Mislim da paprena metvica nije tako strasna ako se pije salica dnevno... Nemojte se strasiti odmah... Ma po njima nista ne bi smjeli a sto su ansr bake i djedovi jeli pa bi iznjeli j po 10 tero djece 😂😂 ja sam nesto koma .. Ja mislim da mi je to od ovih tableta za tlak.. Pise da se moze imati temperatura prvih dana.. Ja nemam ali me sve boli kao kad imas visoku temperaturu pa si je ljekovima spustio... Strasno nesto... A kad se sjetim da se ujutro ustajem za na posao... Ufffff.
Galaxy sorry bila u gostima pa nisam mogla pisati puno.. Hvala Bogu da si dobro... Javi se obavezno sutra iza pregleda.... I druge cure.. Netko jos ima sutra samo ja nisam upamtila😁
Dobro jutro drage trudnice. Danas mi je 3.dan od kasnjenja menge. Inace imam PCO pa su mi ciklusi duzi. Nisam se mogla smiriti pa sam uradila test. Ispao je pozitivan i jako se radujem ali cu ipak napraviti jos jedan sutra 😂
Pozdrav cure, nisam stigla tipkat preko vikenda. Kod mene sve po starom, mucnine me rasturaju no rijetko povracam. U sub sam napokon rekla svekrvi. Nisam vise mogla izdrzati, rekoh da me barem malo postedi jer mi fakat nije bas nesto dobro.
U sri idem na kontrolni uzv, nadam se da ce sve biti ok. Galaxy, drago mi je da je sve ok, obavezno se javi nakon pregleda. Andreaam cestitke na drugoj crtici, urednu trudnocu zelim i da se u narednim mjesecima druzis s nama ovdje na forumu :)
Andreaam cestitke.. To je pravi plus… Dobro nam dosla…
Hvala puno ❤ imam jedno pitanje. Danas idem kod ginekologa po nalaz papa testa. Rekao mi je da imam neku upalu i propisao vag macmiror. Zanima me smijem li ih koristiti ? Nisam ih svakako htjela kupovati dok ga ne pitam
Pozdrav cure, nisam stigla tipkat preko vikenda. Kod mene sve po starom, mucnine me rasturaju no rijetko povracam. U sub sam napokon rekla svekrvi. Nisam vise mogla izdrzati, rekoh da me barem malo postedi jer mi fakat nije bas nesto dobro.
U sri idem na kontrolni uzv, nadam se da ce sve biti ok. Galaxy, drago mi je da je sve ok, obavezno se javi nakon pregleda. Andreaam cestitke na drugoj crtici, urednu trudnocu zelim i da se u narednim mjesecima druzis s nama ovdje na forumu :)
Nadam se da ce ti mucnine brzo proci 😊 hvala na lijepim zeljama, takodjer i ja tebi zelim. Voljela bih da ima neka aplikacija da lakse nadjem forum. Ovako na mobitelu me cesto izbaci na pocetnu pa dok se snadjem treba mi vremena 😂😂
Andreaam obavezno pitaj ginekologa za biko sto sto uzimas... Mi trudnice pola toga ne smijemo 😂😂
A vidjela sam na uputama o lijeku da ne bi smjele trudnice. Samo sto jucer kad mi je propisao lijek ni on ni ja nismo znali za ovaj plusic 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji