananu i to pojela… Još je moj doktor po tom pitanju strog, mislim da će me sutra oprati zbog toga…

Meni se to uopce ne cini puno, pogotovo sto si ti stvarno mrsava i ne znam koliko bi to sad kila trebala dobit da bude previse! Cak mi se ni 3 u mjesec dana ne cine zabrinjavajuce, malo si se vjerovatno i opustila s hranom, ali i bebice vise nisu velicine tresnje nego vece + raste posteljica, maternica, plodova voda, obujam krvi, cicke..evo meni se cini da nemas razloga za brigu :) ako ti je secer okej, nemas frke!
    plus, cure su pisale da znaju nabit kile pa mirovat neko vrijeme s kilazom i tako, neke se pak najvise udebljaju pred kraj, kako koja...
    Mene su jutros vagali, sad sam na +2kg, ali da si me vidjela na pocetku i sad zaklela bi se da sam dobila 5kg u trbuhu..nemam pojma, nazalost ovdje nemam krojacki metar i bas mi je krivo jer se nisam izmjerila na pocetku pa da mjernem tu i tamo, to bi mi bio super pokazatelj koliko raste trbuh, ovako odaktivno i po robi primjecujem bujanje  mislim da ce samo u jednom trenutku i vaga krenut divljat, al pazim sto jedem, cak i u bolnici sad imam svoje za dorucak i najcesce veceru, ne jedem kruh jer mi je prvih 3 dana postalo prebolno za crijeva posto nema nista vlaknasto..i moji mi donose voce, blitvu, spinat, ciklu i sl. zbog zeljeza  pojedem i coksicu, cesce nego doma jer se nekako malo tjesim s njom, ali pazim da ne smazem cijelu odjednom hahaha

🌼TiKi🌼
    03. Veljača 2020. 21:19

Vrapcic, i to sto Dora kaze, svaki organizam je drugaciji, mozes jedan mj dobiti vise pa drugi stagnirati i sl. Bitno da ukupno ne dobijemo puno, a i ti si smijes dopustiti i malo vise kg s obzirom na izgled 😛

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    1🐧

• Bebac24
    03. Veljača 2020. 21:21

+7i ne zamaram se, i gin je rekla da je to ok. I prvoj sam bila na 20+ i skinula i ispod pocetne nakon godine dana. Kad sam prestala dojiti dosla na +4-5 od pocetne. Meni je full velik trbuh , beba sama ima vec 400 g..bez sveg ostalog. 

Vrapčić123
    03. Veljača 2020. 21:32

Cure nadam se da ste u pravu, osobito to što vas ima puno koje već imate dječicu pa ste ipak upućenije u to sve od mene, ponekad se dobije koja kg, ponekad stagniramo, vjerujem vam.. Uglavnom mi je trbuh narastao, sad je puno veći i grudi rastu poprilično. Dora draga pa ti s dvojčekima dobila samo 2kg. To je zaista super, nećeš imati brige vjerojatno sa kilama. Ajde eto bar oko toga ne moraš uopće brinuti 😊 A nadam se da će i druge brige biti uskoro prošlost. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    03. Veljača 2020. 21:42

Vrapcic123

Cure nadam se da ste u pravu, osobito to što vas ima puno koje već imate dječicu pa ste ipak upućenije u to sve od mene, ponekad se dobije koja kg, ponekad stagniramo, vjerujem vam.. Uglavnom mi je trbuh narastao, sad je puno veći i grudi rastu poprilično. Dora draga pa ti s dvojčekima dobila samo 2kg. To je zaista super, nećeš imati brige vjerojatno sa kilama. Ajde eto bar oko toga ne moraš uopće brinuti 😊 A nadam se da će i druge brige biti uskoro prošlost.

Pusti, ima jos kad, ja sam inace jako sklona debljanju i varijacima u tezini tako da super dok je ovako, ali stvarno ocekujem da ce to skocit jos poprilicno, najveci strah mi je trudnicki dijabetes, odnosno dijeta jer uvijek kad nesto bas ne smijem onda sve u meni proradi da bas to zelim  mislim da me strah od toga i sprijecava da potamanim sve sto mi padne na pamet haha

Dora4
    03. Veljača 2020. 21:46

Vrapcic, Trudy i Cinnamon sretno sutra, javljajte nam dobre vijesti sutra!!
    Laku noc vam svima zelim, sto manje ustajanja i sto bolji spavanac! Ja moram sad probat zaspat jer su jos dovoljno glasni svi ostali zvukovi da se jos ne cuje radjaona, a ko zna, mozda nocas bude mirnije 

Nikita206
    03. Veljača 2020. 21:47

I dalje mi se ne jede baš slatko, al zato jedem šipka ko da mi život ovisi o tome  jučer mi je dečko očistio za večeru i ja to sve smazala, govori on znaš da si pojela 490 grama šipka upravo? izvagao je prije nego mi je donio 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Rose1
    03. Veljača 2020. 21:48

Sretnooo sutra na pregledima!!!
    Laku noc svima
    Dora nadam se da ce ti biti mirna noc

💙

🌼TiKi🌼
    03. Veljača 2020. 21:50

https://ibb.co/pjgfPsX
    Eto nas dvoje, znaci sve mi je otislo u trbuh, pozadinu i bedra, ostalo nista, kak sam i bila. 

Cure koje su imale pregled, cestitam na dobrim vijestima. Rose bit ce to sve ok samo pij puno tekucine. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.