Što se tiče tih naknada, iskreno ne vjerujem da će se to realizirati tako brzo... 😏
Pitanje, koliko iznosi trenutno naknada za drugih 6 mjeseci rodiljnog?
Znam da su komplikacije max 4200, rodiljna prvih 6 mj 3990, a koliko iznosi drugi dio?
Cao curke🤗🤗🤗evo mi danas usli u 29-ti tt😱😱😱..ajme meni kako to letiiiiì🙄🙄🙄🙄..jos maloooo..ja sam isto gledala taj baby gym,,sada su na akciji na bazzar.com po 300 kn cca..alj jos se premisljam..kupili smo viper pa neznam dal da kupimo i to..voljela bih a sada..vidjeti cemo kako budemo mogli..😑😑..danas sam malo pospremala kucu,cekam majstora ovaj tj.da.vidimo za farbanje,pa da.ocistimo ..razmisljam kada ste vi pocele prati i peglati robicu za svoje bebice??..
prema 4D smo zaključili da mali sliči na mm-a, puno više je njemu sličniji nego meni, mislim da čak nema ništ mojeg. ali vrlo vjerojatno moguće da bude tamnoputi i s tamnom kosom ko ja, pošto je mm svjetloputi i plavi. vidjet ćemo!
nadam se da budu povećali tu naknadu i za drugih 6 mj, odnosno delimitirali ju, makar nekak mi se čini da ne bude ništ od toga
kaj se tiče baby gyma, meni je to super, mislim da budemo kupili mu, možda ne novi, nego neki rabljeni, ne znam.... i onaj glazbeni vrtuljak za krevetić mi je isto super!
Cao curke🤗🤗🤗evo mi danas usli u 29-ti tt😱😱😱..ajme meni kako to letiiiiì🙄🙄🙄🙄..jos maloooo..ja sam isto gledala taj baby gym,,sada su na akciji na bazzar.com po 300 kn cca..alj jos se premisljam..kupili smo viper pa neznam dal da kupimo i to..voljela bih a sada..vidjeti cemo kako budemo mogli..😑😑..danas sam malo pospremala kucu,cekam majstora ovaj tj.da.vidimo za farbanje,pa da.ocistimo ..razmisljam kada ste vi pocele prati i peglati robicu za svoje bebice??..
mi moramo farbati i rušiti dio zida da napravimo vrata i da spojimo našu spavaću sa sobom di bude klinac i iz te sobe sve maknuti van, a u njoj je sad doslovno odlagalište svega. uglavnom ima posla previše, a mm ne kuži da ja ne budem mogla kasnije sve raditi, sad mi je već teško jako i ne mogu kak sam mogla prije, a njemu je sve to daleko i sve se stigne kao i samo se posvađamo uvijek oko toga. uf, samo se raživciram dok razmišljam o tome.
Što se tiče tih naknada, iskreno ne vjerujem da će se to realizirati tako brzo… 😏
Znam da su komplikacije max 4200, rodiljna prvih 6 mj 3990, a koliko iznosi drugi dio?
Komplikacije su max. 4250kn, prvih 6mj iliti rodiljni je 100% plaća, a drugih 6mj iliti roditeljski je max 3990kn.
U mom gradu za prvo dijete daju poklon paket u vrijednosti 5000 kn i čini mi se da sam vidjela da uključuje i baby gym. Bude stvarno sve što što ti treba za bebu za prvu ruku. Za baby gym mislim da je koristan jer sam ga viđala kod svih svojih prijateljica koje imaju djecu i djeca su rado bila u njemu.
…. i onaj glazbeni vrtuljak za krevetić mi je isto super!
Apropo tog vrtuljka, to ti po meni nema neku funkciju. Jer dijete je u kinderbetu obično samo dok spava, a kad spava neće gledati u vrtuljak. Ja sam ga dobila na posudbu, pa sam skužila da je totalno van korištenja, čemu vrtuljak ako ga ne koristimo. Ja si uvijek mislim (bojim) da taj vrtuljak ne padne djetetu na glavu, vjerojatno glupi strah.
U mom gradu za prvo dijete daju poklon paket u vrijednosti 5000 kn i čini mi se da sam vidjela da uključuje i baby gym. Bude stvarno sve što što ti treba za bebu za prvu ruku. Za baby gym mislim da je koristan jer sam ga viđala kod svih svojih prijateljica koje imaju djecu i djeca su rado bila u njemu.
wooow koji to grad? svaka čast!
Slična situacija i kod nas što se tiče uređivanja, na proljeće definitivno se bacamo na farbanje zidova, čišćenja te "svaštara" sobe u kojoj će biti beba...
Planiram odnijeti tepihe na čišćenje i kemijski očistiti kutnu garnituru. To bi sve odradila tamo negdje u (kasno) proljeće dok se još budem mogla lakše kretati, pa neka čeka spremno
Što se tiče tih naknada, iskreno ne vjerujem da će se to realizirati tako brzo… 😏
Komplikacije su max. 4250kn, prvih 6mj iliti rodiljni je 100% plaća, a drugih 6mj iliti roditeljski je max 3990kn.
Još bolje 😎 malo sam pobrkala, hvala na info 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji