Boy sto se tice mirovanja bebinog,ja sam bas u su otu to pisala. bebu sam dva dana kedva osjetila, premirna je bila ali sam se teudila ne paniciti. Ispostavilo se da sam bila preumorna od groznog tjedna i cim sam se doma opustila bebica se vratila na svoje normalno ponasanje.
Ofnica nama ne doktorica na 4d rekla da curka ima tatino celo i lici na njeg, muz se naravno istopio.
Curke sto se tice uredjivanja i pripremanja, skroz podrzavam vas kojima se zuri pogotovo ako volite da sve obavljate vlastitiim rukama. Energije imamo sve manje, zadnji mjesec trudnoce treba provesti u odmoru,setnjama i psihickim pripremama za sve sto dolazi.
Ahahaha🤣🤣🤣evo Tenci ista prica i kod mene..ima i moj 32g 😱😱😱..pa eto..a ja osoba koja voli imati sve spremno i sređeno..ako ne sam nervozna i napeta🤣🤣🤣ja sam te naljepnice na aliexpress-u vidjela..i ima predivnih i nisu skupe kao kod nas 🤗🤗🤗mislila sam i ja si od tamo naruciti 1 za sobu i neku za primacu..😁😁😁
Drage cure,
S mnogima sam tipkala, iskreno nisam uopce ni pogledala tko je na ovoj temi...ali evo da se i javim ovdje pa cu pratiti koliko stignem...
Tko me ne zna, evo ukratko da se predstavom..
Sad sam 18 tt, ovo je prirodna spontana T, iza sebe ima ma 3 spontana pobacaja, curica koju imam od skoro godinu dana je IVF, jako smo tesko nakon svega dosli do nje, rodjena je u 33 tt, svasta je bilo u prvim mjesecima, a sad je vesela zivahna curica, tko zna kakva bi tek bila da je u terminu rodjena🤣, sad eto neplanirana spontana T, dobiti ce seku !. Ima koga ovdje s kim sam tipkala, osim Ofnice koja me pozvala? 😊
cure, znate možda di nabaviti ovakve naljepnice za zid? mislim ne ovak točno, ali da rade to…. htjela bi za sobicu tak nešto na zid, a ne znam di toga ima.
Ja sam pronašla na ebayu super naljepnice za dječju sobu pa pogledaj tamo :)
Drage cure,
S mnogima sam tipkala, iskreno nisam uopce ni pogledala tko je na ovoj temi…ali evo da se i javim ovdje pa cu pratiti koliko stignem…
Sad sam 18 tt, ovo je prirodna spontana T, iza sebe ima ma 3 spontana pobacaja, curica koju imam od skoro godinu dana je IVF, jako smo tesko nakon svega dosli do nje, rodjena je u 33 tt, svasta je bilo u prvim mjesecima, a sad je vesela zivahna curica, tko zna kakva bi tek bila da je u terminu rodjena🤣, sad eto neplanirana spontana T, dobiti ce seku !. Ima koga ovdje s kim sam tipkala, osim Ofnice koja me pozvala? 😊
Čestitam na trudnoći i dobrodošla 😊
Drage cure,
S mnogima sam tipkala, iskreno nisam uopce ni pogledala tko je na ovoj temi…ali evo da se i javim ovdje pa cu pratiti koliko stignem…
Mono bas sam neki dan gledala jesi pisala sta😊znaci opet curka❤️bas mi je drago nama na anomaly scanu rekli da je mozda curka al nusu stoposto sigurni sad cekam iduci pregled jer mi ovaj put nisu radili Uz pa da mi potvrde da se krenemo pripremat... Suped da si tu s nama dobro nam dosla❤️❤️
Joj cure kad ovo sve citam kao da sam ja pisala 😂😂 moj dragi isto ima vremena za sve. I uvijek di se to meni zuri..
Mi smo sreca okrecili pocetkom 12.tog mjeseca i to mi je bila najbolja odluka u zivotu 😂 tad sam bila slomljena od krecenja i ciscenja, ne mogu se ni zamisliti da sada kroz to prolazim.
Ali zato sada njezina sobica ceka, sve je puno kutija i stvari, najezim se svaki puta kada vidim kakav je nered, a nikako krenuti sredivati. Iako ce u pocetku biti s nama u sobi pa me to kao nekako tjesi 🤣
Robicu cu poceti prati kroz jedno 2-3 tjedna kada udem u 30.ti tjedan.
Ja sam te naljepnice nasla na amazonu i ebayu skroz su jeftine.
Drage cure,
Mono bas sam neki dan gledala jesi pisala sta😊znaci opet curka❤️bas mi je drago nama na anomaly scanu rekli da je mozda curka al nusu stoposto sigurni sad cekam iduci pregled jer mi ovaj put nisu radili Uz pa da mi potvrde da se krenemo pripremat… Suped da si tu s nama dobro nam dosla❤️❤️
Hvalaaa cure!!!!
Semy, jesam te vec pitala, vise mi mozak uopce ne radi🤣, da li se vodis u Petrovoj? Da li je ovo IVF ili spontana T?? Bravooo!!!
Andreaa...Uz duzno postovanje...sto znaci da ne treba prerano poceti spremati stvari za bebu? Razumijem strah prvog tromjesjecja, ali kad ono prodje nikako ne razumijem kako neko moze docekati skoro termin bez icega doma. Pokusavam shvatiti sve i uvazavam sva misljenja ali ovo mi je 😩. Kao da se zaziva losa energija... a da ne kazem, ma ko si ziv moze priustiti sve sto je potrebno kupiti odjednom? A na kraju, ne bi ja da mi neko drugi stvari bira (iako, nije lose kad drugi placanu vjerojatno😂).
Andreaa…Uz duzno postovanje…sto znaci da ne treba prerano poceti spremati stvari za bebu? Razumijem strah prvog tromjesjecja, ali kad ono prodje nikako ne razumijem kako neko moze docekati skoro termin bez icega doma. Pokusavam shvatiti sve i uvazavam sva misljenja ali ovo mi je 😩. Kao da se zaziva losa energija… a da ne kazem, ma ko si ziv moze priustiti sve sto je potrebno kupiti odjednom? A na kraju, ne bi ja da mi neko drugi stvari bira (iako, nije lose kad drugi placanu vjerojatno😂).
Nazalost imam par primjera cak i u blizoj obitelji i ne daj Boze nikome. Moja rodica je imala sve spremno za malog decka i nazalost u 6.mj trudnoce je morala roditi i bebac nije prezivio. Kazem ne daj Boze nikome da takvo sta dozivi. Mislim da svatko ima pravo da bira sta ce i kako ce a ja imam do termina jos 5mj tako da mi se ne zuri. Nisam rekla da cu ici roditi bez da moja beba ima spremnu sobu i ono osnovno sto joj treba ali mi je jos rano da mu namjestam krevetac i slicno
Sortiraj odgovore
Najstariji