LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trancie
    03. Veljača 2020. 19:34

Rose auffff ... pazi se , a super da je s bebom sve ok! 
    Kod nas je 750 kn jaslice, a tete cuvalice su cca 20-25 kn po satu pa sad kolko treba; mene je za mjesec izlazilo i 3000 kn ! Ali nekad covijek stvarno nema opcije! 

kaktusica
    03. Veljača 2020. 19:36

Rose na sto sumnjaju? Netko je ovdje spomenuo problem s bubregom... Mene je znalo zigati ali od bakterije a imam i pijesak pa me zna zaboliti. 
    Dora danas cijeli dan jedem junk i prva tura prolkeva je gotova, bljak...sad cekam i bagete da izadju. Al vrijedilo je , majko mila al su dobri 😋

Leonie90
    03. Veljača 2020. 19:39

Jooj kaktusica kako izdrzavas to s pijeskom? Mislim boli li te? Mene tako probada desna strana dolje da mi prodje kroz glavu da je to..

Vrapčić123
    03. Veljača 2020. 19:40

Rose drago mi je da je s bebom sve ok. Znači nešto s bubregom? A na koje su te sve pretrage slali? Sad zaista pij punoo vode, baš se moraš nalijevati doslovno. 🙄

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    03. Veljača 2020. 19:40

Rose1

Evo mene s pregleda, s bebom sve ok, ali ono sijevanje nije bas bezazleno i sad to pratimo jer je do bubrega i jako me strah…moram puno piti

Hvala ti!
    Super da je s bebili sve u redu, a nadam se da ce se i situacija s bubregom brzo smirit!  kad kazes nije bezazleno znaci da moze doc do upale bubrega ili sta?  pij sok i caj od brusnice, oni zbilja pomazu, ja sam kod kuce svaki dan bar 1 salicu popila i zasad nisam imala problema, (prije sam imala ucestale upale bubrega, naravno tad sam i antibiotike trosila, ali od kad sam uvela te brusnice pod obavezne sam super)! Evo to mi sad fali u bolnici, a ne volim sok nego caj premda mislim da je u soku puno veca koncentracija i da je korisniji..

Rose1
    03. Veljača 2020. 19:43

Da se može povecati jako i da onda s nekom cjevcicom spajaju mjehur i bubreg, ma toliko sam se prepala...urinokultura bila ok neki dan. Ponoviti krv i urin moram i puno piti

💙

Rose1
    03. Veljača 2020. 19:46

Nisam nikad imala probleme ni s bubrezima ni mjehurom...bas sam se jako prepala

💙

Dora4
    03. Veljača 2020. 19:47

🙏🏼 natankavaj se maksimalno onda, zbilja se nadam da neces morat nista extra, nemoj panicarit i stresirat se unaprijed nego slusaj upute koje si dobila i napravi sa svoje strane najbolje sto mozes! Vjerujem da ce sve biti u redu, drzi se 

• lola777
    03. Veljača 2020. 19:50

Rose1

Nisam nikad imala probleme ni s bubrezima ni mjehurom…bas sam se jako prepala

Jeli ti to ginekolog zakljucio sam ili je radio neke pretrage? Jesi li radila uzv bubrega i mok.kanala?
    Ja sam imala upalu mjehura, imam i pijesak, probada ponekad u bubregu i dole me cesto boli, a ovih par dana me desno bolilo.Sad sam se i ja prepala.
    Mozes li opisati bolove da sad ne trazim ? Nadam se da vr ti to sve biti ok.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

Rose1
    03. Veljača 2020. 19:55

lola777

Rose1

Nisam nikad imala probleme ni s bubrezima ni mjehurom…bas sam se jako prepala

Jeli ti to ginekolog zakljucio sam ili je radio neke pretrage? Jesi li radila uzv bubrega i mok.kanala?
    Ja sam imala upalu mjehura, imam i pijesak, probada ponekad u bubregu i dole me cesto boli, a ovih par dana me desno bolilo.Sad sam se i ja prepala.
    Mozes li opisati bolove da sad ne trazim ? Nadam se da vr ti to sve biti ok.

Ma nemoj brinuti. Tebi to od upale mjehura. Rekla je da se to rijetko događa da se toliko povecaju. Ona je pogledala bubreg i to rekla. Nije me jos slala dalje ali pitat cu svog opceg prakse
    Sijevajuca bol samo na desnoj strani, kao nekakva nelagoda i povremeno ide preko boka na nogu...zapravo ful blaga nelagoda, ali jako smeta. I kaze da je kso problem kad je samo desns strans jer moze ukazivati na tu komplikaciju

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.