LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimoza
    28. Siječanj 2020. 10:22

Dora je li to jos uvijek spavas, sram da te bude, nisi kuci 😰😂
    Zaraa nemoj nas i ti brinuti, javi nam se.
    Mrvicak nasa vrijedna 🥰 ima par imena koja se vec duze vremena ne javljaju ili ja nisam primijetila npr isabella, raffaela, medija
    Leptir imas termin na moju godisnjicu braka 🤗

DanijelaBB
    28. Siječanj 2020. 10:30

Pozdrav svima 🙋‍♀️
    Iako ne sasvim nova, jer Vas dosta duuugo citam, ali tek sad sam se registrirala. Evo mi smo 16+6, danas nam je treci pregled. Nifty test napravljen i hvala Bogu uredan, saznali smo da cemo dobiti curicu 💓

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Tocka_tockica
    28. Siječanj 2020. 10:31

Jutro cure, evo malo da se javim s posla hihihi, imama malo pravo zabusavati 😁😁🤭 
    Mrvicak meni mozes stavit 💙 za mojeg mirnog pisulinca koji se bas previse ne javlja i bas nekad izludim, al sva sreca na baby w. Ja imam kontrolu tel 13.2. Vec sam pusala da je to skoro 6 tjedni od zadnje kontrole i bas sam nestrpljiva.
    Sto se tice sluznog cepa,  ja nisam osjetila nikakve bolove lad mi je ispal al sam odmah skuzila da je to to.. doslovno sam na papiru nasla kao hrpetinu smrklji s velikim grudama 😁 sorryte na opisu.. trudove sam dobila tek za 3 dana, a mojoj frendici je ispla mjesec dana prije poroda.. inace i ja imam jako obilan iscjedak i obavezno moram nosit dnevne uloske, al sluzni cep je bas drugaciji.   Eto toliko od mene, cestitam svima na dobrim pregledima, inace misam sve stigla procitati nego samo dvije strane pa nisam sve stigla ni poloviti.. 

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

m_maaree
    28. Siječanj 2020. 10:32

Moj sljedeci pregled je 24.2

Je li koja imala slucaj razmeksanog cerviksa? Jutros mi kolegica kaze kako je ona imala u 3.mjesecu trudnoce pa je morala mirovat.. Pa sam sad zbunjena… Meni nije rekla za mirovanje samo bez odnosa i dizanja teskog.. Uu je zatvoreno samo cerviks razmeksan… 

Anchy_23 🌈 🌸
    28. Siječanj 2020. 10:40

Bravo Mrvicak koja nas sve prati. Treba pohvatati sve to kad nas je puno!
    Mozes zapisati na listu kraj mog imena da je Decko ako se sjetis 

Jedva sam docekala taj pregled jucer. Ne znam kako vi kojima gin stavi pregled za 6 tj
    Meni uvijek bude za 4 tj. I to jedva docekam.

Tocka_tockica
    28. Siječanj 2020. 10:50

Ancy_23

Bravo Mrvicak koja nas sve prati. Treba pohvatati sve to kad nas je puno!
    Mozes zapisati na listu kraj mog imena da je Decko ako se sjetis

Jedva sam docekala taj pregled jucer. Ne znam kako vi kojima gin stavi pregled za 6 tj
    Meni uvijek bude za 4 tj. I to jedva docekam.

Ancy doktorica meni uvijek kaze vidimo se za 4 tjedna al sestra me naruci za 6 ili 5 tjedni.. npr. Zandje sam bila na kontroli 7.1 i onda ona pogleda ak ima mjesta 7.2 (kao 4 tjedna) i onda me pomakne jos tjedna dana poslije 13.2. To je 5 tjedni i nesto sitno, jer kao nema mjesta jer ima vec sve popunjeno trudnicama

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

Polly
    28. Siječanj 2020. 10:56

Mrvičak meni je sljedeći pregled 17.2. za 3 tjedna zbog kontrole cisti. Baš me to brine, nisam ni spavala kako treba, voljela bih se sad skroz veseliti svojoj curici, ali ne izlazi mi to iz glave 😔

yvette
    28. Siječanj 2020. 11:07

Danijela dobrodosla !
    Polly cestitam na curici !!!
    Ena i meni krvare zubi, crveno i nateceno mi je zubno meso. 
    Citam ovo da je MojeSve samo ugasila profil. To me bas rastuzilo. U isto vrijeme smo vadile betu i pisale na jednoj drugoj temi. Jako mi je zao ako joj se nesto lose dogodilo. Nadam se da nije. No opet samo zato sto neki ovdje sve dijele, treba prihvatiti da neki ne i da neki pisu samo kad im treba pomoc, a nakon toga nestanu...Ako je nesto bilo mozda je to njen nacin nosenja sa situacijom. Mada ne shvacam ako si do jucer trazio od ovih ljudi savjet da danas imas snage zatvoriti profil, a nemas za reci bok 🤷‍♀️ U svakom slucaju ja joj zelim sve najbolje i da se nije nista lose desilo 🙏

MissyR
    28. Siječanj 2020. 11:08

Polly

Mrvičak meni je sljedeći pregled 17.2. za 3 tjedna zbog kontrole cisti. Baš me to brine, nisam ni spavala kako treba, voljela bih se sad skroz veseliti svojoj curici, ali ne izlazi mi to iz glave 😔

Polly veseli se, bit ce sve u redu samo budi pozitivna i vidjet ces da ce se rjesiti vidim da dosta cura pise da su nadene te ciste pa drugi put je sve vec bilo smanjeno ili nestalo tako da pozitivne trebamo ostati i sve ce se rjesiti 😁😁 

url=https://lilypie.com]

Ely
    28. Siječanj 2020. 11:18

Ja sam isto čula da te ciste prođu i da jako puno slučajeva ima, zato cure pokušajte ne misliti o tome toliko. Iako, lako je meni reći. Sigurna sam da će biti sve dobro. Toliko toga nas još čeka do kraja trudnoće... Uglavnom stresnih situacija.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.