LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    28. Siječanj 2020. 13:54

Dora ma super mi doma,laganini  mirnija sam doma iako je jucer bila neka situacija na poslu pa su me zvsli i odmah me to uznemirilo. Najvise volim vikende jer sam onda sigurna da nece zvati...
    Zara drago mi je da ste dobro🤗
    Ja sam prestala prije neki dan s terapijom, nadam se da je to ok, tako mi rekla ginek. Rekla je da sad tijelo proizvodi puno progesterons

💙

MissyR
    28. Siječanj 2020. 14:01

Kolacic

Evo nas sa pregleda.
    Plakala sam ko mala beba kad je upalila ultrazvuk i kad sam vidjela tog malog slatkog misa u sebi. A tek kad je upalila da cujemo otkucaje srca 🥰😍
    Stvarno osjecaj koji se ne moze usporediti ni sa kojim drugim osjecajem na svijetu.
    Uglavnom bebica je super, dosta dugo me pregledavala i na kraju mi rekla da imam hematom u maternici. Iako nisam imala jos nikakva krvarenja, dobila sam tablete sa progesteronom i strogo mirovanje iduca 4 tjedna. Bolovanje mi naredni mjesec ne gine. Takoder sam dobila i neki preparat s Magnezijom da mi umanji bolove u podrucju maternice. Skoro pa nas je pripremila za moguc najgori scenarij, ali je istovremeno bila jako draga i rekla da cemo napraviti sve da bebica bude dobro. Iskreno, dosta me to pogodilo. Znam, nije rijetkost da se tako nesto dogodi, ali covjek se uvijek nada da ce sve biti ok i onda ovako nesto. 😖😡
    Sad sto je tu je. Moram mu/joj davati paznju vec 3. mjesec od zaceca 😁 Nema veze…nadam se da do 28.2. kada imam iduci termin hematoma vise nece biti i da ce se bebica i dalje razvijati onako kako treba ☺️
    Napravili smo i toksoplazma test. Nisam pitala kada ce doci rezultati, valjda postom doma ili cu cuti na iducem pregledu.

Nisam citala sve postove od jucer. Cestitam svima kojima su pregledi prosli uredno 😘

Kolacic meni su otkrili veliki hematom iznad bebice na zadnjem pregledu 30.12. Ginekologica full hladna nista me nije utjesila a ja na rubu suza i rekla da moze doc do onog najgoreg ..a isto hvala bogu nisam imala nikakva krvarenja tu i tamo neki grcici i utrogestane pijem. Na svoju ruku sam otisla 14.01  jer me narucila  30.01 tek na pregled a ja se nisam mogla smiriti  i rekla je da se smanjio dosta...tako da u cetvrtak imam pregled ponovo i drzite fige da je otisao zlocesti hematom 🤣🤣 i da se budem bez briga 😊

url=https://lilypie.com]

MissyR
    28. Siječanj 2020. 14:03

Zara drago mi je da ste ti i bebica dobro 🥰

Dora4
    28. Siječanj 2020. 14:10

MissyR navijamo onda da ga nema uopce za 2 dana 

Žuža
    28. Siječanj 2020. 14:15

Cure sto se tice tih razvojnih cisti ja orvi put za to cula prije tocno god dana kad su frendicinoj maloj to nasli na anomalyju. Ona je bila van sebe. Brzo privatno odradila nifty koji je bio uredan. Sjecam se da je bila totalno rastrojena jer joj bas i nisu doktori to lijepo objasnili. Ugl, maloj se nisu povukle. Evo je, vesela beba od 8 mjeseci bez ikakvih smetnji i super napreduje ❤️ Jos uvijek ih ima i vjerojatno ce ih imati zauvijek. Ko zna, mozda smo mi pune cista a pojma nemamo jer nam mame nisu isle na sva ta cuda od pretraga i ultrazvuka.

Sto se tice MojeSve mislim da cure s druge teme nisu nimalo korektne davati tako olako dijagnoze. Mene ne cudi ako je sama poludila i ugasila sve ili ako joj je netko njen rekao da vise ne smije to citati. Ne znam je li koja od njih tamo lijecnica specijalist ginekolog da je to mogla napisati. A niti jedan doktor to ne bi napisao na temelju fotke 🤦‍♀️ Inace da, ja isto imam mal  mal takav iscjedak. Nadam se da je ona dobro! I curke sad na temelju tog iskustva znajte da uvijek mozete pitati i da cemo imati najbolje namjere, ali dijagnoze tu nitko ne moze postavljati. Jednostavno ako osjecate da nesto ne stima ni ne pitajte, nego pravac doktor. I onda cete jedino biti na miru.

Tonka341
    28. Siječanj 2020. 14:16

Mrvicak svaka cast na vodenju popisa, i bas sam primjetila na popisu da sve mi koje imamo termin u prvoj polovici 6.mj nosimo deckice 💙👶
    Polly i Kaktusic cestitam na curkama! 💗💗
    Zara drago mi je da si se javila i da je sve u redu s tobom i bebicom :)
    Ostale cure koje imate danas pregled sretno i javite kako bebe napreduju :)
    Nadam se da ce se MojeSve javiti i reci nam sto je bilo jer nas je bas sve uplasila i da ono ipak nije bio sluzni cep :/, ja takoder nisam vidjela sliku jer kad sam procitala vec je profil bio uklonjen..
    Nove cure dobrodosle! 

Ante 💙 Maro 💙

28. Siječanj 2020. 14:18

Cure s hematomima, ne brinite. Moj je bio veći od bebe u kritičnim tjednima i točno iznad nje. Doktorica mi je bila super i nije pridavala veliku važnost tomu. Rekla mi da samo ne vučem i ne dižem teško, i ne umaram se previše, čak mi nije naređeno strogo mirovanje. Jedino što sam veliku dozu Duphastona dobila 3x2. Na idućem pregledu za 4 tjedna, hematom otišao, čak bez krvarenja. A hormone smanjila na 3x1. Evo imam još 10 tableta, znači 5 dana i gotovo i s tim. Nije mi rekla da postupno smanjjujem. Samo da kada popijem da ne moram više zvati da mi ponovno prepiše. Nadam se da sam vas utješila. E da, odnosi su strogo zabranjeni uz prisustvo hematoma. 

Mokvica
    28. Siječanj 2020. 14:30

Zara, drago mi je da ste bebica i ti dobro.
    Dora, tvojim komentarima vezanim za hranu se uvijek nasmijem, jedva čekam da prođu ove mučnine da i sama počnem grickati sve redom.😁
    Vidjela sam da je dosta vas na nekoj terapiji za štitnjaču, ali ako sam dobro shvatila ugl.zbog  vrijednosti TSH. Ja sam neki dan vadila hormone i anti TG mi je malo povišen, sve ostalo je normalno. Ima li razloga za zabrinutost i trebam li se po vama ranije javiti ginekologica zbog toga jer sam tek 17.2. naručena na pregled?

• Lucy_
    28. Siječanj 2020. 14:31

Pozdrav svima, 

pratim vas od početka trudnoće pa rekoh da se i ja javim. Termin 25.05., čekamo dečka. Ovo mi je prva trudnoća, a s obzirom na to da smo dragi i ja sami u Irskoj, osjećam se manje usamljeno dok čitam vaše dogodovšine  
    Nažalost (ili na sreću, ne znam ), pregledi tu nemaju nikakve veze s pregledima u RH, evo ja sam prije dva tjedna imala drugi po redu i zadnji UZV prije poroda (prvi u 12tt i sad u 21+3 anomaly scan) tak da sam malo i ljubomorna na mame koje imaju prilike vidjeti bebače još koji put prije nego ih zagrle, haha  
    Sretno svima! 

MissyR
    28. Siječanj 2020. 14:32

Dora4

MissyRnavijamo onda da ga nema uopce za 2 dana

Hvala draga 🥰 tebi saljem pozitivnu energiju da ti i bebice budete super 😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.