LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    23. Siječanj 2020. 20:11

Tiki jesi ti anesteziologinja?

🌼TiKi🌼
    23. Siječanj 2020. 20:18

kaktusica

Haha, ne. Prvostupnik sestrinstva u jedinici intenzivne njege. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Žuža
    23. Siječanj 2020. 20:19

Nas anomaly je prosao super. Malac je dobro i to je jedino bitno ❤️ Tiki i meni je posteljica na uscu maternice. Ali doktorica mi je rekla da se jos stigne podici. Jesu tebi vec dali dijagnozu placente previje? Moj je prvi porod bio vaginalni, a drugi ak budem isla na carski sve si razmisljam o onom doktoru u Vinogradskoj sto zna neki poseban nacin carskog- neki pariski ili francuski. Kao manji je rez i jako brz oporavak. A pitanje je kako doci do tog covjeka 🤦‍♀️😬

kaktusica
    23. Siječanj 2020. 20:23

TiKi92

kaktusica

Haha, ne. Prvostupnik sestrinstva u jedinici intenzivne njege.

I...hoces li uzeti epiduralnu 😊

• anav05
    23. Siječanj 2020. 20:24

Žuža

Nas anomaly je prosao super. Malac je dobro i to je jedino bitno ❤️Tiki i meni je posteljica na uscu maternice. Ali doktorica mi je rekla da se jos stigne podici. Jesu tebi vec dali dijagnozu placente previje? Moj je prvi porod bio vaginalni, a drugi ak budem isla na carski sve si razmisljam o onom doktoru u Vinogradskoj sto zna neki poseban nacin carskog- neki pariski ili francuski. Kao manji je rez i jako brz oporavak. A pitanje je kako doci do tog covjeka 🤦‍♀️😬

Cestitam na dobrim nalazima 🙂

🌼TiKi🌼
    23. Siječanj 2020. 20:26

Žuža cestitam na dobrom pregledu! Nemam jos dijagnozu placente previje, cekamo 28.-30.tj., rekla mi je da se do tad stigne podici, bar da bude rubna ako nista. Trenutno pokriva kompletno usce. 
    Ja se isto premisljam između Petrove i Vinogradske ako budem morala na CR, a za tog dr. prvi puta cujem sada evo od tebe. Bas se budem malo raspitala za njega... 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    1🐧

🌼TiKi🌼
    23. Siječanj 2020. 20:30

kaktusica svi mi kazu da uzmem, da ne budem luda, a ja nemam pojma, nisam nikad rađala pa ne mogu ocijeniti taj stupanj boli. Vjerojatno hocu ako dođem na vrijeme za nju. Lako nama sada o tome pricati, kad dođe taj trenutak, bit ce kako bude 🤣

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    1🐧

Žuža
    23. Siječanj 2020. 20:31

http://ordinacija.vecernji.hr/zdravlje/zdravlje-zene/francuski-carski-rez-u-hrvatsku-je-doveo-dr-sc-ozren-grgic-bez-otvaranja-trbuha-nema-katetera-i-bol-je-manja/

Tko zna kakva veza treba za ovo 🙈 Meni je isto rekla da cemo jos pricekati sa dijagnozom. Dosta mi je pozitivna oko toga pa se valjda ni ja zato ne sekiram. 

kaktusica
    23. Siječanj 2020. 20:35

TiKi92

kaktusica svi mi kazu da uzmem, da ne budem luda, a ja nemam pojma, nisam nikad rađala pa ne mogu ocijeniti taj stupanj boli. Vjerojatno hocu ako dođem na vrijeme za nju. Lako nama sada o tome pricati, kad dođe taj trenutak, bit ce kako bude 🤣

Ja sam na prvom porodu vec skoro rodila i vikala "dajte mi epiduralnuuuu", ali 5 min nakon tog sam rodila 😊 Meni je muz anesteziolog, zato sam te pitala. Al mislim da necu, previse se bojim onih potencijalno mogucih glavibolja a kakve sam srece...

• amber
    23. Siječanj 2020. 20:41

Hej curke nisam stigla posat cili dan vidim da pisete o dojenju i mene je toga najvise strah jer su mi bradavice unutra pa nisu pomogle ni umjetni lepitrici ni izdajalica ni nista jednostavno sam se borila 3 mjeseca i nije bilo nista bila sam jako zalosna i sada neznan vjerovatno me opet isto ceka🤔 tako da sam se jako mucila prvi puta s malim zanima me dali ima koja slicno iskustvo sta se toga tice?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.