Nemam termin, u petak je prvi pregled tako da se moram strpiti još dva dana
ako ti se iscjedak pojača, otiđi na hitnu!
A stalno pratim, sinoć ga je bilo malo više, jutros dosta manje pa ću vidjeti kroz dan.. Stalno duboko dišem, pokušavam se smiriti, ali misli bježe. Mora biti sve dobro!
A stalno pratim, sinoć ga je bilo malo više, jutros dosta manje pa ću vidjeti kroz dan.. Stalno duboko dišem, pokušavam se smiriti, ali misli bježe. Mora biti sve dobro!
samo polako, pozitivne misli, bez sekiranja i nerviranja i odmaraj sto vise mozes. Bude to ok
joj, Bože pa nikada nismo mirne!! Baš mi je žao Polly, ali bit će to sve dobro. Vjeruj mi!!! Koji si ti sada tjedan?
Yvette ići ću idući tjedan vjv, čekam Ellu što će napisati. Haha
Polly miruj danas, nemoj ništa raditi, ako bude bolova ili se pojača odi na hitnu.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Jutro, ja sam super spavala, nisam se dizala ni na wc.
Od sinoc sam pocela zvanicno da se mazem uljima, da malo pripremim kozu na rastezanje, da bude elasticnija. Da li ste vi pocele? Cime planirate da se mazete?
Ma nema nikakvih bolova to me tješi, danas sam po zm 6+5.. Razmišljam da odem doma s posla, ne mogu se koncentrirati uopće, nemirna sam jako, otišla bih spavati da taj petak dođe što prije.
Amy2019 mene bole cice nekako više na večer, ali ne izlazim iz sportskog grudnjaka i on mi baš pomaže nekako... Kao da me manje boli.. Pokušaj 😁
Mrvičak žao mi je da te muči nesanica, nadam se da će ti se uskoro unormaliti. Kad se budiš i kada ideš spavati? Ja već oko 22-23 idem spavati, al dižem se u 7, pa sam na večer umorna.... Joj svaka ti čast kak si vrijedna i sve lijepo popisala. Meni je 3.12 pregled 😊
I meni je lice isto skroz čisto za sad, nadam se da će tako i ostati 😁 Blijeda sam strašno od mučnina, al lice mi je ok. Ajd bar to.... 😂
Covyn i ja na sreću dobro spavam, jedino sanjam neke gluposti pa me snovi znaju izmoriti 😂
Polly draga pokušaj se opustiti, vjeruj da će biti sve ok, jake su naše male mrvice ❤️ Tak će se i tvoja izboriti i bit će sve ok! Drži se i miruj baš...
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Amy2019 mene bole cice nekako više na večer, ali ne izlazim iz sportskog grudnjaka i on mi baš pomaže nekako… Kao da me manje boli.. Pokušaj 😁
Mrvičak žao mi je da te muči nesanica, nadam se da će ti se uskoro unormaliti. Kad se budiš i kada ideš spavati? Ja već oko 22-23 idem spavati, al dižem se u 7, pa sam na večer umorna…. Joj svaka ti čast kak si vrijedna i sve lijepo popisala. Meni je 3.12 pregled 😊
I meni je lice isto skroz čisto za sad, nadam se da će tako i ostati 😁 Blijeda sam strašno od mučnina, al lice mi je ok. Ajd bar to…. 😂
Covyn i ja na sreću dobro spavam, jedino sanjam neke gluposti pa me snovi znaju izmoriti 😂
Polly draga pokušaj se opustiti, vjeruj da će biti sve ok, jake su naše male mrvice ❤️ Tak će se i tvoja izboriti i bit će sve ok! Drži se i miruj baš…
Ja ti legnem oko 11, inače se budim u 6:15. Ma bit ce to sve ok, izdrzat cemo mi sve, samo da s bebicama bude sve ok.
Sortiraj odgovore
Najstariji