Ivonne, što si na kraju spremila od bodija, više dugo ili više kratkih rukava? Ja se spremila da gori nebo i zemlja, mislim da će mi puno toga biti za uzeti tek kad vidim što će nam trebati…
Imam više dugo, živim u podsljemenskoj zoni gdje u ljetnom periodu mozda tri četiri puta upalim klimu. Za prvih mjesec dva računam dugo tanki pamuk a za kasnije imam i kratkih bodića.
Baš što kažeš prilagodit ću se ali za početak sigurno dugo
ubola danas 3 ova bodija na kopcanje sastrane 60 kuna 3 komada u kiku ako jiste isli odite svakako ja sam sve bodije koje sam uzimala 56 i 62 kratki i dugi rukav i svi su na kopcanje sastrane kao i pidzamice jer znam da svi preporucuju da se uzmu ti jer je jednostavnije. Jesu skuplji od obicnih al ima akcija bas ovih dana pa se isplati. Skontala sam da sam skoro sve bijelo do sad uzela 😂 i da cekam lidl da kupim hlacice koje jer do sad sam uzela samo 3 komada i to u pepcu, gledala dana su kiku al nekako mi se guma cini jaka . i da jeste razmisljale mozda o kratkim pidzamama za bolnicu ? Ja uzela danas 2 u c&a za 25 kuna komad pa reko mozda nije lose , imam 3 spavacice al mislim da nije lose ni ovo mozda ce mi bit lakse u tome… Mislim jeftinjara pa reko hajd uzet cu….
Super! Moram do kika onda... spremila sam si 2 kratke spavacice I jedan ogrtac tanki, dugi rukav... ali kod nas daju svoje u rodilištu ako nije velika guzva. S obzirom na naš natalitet opcenito, ne ocekujem guzvu 😂😂😂 prosli put sam se vratila doma sa svoje 2 neraspakirane.A doma nosila svasta...
ubola danas 3 ova bodija na kopcanje sastrane 60 kuna 3 komada u kiku ako jiste isli odite svakako ja sam sve bodije koje sam uzimala 56 i 62 kratki i dugi rukav i svi su na kopcanje sastrane kao i pidzamice jer znam da svi preporucuju da se uzmu ti jer je jednostavnije. Jesu skuplji od obicnih al ima akcija bas ovih dana pa se isplati. Skontala sam da sam skoro sve bijelo do sad uzela 😂 i da cekam lidl da kupim hlacice koje jer do sad sam uzela samo 3 komada i to u pepcu, gledala dana su kiku al nekako mi se guma cini jaka . i da jeste razmisljale mozda o kratkim pidzamama za bolnicu ? Ja uzela danas 2 u c&a za 25 kuna komad pa reko mozda nije lose , imam 3 spavacice al mislim da nije lose ni ovo mozda ce mi bit lakse u tome… Mislim jeftinjara pa reko hajd uzet cu….
Dobar ulov, to je dobra cijena za te bodije.
Neću uzimati pidzame za bolnicu jer kad ide vizita u bolnici pa sestra dreke skidaj gaće zgodnije je kad si u spavacici.
Onda si još zamisli da si rezana treba nogu dići da navučeš donji dio pizdame a spavacicu prevučeš prek glave
Super! Moram do kika onda… spremila sam si 2 kratke spavacice I jedan ogrtac tanki, dugi rukav… ali kod nas daju svoje u rodilištu ako nije velika guzva. S obzirom na naš natalitet opcenito, ne ocekujem guzvu 😂😂😂 prosli put sam se vratila doma sa svoje 2 neraspakirane.A doma nosila svasta…
Doma gola sa sisama na izvolite dok mi ragade nisu zarasle 🤣🤣
Znaci obisla sve i nigdje ljetni ogrtac sa depovima nemogu naci ima netko neku preporuku ?
Peglam i smisljam šta bi jela😂😂 ko prase sam
Vi koji nećete imati ispomoć na pocetku jel razmišljate da sad skuhate pa zaledite za period poslije poroda?
Ja da, a osim punjenih paprika mi ništa ne pada na pamet. Šta bi još mogla skuhat i spremit?
I da kak stojite s kilama, jeste puno dobile?
Ja sam 34 tjedana i +12
Nisam baš na ti s kilama… skoro sam zavrsila u bolnici. Prvih 5 mj. -6 , sad sam na plus 4, 37. tj. Uopće nisam mjerodavna…. 😂 Od povraćanja, do mučnine, plus radila sve do mjesec dana prije porodiljnog. Inače nisam neka mršavica, srednje građe više, al na početku sam tako smršavila, koma. Sva sreca pa je sve uredu. Što se tiče kuhanja, imam već spremljeno par paketa salse, gulaša, maneštrica… pa pomalo 💪 Sva sreća pa "svekriva" preuzima taj dio, bar u početku, tako smo I prvi put. To mi je veeeelika pomoć 🙏
Uuuu pa nisi ništa dobila, to ćeš ionako ostavit u bolnici haha kile jelte
Što ti nisi medicinska sestra, kak si radila do kraja?
Meni je to bilo najgore, sjedilački posao i do kraja sam dogurala a zdjelica me rastura.
Tak ću i ja pospremiti dosta u zamrzivač da imamo ručak na brzinu. Razmisljam i o kupovini ekpres lonca pa da si i tu uštedim vremena.
I da rekli su da će biti vruće ljeto 🤣🤣
Super! Moram do kika onda… spremila sam si 2 kratke spavacice I jedan ogrtac tanki, dugi rukav… ali kod nas daju svoje u rodilištu ako nije velika guzva. S obzirom na naš natalitet opcenito, ne ocekujem guzvu 😂😂😂 prosli put sam se vratila doma sa svoje 2 neraspakirane.A doma nosila svasta…
Doma gola sa sisama na izvolite dok mi ragade nisu zarasle 🤣🤣
Divno! Sjećam se toga!! 😂😂😂 I omotanih sisa oblozima 😂✌
Znaci obisla sve i nigdje ljetni ogrtac sa depovima nemogu naci ima netko neku preporuku ?
Imam 😂 da ti ni ne treba🤣
Planira li tko uzeti ona dva mjeseca za očeve roditeljskog dopusta?
Mi ćemo to uzeti, taman doguramo do vrtića s tim😊
Ja sam za sada na +7 s time da sam isto prvo izgubila 3 kile i onda opet dobila pa ja to nekako racunam da sam dobila 10, ne zamaram se previse sa kilama, trbuh je tu, bebica raste, to mi je najbitnije.
Ja imam i kratke i duge odjecice buduci da sam naslijedila od sestre, al najavljuju da ce 7., 8.mj biti pakleni pa mislim da ce nam vise trebat kratkog, a mislila sam kupit laganu dekicu/plahticu i uvijek ju mogu zamotat ako zahladi.
Ja sam isto razmisljala kratku pidzamu kupit, nesto do koljena i majicu preko, al ispada da u merkuru imaju svoje spavacice pa moram jos vidit sto ce mi ustvari trebat.
Sortiraj odgovore
Najstariji