LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lola777
    31. Siječanj 2020. 20:07

svea

kaktusica

lina27

Bila je vec tema ali.. jel imala koja slucaj sa mokrim gacicama 😂😂😂 danas sam ih promjenila vec 3 puta samo mi bude mokro i prozirno. Nemoguce da je plodna voda necu opce samu sebe plasit nego me zanima dal je koja imala slicnu situaciju dole? I da napomenem to nije svaki dan nekad mi tako bude
    Lina meni je bilo ali od bakterije, bio mi je toliki pritisak na mjehur da ne bi mogla zadrzati, jednostavno bi mi nekontrolirano poteklo malo mokrace. Sad, konacno tjedan dana nakon antibiotika se smirilo.

Budući da smo imale onaj slični nalaz, jesu ti rekli nakon koliko da ponoviš urinokulturu?
    Meni je baš danas bio zadnji antibiotik…

Obicno se ponovi nakon 7 dana od antibiotika.I 2-3 dana prije nemoj piti brusnicu ako je koristis jer je to prirodni antibiotik pa moze biti lazni nalaz.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Bebac24
    31. Siječanj 2020. 20:08

Imam i ja dnevnik ,i pisem kad ae sjetim, bit ce lijepa uspomena. 
    Hvala cure 🙂 da za sad je mali predivan, osjecajan, stalno ljubi i prica sa bracom, pokazuje mu igracke, prica mu price. 
    E a kakav ce bit kad se stvarno braco rodi viditi cemo. Njemu je samo dal ce on moc probati cikati 🙈

Tonka341
    31. Siječanj 2020. 20:11

Cure cestitam na dobrim vijestima sa pregleda, bas ih je lijepo citati ☺
    Sierrav koliko je tezak decko?
    Dora bas mi je drago da su ti nalazi dobri i da ti brzo prolazi vrijeme u bolnici :)
    Sto se tice OGTT ja ga radim u srijedu, i uopce me nije strah ni te tekucine pa ni gladi nego mi je uzas sjediti tamo 2h sa bolesnima pa se bojim da nesto ne poberem :/, i to pikanje 3 puta mi je grozno:/

Ante 💙 Maro 💙

dana130
    31. Siječanj 2020. 20:14

sierrav

Pozzic svima,curke ovih dana 👍dobre preglede.
    Ja sam imala anomaly i sve nam je hvala bogu dobro,decko veci za 7 dana,jako veseo☺ imali smo 4d,stalno je skrivao lice a kad se zadnjih par min.pokazao stalno se smijao i dizao palac u zrak anđelic moj preslatki.
    Jucer prekinuli apstinenciju od 8 mj jer je dolje konacno sve ok.
    Jedino sta i dalje moram stavljati utrogestane a slj.pregled cu biti 25 tjedan,moja dr.jednostavno misli da je bolje stavljati da on cuva i cerviks i sve

Odlicno. divne vijesti 💙

Baby girl 💜

Žuža
    31. Siječanj 2020. 20:16

Bebac moj mali je isto divan prema mom stomaku 😂 Mazi ga, ljubi, grli, stalno gleda slike od malog. Ono, nesto predivno. Al brijem da on pojma nema da ce doci tako mala beba. On sunce valjda misli da ce odmah dobit frenda s kojim ce trcat okolo 😂🙈 A kak bude, bit ce. Dogovorila sam s muzem da u onom pocetku kad se svi privikavamo ipak moram imati barem sat vremena nasamo s njim da ipak ta promjena ne bude tolika.
    U vrtic ionako ne ide ljeti, tako da cemo se nekako snaci doma. 
    Sto se iscjetka tice moj je svakakav- i voda, i gusti, i u boji i bez boje, svaki dan novo iznenadjenje 😂🙈 Dok dokica kaze da je ok, valjda je ok. Al ja ne mogu zivjeti bez dnevnih ulozaka.
    Sto se tice dnevnika trudnoce, nisam to radila za prvog, pa necu ni drugom. Ali ja im pisem pisma. I prvom sam od trenutka kad sam saznala da sam trudna pisala pisma svakih nekoliko mjeseci, pa sam tako sada i za mladjeg. Ali imam radosnicu za starijeg, pa cu i za mladjeg. Sve isto. Nema labavo 💪

Žuža
    31. Siječanj 2020. 20:17

Tonka ponesi si masku onu medicinsku. Ja cu si to sigurno ponijeti. Gripa je jos uvijek na vrhuncu. Bolje da ja izgledam paranoicno nego da nest skupim!

Trancie
    31. Siječanj 2020. 20:19

Cure super vjesti sa pregleda! Cestitam ❤️ Kaktusica hvala na savjetu, sve se bojim kako ce mi cura reagirati na primovu jer je jako vezana za mene! 
    Zna li ko slucajno, obzirom da mi je curica bolesna ako bi ja otvorila bolovanje ( do 3g. Djeteta je kao 100%place ) bi li mi rusilo prosjek 6 mjeseci!? 

Tonka341
    31. Siječanj 2020. 20:25

Žuža

Tonka ponesi si masku onu medicinsku. Ja cu si to sigurno ponijeti. Gripa je jos uvijek na vrhuncu. Bolje da ja izgledam paranoicno nego da nest skupim!

E da to mi je i muz rekao da si uzmem, ma bolje da si to stavimo jer je bas sezona svih bolescina na vrhuncu.

Ante 💙 Maro 💙

Zvonkica
    31. Siječanj 2020. 20:32

Bebac24

Imam i ja dnevnik ,i pisem kad ae sjetim, bit ce lijepa uspomena.
    Hvala cure 🙂 da za sad je mali predivan, osjecajan, stalno ljubi i prica sa bracom, pokazuje mu igracke, prica mu price.
    E a kakav ce bit kad se stvarno braco rodi viditi cemo. Njemu je samo dal ce on moc probati cikati 🙈

Ovo me bas podsjetilo...u par navrata sam cula da je bitno starijem djetetu dati da proba cikati ako izrazi zelju kad vidi bebu, da ih se ne smije odbiti...zbog prihvacanja cijele situacije...
    Moj stariji nije cikao ali je hodao s casicom zamnom da mu se u nju malo izdojim i onda je to pio 🤣🐄 to je trajalo neko krace vrijeme i onda je prestao traziti...i kad je bebonja imao cca 8 mj onda je 1 ili 2 put pocicao malo i vise nije htio 😁

Zvonkica
    31. Siječanj 2020. 20:37

Trancie

Cure super vjesti sa pregleda! Cestitam ❤️ Kaktusica hvala na savjetu, sve se bojim kako ce mi cura reagirati na primovu jer je jako vezana za mene!
    Zna li ko slucajno, obzirom da mi je curica bolesna ako bi ja otvorila bolovanje ( do 3g. Djeteta je kao 100%place ) bi li mi rusilo prosjek 6 mjeseci!?

Ovo sam se upravo danas cula s kolegicom jer je mene isto zanimalo..ona ima malog skoro od 2 godine i veli da ne dobije punu placu (cak misli da dobije vise kad je za sebe na bolovanju nego za malog) tak da mislim da bi ti rusilo prosjek ako je to stvarno tako...ja ovaj tjedan 2 dana nisam isla raditi jer su mi klinci jedan za drugim bolesni i koristila sam go zbog toga..a malo se pokrijem s bakama...ne znam dal ti je go opcija...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.