LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lola777
    03. Veljača 2020. 20:08

Rose, jeli te bolilo i dolje u predjelu mjehura pa put pupka s desne strane? Pij dosta brusnice, uvin caj nemoj.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

Rose1
    03. Veljača 2020. 20:10

Dora4

🙏🏼 natankavaj se maksimalno onda, zbilja se nadam da neces morat nista extra, nemoj panicarit i stresirat se unaprijed nego slusaj upute koje si dobila i napravi sa svoje strane najbolje sto mozes! Vjerujem da ce sve biti u redu, drzi se

Hvala draga, hocu, pit cu sad puno. 🤗

💙

Rose1
    03. Veljača 2020. 20:15

lola777

Rose, jeli te bolilo i dolje u predjelu mjehura pa put pupka s desne strane? Pij dosta brusnice, uvin caj nemoj.

Nije mjehur bolio ni prema pupku...to meni danas pocelo i cijeli dan je tako bilo stajala, sjedila ili lezala. Pogledala je na uzv i rekla da se jos ne vidi nista, mozda mrvicu, ali kao ne bas. Ja se nadam ds je samo rekla najgoru mogucu situaciju i da nece doci do toga, ali me bas dobro prepala i sad cu se natankavati ko luda
    Zao mi da sam i tebe sad prepala, ali tebi bils upala mjehurs i imas pijesak i zato to osjecas, ne brini

💙

Rose1
    03. Veljača 2020. 20:17

E a sto se tice onog pritiska dolje rekla da ne nosim nisko i da je to sve normalno..da to netko vise osjecs, netko manje

💙

dana130
    03. Veljača 2020. 20:20

Rose drago mi je da je s bebicom sve okej ❤️
    Ostalo su rekle cure, brusnuca i nalijevaj se. Vjerujem kako si i napisala, da je samo rekla najgori scenarij.
    Kaktusice dobro si me podsjetila na baget 😘 idem ga stavit pec, skroz sam i zaboravila da ga imam😂

Baby girl 💜

kaktusica
    03. Veljača 2020. 20:38

Leonie90

Jooj kaktusica kako izdrzavas to s pijeskom? Mislim boli li te? Mene tako probada desna strana dolje da mi prodje kroz glavu da je to..

Tu i tamo me zažiga ali vec znam prepoznati tu bol. Javi se povremeno, sad pijem 3l vode dnevno i sok od brusnice pa je bolje. Doslovce  se nalijevam,  napunim onu Flašku, to je nekakva kao pamerna boca iz bio&bio koja kao oponasa izvorsku vodu, tj. vraca je u prirodno stanje. Sad, jel to istina nemam pojma ali mi je draze piti iz stakla nego iz plastike pa se tjesim da je ok.
    Rose topla preporuka za Voegel sok od brusnice,  100% koncentrat, kiseo za krepat ali je odlican, ja popijem 2dcl dnevno.

• Bebac24
    03. Veljača 2020. 20:39

Dora ajme , da koliko si mirnij ada si tamo, toliko cujes i vidis svasta. Ali izdrzite ❤️❤️
    Kod nas su gradski 600-700 a mi smo u privatnom i on je 1100 🤮

Rose1
    03. Veljača 2020. 20:48

Dana hvalaaa
    Kaktusica u ljekarni kupis? Ja sam povremeno pila iz dma, pise100%, isto ful kisela

💙

Vrapčić123
    03. Veljača 2020. 20:58

Curke ja počela paziti što i koliko jedem na večer, mislim na +4 kg sam od početka trudnoće, a +3 u mjesec dana. I to sve jer sam par dana tamanila čokolade i palačinke... Pa do poroda ću dobiti 20 kg ak ovak nastavim. A tek 5.mjesec trudnoće. Kako vi stojite s kilama? Meni se ovo jakoo puno čini...Tak da ću pokušati jesti voće na večer, eto narezala veliki kivi i bananu i to pojela... Još je moj doktor po tom pitanju strog, mislim da će me sutra oprati zbog toga... 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    03. Veljača 2020. 21:05

Vrapcic123

Curke ja počela paziti što i koliko jedem na večer, mislim na +4 kg sam od početka trudnoće, a +3 u mjesec dana. I to sve jer sam par dana tamanila čokolade i palačinke… Pa do poroda ću dobiti 20 kg ak ovak nastavim. A tek 5.mjesec trudnoće. Kako vi stojite s kilama? Meni se ovo jakoo puno čini…Tak da ću pokušati jesti voće na večer, eto narezala veliki kivi i bananu i to pojela… Još je moj doktor po tom pitanju strog, mislim da će me sutra oprati zbog toga…

Ma nije to puno daj, normalno da si sad najvise dobila kad je sad poceo trbuh i sve...ja sam na +2...jos nisam pocela paziti koliko jedem

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.