Ofnica super ideja. Mislim da ce i kod mene biti tako. Meni su oni vrtici za bebe super ideja. To ce imati
Super je taj tvoj babygym OhSoBoho, tim više što je imao lijepe slike na tom ležećem dijelu kad se okrene na trbuh, i taj muzički dio. Taj naš posuđeni je donji dio imao bez slika i nije baš bio nešto, možda mu zato nije bio zanimljiv. Inače, super su ovi tepisi staze, i mi ih imamo kod bake.
Trla baba lan, da joj prođe dan...
Bitno da se o toj mjeri "intenzivno razmišlja, ali datum njezine provedbe još nije utvrđen. Također, ne samo da se ne zna kada će biti provedena već nije ni sigurno da će biti jednaka punom iznosu plaće."
MojPosao.net - Roditeljska naknada u iznosu pune plaće svih 12 mjeseci? "Idemo prema tome" https://www.moj-posao.net/Vijest/78175/Roditeljska-naknada-u-iznosu-pune-place-svih-12-mjeseci-Idemo-prema-tome/2/?fbclid=IwAR1SrMXvTdPQ2TrT7vZkztwbf9T6xzyAqPYdbANh7q9ZdEeiZqJsYaCXrDc#ixzz5fEGmRZac
MojPosao.net - Roditeljska naknada u iznosu pune plaće svih 12 mjeseci? "Idemo prema tome" https://www.moj-posao.net/Vijest/78175/Roditeljska-naknada-u-iznosu-pune-place-svih-12-mjeseci-Idemo-prema-tome/2/?fbclid=IwAR1SrMXvTdPQ2TrT7vZkztwbf9T6xzyAqPYdbANh7q9ZdEeiZqJsYaCXrDc#ixzz5fEGbqpWM
Ako uopće bude u primjeni od 1.1.2020 u sto ja sumnjam, onda će kačiti sve koji tada budu na porodiljnom... nema veze kad on počinje... samo će se promjeniti naknada u vremenu aktivnosti zakona... tako je bilo i prije 2 g kad su mijenjali iznos naknade... to bi bilo logično...-ovo je komentar s facea iz jedne grupe u vezi naknade. Meni se cini logicno da ce tako bit
Ako uopće bude u primjeni od 1.1.2020 u sto ja sumnjam, onda će kačiti sve koji tada budu na porodiljnom… nema veze kad on počinje… samo će se promjeniti naknada u vremenu aktivnosti zakona… tako je bilo i prije 2 g kad su mijenjali iznos naknade… to bi bilo logično…-ovo je komentar s facea iz jedne grupe u vezi naknade. Meni se cini logicno da ce tako bit
To je istina, da će kačiti sve...ali obzirom da su redovni izbori tek na jesen 2020, nekak si mislim da će tek početkom jeseni nešto napraviti po tom pitanju...vidiš da tek "promišljaju" i da su "posvećeni"...ali di je još to od prijedloga zakona. Ja mislim da smo se svi mi prerano ponadali i da ništa od toga u ovoj turi poroda.
Ako uopće bude u primjeni od 1.1.2020 u sto ja sumnjam, onda će kačiti sve koji tada budu na porodiljnom… nema veze kad on počinje… samo će se promjeniti naknada u vremenu aktivnosti zakona… tako je bilo i prije 2 g kad su mijenjali iznos naknade… to bi bilo logično…-ovo je komentar s facea iz jedne grupe u vezi naknade. Meni se cini logicno da ce tako bit
To je istina, da će kačiti sve…ali obzirom da su redovni izbori tek na jesen 2020, nekak si mislim da će tek početkom jeseni nešto napraviti po tom pitanju…vidiš da tek "promišljaju" i da su "posvećeni"…ali di je još to od prijedloga zakona. Ja mislim da smo se svi mi prerano ponadali i da ništa od toga u ovoj turi poroda.
mislim također na jesen 2020...do tad se mi već vraćamo opet na posao :-)
To je istina, da će kačiti sve…ali obzirom da su redovni izbori tek na jesen 2020, nekak si mislim da će tek početkom jeseni nešto napraviti po tom pitanju…vidiš da tek "promišljaju" i da su "posvećeni"…ali di je još to od prijedloga zakona. Ja mislim da smo se svi mi prerano ponadali i da ništa od toga u ovoj turi poroda.
Nazalost mislim da si u pravu. Ma samo neka nase bebice budu dobro, snaci cemo se i bez tih para. Ionako im se nisam ni nadala
Moje obadvije cure su bile kao male iste,, a decko nezz zamisljam ga crnog kao i sto je moj muz
https://lmtf.lilypie.com/FEATp1.png
Ohsoboho tvoj malac je baš uživao... 😊
Mislim da ćemo nabaviti taj gym pa neka se zabavlja dok ne počne puzati okolo 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji