Tiki jesi ti anesteziologinja?
Haha, ne. Prvostupnik sestrinstva u jedinici intenzivne njege.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Nas anomaly je prosao super. Malac je dobro i to je jedino bitno ❤️ Tiki i meni je posteljica na uscu maternice. Ali doktorica mi je rekla da se jos stigne podici. Jesu tebi vec dali dijagnozu placente previje? Moj je prvi porod bio vaginalni, a drugi ak budem isla na carski sve si razmisljam o onom doktoru u Vinogradskoj sto zna neki poseban nacin carskog- neki pariski ili francuski. Kao manji je rez i jako brz oporavak. A pitanje je kako doci do tog covjeka 🤦♀️😬
Tiki jesi ti anesteziologinja?
Haha, ne. Prvostupnik sestrinstva u jedinici intenzivne njege.
I...hoces li uzeti epiduralnu 😊
Nas anomaly je prosao super. Malac je dobro i to je jedino bitno ❤️Tiki i meni je posteljica na uscu maternice. Ali doktorica mi je rekla da se jos stigne podici. Jesu tebi vec dali dijagnozu placente previje? Moj je prvi porod bio vaginalni, a drugi ak budem isla na carski sve si razmisljam o onom doktoru u Vinogradskoj sto zna neki poseban nacin carskog- neki pariski ili francuski. Kao manji je rez i jako brz oporavak. A pitanje je kako doci do tog covjeka 🤦♀️😬
Cestitam na dobrim nalazima 🙂
Žuža cestitam na dobrom pregledu! Nemam jos dijagnozu placente previje, cekamo 28.-30.tj., rekla mi je da se do tad stigne podici, bar da bude rubna ako nista. Trenutno pokriva kompletno usce.
Ja se isto premisljam između Petrove i Vinogradske ako budem morala na CR, a za tog dr. prvi puta cujem sada evo od tebe. Bas se budem malo raspitala za njega...
👨🔧 '91., bez dijagnoze
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
1🐧
kaktusica svi mi kazu da uzmem, da ne budem luda, a ja nemam pojma, nisam nikad rađala pa ne mogu ocijeniti taj stupanj boli. Vjerojatno hocu ako dođem na vrijeme za nju. Lako nama sada o tome pricati, kad dođe taj trenutak, bit ce kako bude 🤣
👨🔧 '91., bez dijagnoze
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
1🐧
http://ordinacija.vecernji.hr/zdravlje/zdravlje-zene/francuski-carski-rez-u-hrvatsku-je-doveo-dr-sc-ozren-grgic-bez-otvaranja-trbuha-nema-katetera-i-bol-je-manja/
Tko zna kakva veza treba za ovo 🙈 Meni je isto rekla da cemo jos pricekati sa dijagnozom. Dosta mi je pozitivna oko toga pa se valjda ni ja zato ne sekiram.
kaktusica svi mi kazu da uzmem, da ne budem luda, a ja nemam pojma, nisam nikad rađala pa ne mogu ocijeniti taj stupanj boli. Vjerojatno hocu ako dođem na vrijeme za nju. Lako nama sada o tome pricati, kad dođe taj trenutak, bit ce kako bude 🤣
Ja sam na prvom porodu vec skoro rodila i vikala "dajte mi epiduralnuuuu", ali 5 min nakon tog sam rodila 😊 Meni je muz anesteziolog, zato sam te pitala. Al mislim da necu, previse se bojim onih potencijalno mogucih glavibolja a kakve sam srece...
Hej curke nisam stigla posat cili dan vidim da pisete o dojenju i mene je toga najvise strah jer su mi bradavice unutra pa nisu pomogle ni umjetni lepitrici ni izdajalica ni nista jednostavno sam se borila 3 mjeseca i nije bilo nista bila sam jako zalosna i sada neznan vjerovatno me opet isto ceka🤔 tako da sam se jako mucila prvi puta s malim zanima me dali ima koja slicno iskustvo sta se toga tice?
Sortiraj odgovore
Najstariji