što mislite o baby gym-u i planirate li kupiti?
Neke bebe vole biti u tome, a neke ne... čim šarenije- to je bebi zanimljivije... čitala sam da je dobro za motoriku jer beba hvata igračke, neke šušte, neke puštaju zvukove, pa ako ima ogledalo onda se gleda unutra i tako... Tako da je ta igra zapravo jako korisna...
Ofnica daa, moja curka ful lici na dragog. Ima malu okruglu glavicu i krupne oci kao on. I jako je sitna, takoder na njega. Ja kazem bit ce njegova preslika 😂😂
Meni se taj baby gym baš sviđa.... pogotovo što posljednjih godina djeca više nisu izložena šarenim bojama i velikim kontrastima toliko. Većina nas bira siva, crna, bež ili traper kolica, takve su i posteljine, ogradice i dječije sobe i općenito se ide na blage boje i nekakvu eleganciju., a bebama je iznimno važan taj kontrast i šarenilo već od rođenja zbog razvoja mozga. Ipak kako sam gledala dosta su skupi a kontam da se ne koriste toliko dugo baš i da ih djeca prerastu.... S prvim djetetom ga nisam imala iako sam si to željela.
Što se tiče tih najava o povećanju naknade meni to sve smrdi na "izborna je godina pa hajd´mo nešto obećat' za nagodinu"
Hipo ja sam jedino gledala na pijacama bodice koji kostaju 20-24 kune(najjeftiniji) ali da ti ne pricam kakvi su.
A sto se tice waikikija,ja kad sam trazila odjelce za iznosenje iz porodilista (onaj set gdje dodje bodic,gegice,benkica,kapica,rukavice,siper) je kostao izmedju 120-150 kuna ne sjecam se bas.
Nisam bas nesto kupovala jer sam za prvi mjesec dobila sve od rodice iz Amerike.
A sada sa ovom trudnocom nisam sigurna jer ona nece moci nositi stvari jer dolazi da pravi svadbu.
Tako da cu morati da se obezbjedim.Mozda opet dobijem od nekog stvari kao sa sinom,ali za prvi mjesec cu kupiti sve novo.
samy_lo meni od sestre mali ima 3 godine pa vecinu toga imam od njega. Iza iduceg pregleda idwm vidit sto sve ima i sto sve treba kupit pa uzet sa sobom, jedva cekam 😊
Pa ti setovi su svugdje te cijene, ili skuplji :)
ja sam sad na snizenju pokosila waikiki, jer je bilo preslatkih setova,jest da toga imam i visak, al hajd odoli kad kosta 20-ak kuna pa max do 50 :D
A otisla sam da sebi kupim hlace i tunike 😂
baby gym, to je investicija koja se isplati, to je kod nas u bosni jeftino, ide od 20 do 150 KM mi smo koristili do petog mjeseca, tad je vojnicki propuzao i bile mu zanimljivije druge stvari, ali tad sam bazen napuhala i loptice stavila unutra, eh kad je iz toga poceo izlaziti prebacen je u putni krevetic, a kad je iz njega izasao sa desetak mjeseci, tad sam bila strazar pored njega i nisam ga smjela ostavljati sekunde samog.
Sto se tice izgleda bebe, ja ocekujem opet preslikanog taju 😂
Prvi djecak ima sveee isto kao tajo, tako da ocekujem i sad.
Cure kakve ste sa snovima? Ja svaku drugu noc sanjam porod, bebu, prijevremeni porod, ustanem bas izmorena… bas sam opustena, ali podsvijest, valjda, radi svoje.
Ja sam neku noć sanjala da sam rodila malog crnog dečkića, što bi valjda bila mission impossible, jer smo i muž i ja svijetli. Prvi malac nam je bio bijeli bijeli, da su u rodilištu rekli da je to jedina beba koju nikako ne bi mogli zamijeniti s nekom drugom. Pa nekako očekujem da ću dobiti i drugog malog plavušana! Još sam sanjala kao da sam ga prije nekoliko dana rodila carskim, da sam došla doma i da su mi dijete poslali dostavom…totalno neki čudan san!
Hahahahahahahaha dostava !!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ajme šta trudnicka mašta radi ☺☺
što mislite o baby gym-u i planirate li kupiti?
Neke bebe vole biti u tome, a neke ne… čim šarenije- to je bebi zanimljivije… čitala sam da je dobro za motoriku jer beba hvata igračke, neke šušte, neke puštaju zvukove, pa ako ima ogledalo onda se gleda unutra i tako… Tako da je ta igra zapravo jako korisna…
Imamo, bio je jako zanimljiv malom, ali je više volio viper s lukovima i igačkama u kojem je ležao pod blagim nagibom, jer nas je volio gledati i "sudjelovati". Moj nije baš htio biti previše na leđima, rano se počeo okretati na trbuh, s 2,5mj, tako da baby gym nismo puno koristili...koristili smo ga do 4mj života samo, to je sve. Tada sam ga prebacila na puzzle s igračkama i baby gym nam je samo počeo smetati.
Ja se nadam da ce mali sliciti na muza, on je bio lijepa beba, ja bila bucka i velika 🙈
Baby gym mi je super, ali mislim da ga necu imati. Jedino ako tko od rodbine ne kupi. Imamo malog psa i mislim da bi vise on provodio vremena u njemu nego beba. Bilo bi tu svega 🤣
Ja se nadam da ce mali sliciti na muza, on je bio lijepa beba, ja bila bucka i velika 🙈
Baby gym mi je super, ali mislim da ga necu imati. Jedino ako tko od rodbine ne kupi. Imamo malog psa i mislim da bi vise on provodio vremena u njemu nego beba. Bilo bi tu svega 🤣
Mi smo imali posuđenog od sestrične, vratila sam joj ga. A u međuvremenu mi je i sestra dala svoj. Da mi ga ona nije dala, ne bih niti kupovala, viper bi nam bio čisto dovoljan, što se tiče takvog ležanja na leđima. A kad se bebač okrenuo na trbuh, po naslonu sofe sam poslagala šarene tetrice sa životinjama, tako da ih gleda i drži dignutu glavicu, tako e vježbaju vratni mišići i leđa. Sjećam se da je drugi put kad se okrenuo, glavicu držao oko 30 sekundi dignutom, samo zbog tih lijepih scena. I tako sam mu često mijenjala scenografiju. :-)
Sortiraj odgovore
Najstariji