SVIBANJ:
MALINA08 - 19.5. Dečko 💙
LOLA – 22.5.
FRAU - 29.5. CURICA 🌸
LIPANJ:
ISABELLA - 3.6.
MIMOZA - 3.6. DEČKO💙
TONKA341 - 3.6. Dečko 💙
YVETTE - 6.6. Dečko 💙
TIKI92 - 9.6. DEČKO💙
ANEY23 - 12.6.
ena0206 - 13.6.
sierrav - 14.6. Dečko💙
bebac24 - 14.6. DEČKO💙
eovyn - 15.6. CURICA🌸
Svea – 16.6. CURICA🌸
Ivke - 17.6.
LEONIUC – 18.6. CURICA🌸
TRUDY – 18.6. DEČKO💙
ZARAA – 19.6.
Pčelica06 - 20.6.
MEDIJA - 20.6.
RAFFAELLA - 21.6.
AMY2019 - 23.6.
DORA4 - 23.6. 💙🌸
LEPTIR - 23.7.
ZARA - 24.6.
Tocka_tockica – 25.6. 💙
VRAPČIĆ12 – 27.6. CURICA🌸
mor - 27.6.
ivcHy1306 - 28.6.
ANAV05 - 28.6. Curica🌸
ELY - 30.6. DEČKO💙
VERONIKA123– CURICA🌸
SRPANJ:
tea1401 - 1.7.
alisanazemlji – 1.7. - CURICA🌸
BEZZO1991 - 1.7.
LORDY -. 2.7. CURICA🌸
ANA_MARIJA_2019 - 4.7.
ZABRINUTA_7 - 4.7.
Rose1 – 5.7. DEČKO💙
POLLY - 6.7. Curica 🌸
MRVIČAK - 10.7.
LINA27 – 10.7.
MIRTASIRIC1 - 11.7.
LUNA999 - 12.7.
Danijela BB - 12.7. Curica 💙
NIKITA206 – 16.7.
RIO13 – 18.7.
LELIBELI – 21.7. - BLIZANCI
M_MAAREE - 22.7.
DANA130 – 22.7.
DAISY - 23.7. DEČKO💙
FLUFFY – 23.7. CURICA🌸
Leptir - 23.7.
KAKTUSIC – 24.7. CURICA🌸
BARBY82 – 28.7.
VALENTINA – 28.7. DEČKO💙
MISSY – 31.7.
IndY -??? 💙💙
KOLOVOZ:
IVANA777 – 1.8.
MOKVICA – 1.8.
Amber – 3.8.
TRANCIC – 6.8.
RENATA92 – 7.8.
BLACKLIONESS - 14.8.
CINNAMON – 27.8.
NADOLAZEĆI PREGLEDI:
siječanj:
RAFFAELA – 29.1.
EOVYN – 29.1.
Bebac24 – 30.1.
Tiki92.- 29.1.
Chupachups - 30.1.
MISSYR – 30.1.
SIERAVV – 30.1.
DAISY100 – 31.1.
Anja1707 – 31.1.
veljača:
TRUDY – 4.2.
Cinnamon - 4.2.
VRAPČIĆ123 – 4.2.
MRVIČAK – 7.2.
LORDY – 7.2.
LOLA – 7.2.
MALIONA08 – 10.2.
Tiki92 – 10.2.
LEONIC90 - 10.2.
Mimoza – 11.2.
Dana130 – 11.2.
Tonka – 11.2.
Yvette - 11.2.
Anav05 - 11.2.
BARBY - 12.2.
RIO13 - 12.2.
PČELICA06 – 12.2.
TOCKA_TOCKICA - 13.2.
IVCY1306 – 13.2.
LELIBELI – 13.2.
Renata 42 - 14.2.
Mokvica - 17.2..
Kaktusica - 17.2.
Polly - 17.2.
TRANCIC - 18.2.
FLUFFY – 20.2.
M_maree - 24.2.
Leptir - 26.2.
Beata
Danijela dobrodosla!!!
Polly a vjerujem da te strah i da jedva cekas taj pregled i stvarno vjerujem da ce to sve biti super🙏🤞❤ ali i ja sam stalno nesto zabrinuta i razumijem tvoj strah
💙
Dancek zene. Mene sin probudio u 6 da je glada , razbudio me i na kraju zaspao jos sat i pol a ja zujala u krevetu 🙄
Mrvicak svaka cast za vodenje, ali da i ja ih pola ne primjecujem tu..
Ovo za sluzni cep neznam... Ja takav iscjedak imam bas cesto pogotovo nakon vece nuzde kad jace forsiram pa se spusti van on.
Stvarno je mogla bar nesto napisati. Ali ok. Nadamo se da ce sve bit ok sa njom .
Sve pohvale za mrvicak koja aktivno vodi sve 😀
Mozda Mojesve nje ugasila profil radi neceg loseg, nego si je mozda napravila paniku radi ovih na proljetnim bebama, pa je muz rekao...ajmo sad brises taj profil tamo. Nema vise panike 🤭 nadajmo se da je tako. Stvarno forumi znaju nekad stvoriti paniku...meni je ovaj forum super, bas zato sta mi se vise cini da vlada neki optimizam i pozitivna energija...na drugim forumima uvijek krenu neke crne misli, dezinformacije i slicno. Moje prijateljice imaju skroz negativan stav o forumima i ljudima koji pisu po forumima. Moram priznat da sam i ja dijelom dijelila misljenje s njima, sve dok nisam otkrila ovaj topic😀
Dobrodosle nove cure! Sve nas vise ima! 🤗
Sretno danas na pregledima i javite nam lijepe vijesti! 🤞
Ja stalno imam iscjedak i stalno sam mokra. Sinoc me dosta trbuh grcio pa sam se sva uznemirila, imam pregled za koji dan i ne mogu ga docekati.
A ovog velikog anomaly scana se bas jako bojim. Samo da bude sve ok, isto citam svakojake gluposti po forumu i samo se brinem.
Ejjj zenske moje drage
Ma kakvo spavanje mimoza, u 5 ujutro mjerenje temp. i tlaka, sa svjetlima na najjace i onda ti nakon sat vremena promenade sa svime time kazu da mozes spavat jos malo
Polly znam da si sigurno zabrinuta jer sam i sama, radje bi voljela da je sve tip top uredno, ali eto, ne mozemo utjecat na to. Dr. mi je objasnio da to nije na samom mozgu nego da se sada kao od spuzvice kreira mozak i da se te cistice znaju pojavit, ali se i povuku do 25.tt(tebi je receno cak 28 sto mi je super info da ne padnem u totalni bad ako budu josnu 25.tt). Takodjer, kad bi uz te ciste bilo jos nekih pokazatelja i mjera koje nisu u redu onda bi se moglo nagadjati o eventualnoj kromoskomskoj gresci i necem ozbiljnijem. Ja iskreno nemam snage niti jednu misao pustit u tom smjeru jer se bojim da bi zaglavila u tom filmu. Sve mjere i organi i sve se zbilja uredno razvijaju, rani kombinirani je bio niskorizican, bebe se uredno razvijaju i rastu, obje su jednako velike i nekako cvrsto vjerujem da ce sve biti u redu!! Nije nesto na sto mogu utjecat i molim Boga da nas postedi neke grozote, pokusavam zadrzati mir i zbog sebe i naravno zbog beba jer mislim da ih nije dobro izlagat nepotrenom stresu!
Inace, vrijeme prolazi uzasno sporo, zasad nemam koncentracije ni za tablet i serije ni za citat knjigu, manje vise sam u dopisivanjima s prijateljima, nekim sitnim pricama s cimericama i tako, nista specijalno, danas sam bolje raspolozena jer sam si uspjela poslozit u glavi da je najbolje za bebe da sam ovdje i da trebam biti zahvalna sto nisam i ranije zavrsila u bolnici, u najgorem slucaju da sam tu i do poroda, hej, vec sam na pola trudnoce
Zao mi je za MojeSve ako se ne daj Boze sto lose dogodilo, ali pod isprikom ako je pregrubo, nije mi u redu da dodjes tu, istreses takvu bombu, svi se uznemirimo i onda ne javis sto je bilo dalje. Razumijem ako je nesto grozno da ti je tesko i da ti je forum zadnji na pameti i stvarno nitko nije nikome duzan polagat racune, ali evo osobno bas mi je stalo do vas curke i brinem oko svacijeg problema, ne iz neke znatizelje i ne znam cega nego mi je ljudski tesko i zao kad se nesto lose dogadja, a isto tako se silno radujem kad javite dobre vijesti ♡
Mrvičak odlicna ideja sa srcekima i cvjeticima, bas nam je popis tip top, jako me razveselilo vidjeti i svoje babice i njihove ikonice na popisu
Nadam se da ce se cure javiti i napisati sto je bilo kad skupe snage jer ne mogu ni zamislit bol i tugu koju prolaze ako stvari nisu dobre, a nekako dijelile smo i dobre stvari i savjete kad je bilo stani-pani pa bi voljela znati, kao i ostale, sto je bilo..da ne pricam da nekome moze silno pomoc prepoznat nekakav znak ili simptom i znati reagirat ako je moguce na vrijeme...
Dobrodosle nove cure! Sve nas vise ima! 🤗
Sretno danas na pregledima i javite nam lijepe vijesti! 🤞
Ja stalno imam iscjedak i stalno sam mokra. Sinoc me dosta trbuh grcio pa sam se sva uznemirila, imam pregled za koji dan i ne mogu ga docekati.
A ovog velikog anomaly scana se bas jako bojim. Samo da bude sve ok, isto citam svakojake gluposti po forumu i samo se brinem.
Daisy100 ja isto stalno mokra, baš me živcira jedva čekam pregled a nikako dani da prođu. Danas smo punih 15 tjedana a mene stalno pere neki strah. Iz mog iskustva mogu reć da mi je forum dosta pomogao i stvarno nema baš ovako pozitivnih žena na jednom mjestu 🤗
Sve nove cure dobrodošle 🤗
Svima sretno na pregledima, Dora4 drži se i javi se ♥️🍀
Dobro dosle nove cureee.. 😍
Mrvicak svaka cast 🥰 meni je pregled slijedeci 27.2.
Ako je ono bio sluzni cep onda meni moj ispada svaki dan. 😄 Ja isto imam obilnu sluz. Ne sad samo u trudnoci. Nego otkad sam pocela menstruaciju dobivat.. Pogotovo u ovulaciji.. A sad u trudnoci najvise bude tako kroz jutro se nakupi.
Tiki vidjela sam da si ti pitala za ciste. One se najcesce otkriju oko 20.tjedna kada se radi onaj veliki pregled svih organa.
One zapravo nebi trebale pravit paniku nikome, jer se u pravilu povuku do 28-30 tjedna trudnoce. Ako se ne povuku, onda rade dalje pretrage. Bar tako znam par slucajeva sta je bilo... Ali sto ja znam vecinom se one povuku. :)
Dora slazem se s tobom u potpunosti...Nije morala uopce reci sta joj je, ali ako ga je dosla ugasiti i imala snage za to, svakako je mogla ovdje napisati jedno bok pogotovo sto je do jucer komunikcirala ovdje. Bilo bi ljudski. Trudnice smo i vjerujem da je sve ovo uznemirilo...
Sortiraj odgovore
Najstariji