LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimoza
    30. Siječanj 2020. 09:23

Jutro cure 🤗
    Mrvicak super za dobar pregled. Sta je rekla za iscjedak?
    Rio ja sam stalno sanjala malog decka i kineski je rekao da je decko i stvarno je 😍 uvijek sam imala musku djecu oko sebe i stvarno ne znam kako bih se sa barbikama i curicama igrala 🤨 ali vjerujem da to sve dodje na svoje, nadam se vec sa sljedecom bebicom 😊
    Yvette ja sam zbog tvog i od kaktusica komentara, stornirala narudjbu i narucila ponovo ista kolica ali u sivoj boji. Uopce nisam razmisljala o tome da crno privlaci toplotu 😁

30. Siječanj 2020. 09:24

Fluffy

Mrvicak, ja sam isto na pregledu prije 2 tjedna bila nakon nekakve svjeze krvi na papiru, i isto mi je receno da je posteljica skroz blizu ruba pa da bi to mogao biti uzrok krvarenju sad. Kao da mirujem dok se ne digne. Tjedan dana iza sam bila na pregledu kod drugog dr koji je rekao da je posteljica sprijeda…nije spominjao da je blizu ruba niti ista slicno. Sigurno ce se dignut. A bila sprijeda ili straga svejedno je :)))

Nadam se jer kaže dr da iz njenog iskustva ako je sprijeda da se digne, ako je straga rijetko. Ništa vidjet ćemo. Idući tjedan sam na onom redovnom pregledu, a otići ću i kod privatnika. Iako sam s dr prezadovoljna, sve me detaljno pregledala, nije mi bilo neugodno. E da bebač je za dva dana veći i jako je lupao nogama tijekom pregleda. Zatvorena sam skroz i cerviks je skroz pun. 

• Bebac24
    30. Siječanj 2020. 09:26

Ely

Dobro jutro cure :)
    Je li vam se događalo da podignete nešto teško i stomak vas počne boljeti? Jučer sam na poslu nosila neke dosta teške registratore, ostatak dana pa evo i danas, boli me lagano točno gdje je bebica i osjećam jak pritisak. Nije neizdržljivo ali opet nisam navikla na ovaj osjećaj. Događa li se još kome?

Ja svog malog ne dizem od kad sam saznala da sam trudna, a dok nisam znala sam ga 2x nosila na kat kad je spavao(19kg) i tocno me 2x jako presjeklo kroz trbuh. Inace nikad. 
    Znam nositi spezu po par kg ali to sad tek u zadnje vrijeme i zna me boliti trbuh poslije. A prije sam ga bas samo povukla na koljena i tocno me presjeklo di je beba unutra. Ali vise ne boli. 
    Mene jako trbuh boli i dobijem kontrakcije ako u kratkom vremenu puno puta izadem i udem u auto. To mi se u prvoj nikad nije dogadalo 🤔
    Mrvicak super da je sve u redu. 
    Mi odnose imamo 1x mjesecno. Cisto ono da ne zaboravimo to 😂
    Mi danas idemo na 4d. 🙂🙂

Vrapčić123
    30. Siječanj 2020. 09:29

Jutro curke! 
    Dana mislim da ne može biti ništa osim vrlo neugodnih hemoroida 🙄
    Yvette meni je posteljica sprijeda i osjetim tu i tamo baš očigledne udarce, vidljive golim okom i kao onako nastane grbica gdje je beba. Nije toliko često no baš se osjeti skroz. I vidljivo je pravo izbočenje / grbica.
    Rose nadam se da će biti ok, ma mora 😁😍🥰
    Dora uhodala se ti tamo već, neka neka... Naguraj toaletnog papira ak treba rolu na wc školjku i polako, bude stigao broj 2 😁
    Aney koj snovi 😂😂😂
    Trancey budeš vjerojatno one ko balončiće ili pucketanja. Tako je meni tu i tam bilo u tim tjednima. 
    Mrvičak drago mi je da je sve ok, a i carski je ok, bitno da oni to sve vode pod kontrolom 😁 Čestitam na dečkiću 💙
    Meni kineski pogodio spol 😊😂

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Fluffy
    30. Siječanj 2020. 09:49

Mrvicak, meni je dr na tom prvom pregledu kad je rekla da je blizu ruba isto tako rekla i da joj se cini da ce ici straga. Al ja sam bila sretna sta ide straga jer cu prije osjetit bebu kako se mice 🤭. Onda me ovaj dr malo razocarao kad je rekao da ide sprijeda, no dobro. Bitno da je ok.  I koliko je duga? Mene te mjere zbunjuju...moja beba je po duzini presla sve mjere svog tjedna. Prije 2 tjedna je bila na 22 cm. Al duzina bedrene kosti i glavice su bile u okviru tjedna u kojem jest

Fluffy
    30. Siječanj 2020. 09:49

Pardon ne na 22 nego 12* cm

30. Siječanj 2020. 10:00

Fluffy

Mrvicak, meni je dr na tom prvom pregledu kad je rekla da je blizu ruba isto tako rekla i da joj se cini da ce ici straga. Al ja sam bila sretna sta ide straga jer cu prije osjetit bebu kako se mice 🤭. Onda me ovaj dr malo razocarao kad je rekao da ide sprijeda, no dobro. Bitno da je ok. I koliko je duga? Mene te mjere zbunjuju…moja beba je po duzini presla sve mjere svog tjedna. Prije 2 tjedna je bila na 22 cm. Al duzina bedrene kosti i glavice su bile u okviru tjedna u kojem jest

Iskreno ne znam koliko je duga, samo je dr rekla da je po mjerama dva dana veća. Idući petak će mi sve te mjere napisat, nije želila danas jer je izvanredni pregled. Meni je definitivno straga, već je cijela formirana. Jedino mogu molit Boga da se digne, iapk bi rađe rodila prirodno. 

Fluffy
    30. Siječanj 2020. 10:00

Rio, da al nekako doktori se tim na opterecuju. Koliko sam skuzila bitnije im je da je bedrena kost i glavica u mjerama kojim treba biti. Ja ni sad nisam u tjednu koji odgovara velicinom za duzinu koja je tad bila, pa me to bilo zbunilo. Al ako ona kaze da je ok drzim se tog 🤷🏻‍♀️

30. Siječanj 2020. 10:02

mimoza

Jutro cure 🤗
    Mrvicak super za dobar pregled. Sta je rekla za iscjedak?
    Rio ja sam stalno sanjala malog decka i kineski je rekao da je decko i stvarno je 😍 uvijek sam imala musku djecu oko sebe i stvarno ne znam kako bih se sa barbikama i curicama igrala 🤨 ali vjerujem da to sve dodje na svoje, nadam se vec sa sljedecom bebicom 😊
    Yvette ja sam zbog tvog i od kaktusica komentara, stornirala narudjbu i narucila ponovo ista kolica ali u sivoj boji. Uopce nisam razmisljala o tome da crno privlaci toplotu 😁

Iscjedak je zbog odnosa tj. posljedica te niske posteljice. Ali nema više krvarenja, samo moram malo pripaziti, rekla mi je da slobodno mogu šetati, ali da se ne forsiram. Uglavnom pratit ćemo tu posteljicu pa što bude. 

Fluffy
    30. Siječanj 2020. 10:03

Mrvicak, ma mogla bi se dignuti. Frendica mi je specijalizantica iz ginekologije pa nju gnjavim uvijek s pitanjima. Kaze da se posteljica dize sve tamo do 20 i nekog tjedna...da se ne moze nista jos ovako rano zakljuciti. Nadajmo se da ce ti se dignut...da svakako je bolje probat vaginalni porod nego odma carski. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.