Cure cestitam na uspjesnim pregledima i lijepim vijestima!!!
S koliko tjedana planirate ici na anomaly scan?
Zar nije mini anomaly oko 12tt,veliki anomali oko 20tt
Ja imam anomaly u 21tt,u cetvrtak
Ja bas maloprije dosla od zubara. I meni jako krvare desni. Pogotovo izmedju gornjih jedinica i dvojki. Ugl, rekao je dr ono sto smo i pricale, zubi su u trudnoci osjetljiviji i znaju se cudnovato ponasati. Ono sto nam nikada ne bi predstavljalo problem da nismo trudne sada nam predstavlja problem. Ja sam pocela lijeciti zub prije trudnoce. Tek sada mi je stavio plombu 😱 Bila sam na rubu ocaja, vec sam mu htjela reci da ga cupa van jer ne mogu vise. Al Bogu hvala uspjeli smo ga izljeciti i spasiti. Al trajalo je mjesecima!! I sad mi je opet nasao karijes i moram to ici rijesiti 🙄
sierrav tako je. mini anomaly je sa 12 tt, a anomaly sa 20tt. Tako vecinom ginekolozi narucuju za te velike preglede.
Ja sam naručena za anomaly sa 18+6, je to prerano?
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Ja sam naručena za anomaly sa 18+6, je to prerano?
Nije, ja sam odradila danas, a evo bas sam 18+6
Kaktusica cimerice su okej, ali natiskane smo ko sardine u limenoj kutijici..ne sorry, vjerovatno je i njima komotnije jer su podmazane uljem...zakljucak, mogla bi se i ja namazat
Evo prosao je i prvi dan...Najvise me obradovalo kad je muz dosao u posjetu, ali bilo mi je uzasno tesko kad je otisao..moram priznat, koliko god sam vec odradila ostanaka u bolnici i svega, uvijek su mi ti prvi dani najtezi s posjetama, kasnije se ufuram.
Tesko mi je jer ne znam koliko cu ostat, haha valjda necu duze od 40tt malo humora na vlastiti racun uvijek digne raspolozenje!
Laku noc drage zenice! Lijepo spavajte
Sretno s nadolazecim pregledima
Cure evo i mene..Ja se pravo nacekala danas..od 3 do pola 7..tek pola 7 dosla na red,uzas.. Ugl sve je ok,spol jos nismo vidjeli,bebica je super.. Samo cerviks omeksan pa mi je rekla bez odnosa do iduceg pregleda da vidimo.. Ne dizat tesko i bez cucanja.. Iduci pregled 24.2 pa se nadam tada sa ce se vidjet spol..
Cestitke na curicama i ostalim uspjesnim pregledima 😊
Svaka cast sto si izdrzala toliko cekat, mislim da bi ja kuci otisla! Bravo na uspjesnom pregledu :)
Dora znači i tebi su isto rekli za ciste? Pokušavam to maknuti iz glave, ne misliti jer i moj je gin rekao da je to normalno ako se pojavi i da nestanu same, ali svejedno sam malo nemirna. Srećom, naručio me za 3 tjedna radi kontrole istih..
Pozdrav cure, puno lijepih novosti od danas s pregleda hihi bas mi je drago za vas, ja idem sutra popodne pa se javim :)
Dora nisam upotounosti upucena u situaciju jer sam nova, al dosta sam procitala, zelim ti sve naj da brzo dodes kuci i da sve bude uredu 😁😁🥰
20 🐣
Sortiraj odgovore
Najstariji