LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mila7
    27. Siječanj 2020. 22:26

Bok ekipica, evo da vam se i ja malo pridruzim, evo me u 20.tjednu:)

kaktusica
    27. Siječanj 2020. 22:30

Dora ma budes se ti uskoro izlezavala doma, zelim ti to od srca🥰 Bolnice jesu uzasne ali na tako lijepim odjelima kao sto je ginekologija uvijek se nadje super zena. Kad sam ja imala kiretazu nakon spontanog ,  sa mnom u sobi je bila trudnica koja je jadna puno povracala ali i pljuvala, to nije normalno koliko je pljuvacke ona pljuvala u wc papir 😯 To nisam nikad cula da se dogadja u trudnoci... Uglavnom, kad sam se vratila iz sale,  jos onako pod narkozom tj. u procesu budjenja, pricala sam o svemu i svacemu a nicega se nisam sjecala. Nakon sto sam odspavala opet smo pocele pricati i tad mi je rekla sto sam joj sve izbaljezgala, uglavnom svasta, i sto treba i ne treba 🙈
    Mare super za uspjesan pregled, i svaka cast na strpljenju,mislim da bi ja legla na lijevi bok u cekaonici 😁
    Mene ledja bole za poludit danas.

• LUX
    27. Siječanj 2020. 22:53

Cure, pomoc. Jel ikoga bolilo uho u trudnoci? Ubija me...ne znam sta da radim 

[link=https://lilypie.com][/link]

Rose1
    28. Siječanj 2020. 07:02

Daisy100

Cure cestitam na uspjesnim pregledima i lijepim vijestima!!!
    S koliko tjedana planirate ici na anomaly scan?

Rekla mi ginek izmedju 20-22.tj.U petak se idem naruciti

💙

Rose1
    28. Siječanj 2020. 07:09

Mare super za uspjesan pregled🎉🎉🎉
    Dora nadam se da ces nakon sto dobijes nalaze doma jer ipak je doma, doma❤
    Mila dobro nam dosla🤗
    Rio i ja ruzno sanjala, trgnula se, sad cu jos mslo probati spavati, kišurina kod nas...
    Lux  nemam ti s tim iskustva

💙

28. Siječanj 2020. 07:26

Dora4 brzo dođii kući!! 😉😘
    Kaktusica, mene ti strašno boli donja ploča i dio iznad stražnjice, posebno nakon neke aktivnosti. Ponekad se jedva okrenem na drugu stranu od boli. Nisam s tim imala problema u prvoj trudnoći. 
    Evo mene je beba probudila. Radi mali tulum 🎉
    Nove cure dobrodosle
    Sve mi napišite termine poroda i pregleda jer vas ne mogu drugacije uvesti na listu 

Ely
    28. Siječanj 2020. 07:38

Kaktusica kako sam vidjela da ima kupiti u DM-u, baš organski piše na njemu. Mislila sam taj kupiti. Vidjela sam da ga cure ubace u smoothie. Probat ću s tim do sljedećih nalaza, a ako mi prepiše neku terapiju držat ću je se.
    Cure što se tiče krvarenja desnih, mislim da se nije zezati s tim. Meni isto krvare i moj stomatolog mi je rekao da je to normalna pojava u trudnoći, ali da se treba nadzirati. Znam jako puno žena kojima je preraslo u paradentozu. Mislim da je dovoljno otići na pregled kroz par mjeseci nekoliko puta, čisto da stomatolog zna šta se događa i u kojem je stupnju sve.
    Znate li vi može li se raditi RTG snimak svih zuba?

Ely
    28. Siječanj 2020. 07:39

LUX nije me boljelo uho, ali najbolje možda da se javiš svome liječniku. Nemoj se patiti.

kaktusica
    28. Siječanj 2020. 07:52

Jutro cure ☕☕
    Ely, Vrapcic hvala na info za kakao, trebalo bi probati.
    LUX probaj sto vise ispirati nos obicnom fizioloskom, malo ju ugrij i s velikom spricom ili onim rogom od Aqua Maris ispiri. Manje su sanse da ti se zastopaju uha ili da dodje do infekcije. 

28. Siječanj 2020. 08:11

Jutro!
    LUX ja imam isto problema s usima i to vucem od ljeta nakon spontanog, dr mi nije htjela davati nista sada u prvom tromjesecju ali danas cu najvjerovatnije do nje jer me uzasno svrbi zadnjih par dana, cak i malo boli na dodir. Prijateljica mi redi u ljekarni i preporicila mi je nekakvo parafinsko ulje koja se ja nisam usudila koristiti na svoju ruku, vidjet cu sta ce reci dr.
    kaktusica nutrigold proizvode imas i u bipi, a postoji i web shop od Tvornice zdrave hrane koji to prodaju i ja pretezno kupujem preko neta bez obzira sto imam i bipu i dm blizu. Brzi su i korektni s isporukom, mozes platiti i pouzecem ako ti je zgodnije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.