Dora ma budes se ti uskoro izlezavala doma, zelim ti to od srca🥰 Bolnice jesu uzasne ali na tako lijepim odjelima kao sto je ginekologija uvijek se nadje super zena. Kad sam ja imala kiretazu nakon spontanog , sa mnom u sobi je bila trudnica koja je jadna puno povracala ali i pljuvala, to nije normalno koliko je pljuvacke ona pljuvala u wc papir 😯 To nisam nikad cula da se dogadja u trudnoci... Uglavnom, kad sam se vratila iz sale, jos onako pod narkozom tj. u procesu budjenja, pricala sam o svemu i svacemu a nicega se nisam sjecala. Nakon sto sam odspavala opet smo pocele pricati i tad mi je rekla sto sam joj sve izbaljezgala, uglavnom svasta, i sto treba i ne treba 🙈
Mare super za uspjesan pregled, i svaka cast na strpljenju,mislim da bi ja legla na lijevi bok u cekaonici 😁
Mene ledja bole za poludit danas.
Cure, pomoc. Jel ikoga bolilo uho u trudnoci? Ubija me...ne znam sta da radim
[link=https://lilypie.com][/link]
Cure cestitam na uspjesnim pregledima i lijepim vijestima!!!
S koliko tjedana planirate ici na anomaly scan?
Rekla mi ginek izmedju 20-22.tj.U petak se idem naruciti
💙
Mare super za uspjesan pregled🎉🎉🎉
Dora nadam se da ces nakon sto dobijes nalaze doma jer ipak je doma, doma❤
Mila dobro nam dosla🤗
Rio i ja ruzno sanjala, trgnula se, sad cu jos mslo probati spavati, kišurina kod nas...
Lux nemam ti s tim iskustva
💙
Dora4 brzo dođii kući!! 😉😘
Kaktusica, mene ti strašno boli donja ploča i dio iznad stražnjice, posebno nakon neke aktivnosti. Ponekad se jedva okrenem na drugu stranu od boli. Nisam s tim imala problema u prvoj trudnoći.
Evo mene je beba probudila. Radi mali tulum 🎉
Nove cure dobrodosle
Sve mi napišite termine poroda i pregleda jer vas ne mogu drugacije uvesti na listu
Kaktusica kako sam vidjela da ima kupiti u DM-u, baš organski piše na njemu. Mislila sam taj kupiti. Vidjela sam da ga cure ubace u smoothie. Probat ću s tim do sljedećih nalaza, a ako mi prepiše neku terapiju držat ću je se.
Cure što se tiče krvarenja desnih, mislim da se nije zezati s tim. Meni isto krvare i moj stomatolog mi je rekao da je to normalna pojava u trudnoći, ali da se treba nadzirati. Znam jako puno žena kojima je preraslo u paradentozu. Mislim da je dovoljno otići na pregled kroz par mjeseci nekoliko puta, čisto da stomatolog zna šta se događa i u kojem je stupnju sve.
Znate li vi može li se raditi RTG snimak svih zuba?
LUX nije me boljelo uho, ali najbolje možda da se javiš svome liječniku. Nemoj se patiti.
Jutro cure ☕☕
Ely, Vrapcic hvala na info za kakao, trebalo bi probati.
LUX probaj sto vise ispirati nos obicnom fizioloskom, malo ju ugrij i s velikom spricom ili onim rogom od Aqua Maris ispiri. Manje su sanse da ti se zastopaju uha ili da dodje do infekcije.
Jutro!
LUX ja imam isto problema s usima i to vucem od ljeta nakon spontanog, dr mi nije htjela davati nista sada u prvom tromjesecju ali danas cu najvjerovatnije do nje jer me uzasno svrbi zadnjih par dana, cak i malo boli na dodir. Prijateljica mi redi u ljekarni i preporicila mi je nekakvo parafinsko ulje koja se ja nisam usudila koristiti na svoju ruku, vidjet cu sta ce reci dr.
kaktusica nutrigold proizvode imas i u bipi, a postoji i web shop od Tvornice zdrave hrane koji to prodaju i ja pretezno kupujem preko neta bez obzira sto imam i bipu i dm blizu. Brzi su i korektni s isporukom, mozes platiti i pouzecem ako ti je zgodnije
Sortiraj odgovore
Najstariji