LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    28. Siječanj 2020. 12:33

Rio super za nalaze 🙂
    Kolacic super!! Nemoj se bojat, oni to moraju rec, ali vjeruj da ce sve biti u redu, jako puno nas je imalo/ima koje kakve hematome i gombamo se nekako s njima! 
    Oprosti, nemas u potpisu, a bas je tesko pratit sve, koji si tjedan? 

Rose1
    28. Siječanj 2020. 12:34

Rio13

Curke samo da javim, stigli nalazi za TORCH i briseva, sve je u redu. Nisam imuna na toksoplazmu kako sam mislila posto sam cijeli zivot sa zivotinjama, al dobro, malo cemo pripaziti tu ☺️

Odlicno za nalaze!!!!

💙

Kolacic
    28. Siječanj 2020. 12:35

Rose1

Kolacic

Evo nas sa pregleda.
    Plakala sam ko mala beba kad je upalila ultrazvuk i kad sam vidjela tog malog slatkog misa u sebi. A tek kad je upalila da cujemo otkucaje srca 🥰😍
    Stvarno osjecaj koji se ne moze usporediti ni sa kojim drugim osjecajem na svijetu.
    Uglavnom bebica je super, dosta dugo me pregledavala i na kraju mi rekla da imam hematom u maternici. Iako nisam imala jos nikakva krvarenja, dobila sam tablete sa progesteronom i strogo mirovanje iduca 4 tjedna. Bolovanje mi naredni mjesec ne gine. Takoder sam dobila i neki preparat s Magnezijom da mi umanji bolove u podrucju maternice. Skoro pa nas je pripremila za moguc najgori scenarij, ali je istovremeno bila jako draga i rekla da cemo napraviti sve da bebica bude dobro. Iskreno, dosta me to pogodilo. Znam, nije rijetkost da se tako nesto dogodi, ali covjek se uvijek nada da ce sve biti ok i onda ovako nesto. 😖😡
    Sad sto je tu je. Moram mu/joj davati paznju vec 3. mjesec od zaceca 😁 Nema veze…nadam se da do 28.2. kada imam iduci termin hematoma vise nece biti i da ce se bebica i dalje razvijati onako kako treba ☺️
    Napravili smo i toksoplazma test. Nisam pitala kada ce doci rezultati, valjda postom doma ili cu cuti na iducem pregledu.

Nisam citala sve postove od jucer. Cestitam svima kojima su pregledi prosli uredno 😘

Drago mi je da je s bebicom sve super, a hematom ce nestati, vec su imale cure tu takva iskustva!! Samo pozitivno
    Meni nalaz dosao kod ginek za cca tjedan dana

Ovaj forum me stvarno pripremio na puno toga i znam da je dosta cura imalo te probleme pa me nije ni toliko strah. 
    Na internetu se procita toliko gluposti, ali ovaj Forum je odlican, jer smo si stvarno podrska i pripremamo se za razlicite situacije pa je kroz njih i lakse proci. Barem meni.

Kolacic
    28. Siječanj 2020. 12:37

Dora4

Rio super za nalaze 🙂
    Kolacicsuper!! Nemoj se bojat, oni to moraju rec, ali vjeruj da ce sve biti u redu, jako puno nas je imalo/ima koje kakve hematome i gombamo se nekako s njima!
    Oprosti, nemas u potpisu, a bas je tesko pratit sve, koji si tjedan?

9+6
    Slozit cu trakicu kroz koji dan. Cekala sam prvi pregled da cujem da je s bebom sve ok 😁

Dora4

Rose uzivas li doma? Jel ti jos neobicno da ne ides radit ili si vec ufurana do kraja u lagani tempo 
    Mimoza, nemoj bit ko pas koji samo laje i ne ujeda  ja se gustam bar pogledat fotkicu palacinki..prijetila si se i na kraju nista  
    Sto mi fino papate curke? Ja sam jucer bila toliko neizdrzivo gladna od dorucka do rucka (iza dorucka se dobije vocka, neka najmanja jabuka na svijetu, valjda ne bi stalo otrova za snjeguljicu koliko je malena) tako da kad je doslo to neko varivo, bilo mi je kao da jedem cevape ili pizzu fino  pitam se sto ce bit danas..hahah u danu kad nema pregleda zivot se svodi na iscekivanje hrane i posjete 

Zaraa

Curke, prvo da se ispricam jer se nisan javljala par dana, imali smo nekih problemcica, imamo tesku bolest u obitelji, i naravno svaki dan je sve gore i gore pa ono...mozete mislit.
    Uglavnom, priletila san svasta nesto, sori sta sam vas zabrinila, sve je oke fala Bogu.
    Bila sam.na kontroli, bebica je odlicno, nije sto posto potvrdeno ali misli da je curetak.
    Planiram na 4D sad neznam kad se radi? 
    Ukinila mi je terapiju, dufaston da odma prestanem, a utrogestan postepeno. Sad me malo strah, jutros nisan popila dufaston, utrogestan smanjila, osjecan neke grcice, odma mislim da je od toga 😑
    Kako ste vi to ukidale koje ste koristile? I jeli prekid terapije moze nastetit?
    Ostalo sve odlicno.
    Dora vidim da si u bolnici? Sta je? 
    Kako ste vi ostale, vidim vise manje sve je kako triba, svi pregledi su odlicni.
    Moj termin je pomaknut na 20.6 a iduca kontrola 24.2

💞girl💞

Dora4
    28. Siječanj 2020. 12:48

Zaraa Hvala dragome Bogu da si se javila!! 
    Da znas da mi je doslo da angaziram programere da iskopaju tvoj trag na forumu i da vidim sto se dogadja  
    Super da je bebica dobro, navijamo da bude zenskica sigurno, jel tako?  Hvala sto si se uspjela javit usprkos teskoj obiteljskoj situaciji, odahnula sam da ste beba i ti dobro!
    Ne brini za duphastone i te grceve, bilo mi je identicno kad su mi ukinuli sa 3x1 duphastone i 3x2 utrogestan na samo 2utrica navecer, ali za par dana se tijelo prilagodi. U ovim tjednima naprosto nema svrhe toliko progesterona trpat jer je nepotrebno, nece odmoc, ali nit ne pomaze vise...nagli prekid u ovim tjednima sigurno nece stetit!
    Hospitalizacija do daljnjeg zbog tih mojih relativno cestih krvarenja i da se sve pretrage i sve obavi odjednom..mirujem i to je to! Dobro se osjecam i to je najbitnije, ovo drugo ce se sve istrpit 🙏🏼
    Zao mi je sto prolazis kroz to sve sad obiteljski i zelim ti snagu da izguras sve sto je pred tobom  javi nam se koliko stignes, samo da ne brinemo kako ste bebica i ti 

m_maaree
    28. Siječanj 2020. 12:57

lola777

Maareene znam koja ti je trudnoca po redu, ali moja iskustva su da svaki doktor ima svoje misljenje i reakciju na omeksan cerviks.Uglavnom, u prosloj trudnoci sam zbog omeksanog cerviksa mirovala cijelu trudnocu.Doduse bilo je tu i kedno krvarenje oko 7 tj. pa bolovi neki, ali vecinom zbog cerviksa.Dr je bila dosta oprezna pa sam morala mirovati.Sad od prvog dana od kad sam zatrudnila bojim se toga i rijeci cerviks.Imam traume od prosle trudnoce.U drugoj, trecoj trudnoci se to drukcije gleda nego u prvoj.Sad mi je cerviks uloziv, ali je hvala Bogu zatvoren i isto nitko ne spominje mirovanje.Normalno da se neces naprezati, usisavati i to, ali setnje, rucak skuhati, to je ok. Ja se od pregleda do pregleda uzasavam sta ce mi reci za cerviks.Najbolje ti je slusati svoju dr koja po pregledu zna stanje i sivurno bi te upozorila da je stanje takvo da moras pripaziti.Nemoj citati forume jer ce te izluditi.

Prva mi je trudnoca.. Pise na nalazu cerviks odrzan razmeksan,prolazna za vrsak prsta do uu koje je zatvoreno.. Pa valjda ona zna je li za mirovanja ili ne ,uzdam se u nju heh.. Na forumima vidim pise da se lezi na boku,da se manje sjedi,i da je bitno da je uu zatvoreno..Ali eto pridrzavat cu se sta mi je rekla pa nadam se da ce biti ok.. Hvala na odgovoru 😘

Trancie
    28. Siječanj 2020. 13:02

Zara hvala Bogu da ste dobro, voljela bi da se nisi javljala iz nekih veselih razloga... drži se!!!

ena0206
    28. Siječanj 2020. 13:02

Kolacic vidis da je sve super bilo. Bas mi je drago. Hematom je imalo dosta cura.. Nemoj paniciti. Sve ce to biti dobro. Samo pozitivno 😍
    Zara sad nam je lakse kad znamo da ste ti i bebica dobro. 😊
    Ja sam isto nedavno imala isti slucaj u obitelji.. Naravno zavrsilo se lose. Znam kroz sta prolazis. Misli na sebe i bebicu, tako su i meni govorili. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.